A mozifilmről én is hallottam, de csak annyit, hogy lesz. Ki rendezi, legutóbbi film szereplői lesznek benne?
Ugyanaz a gárda csinálja, mint a XI.-et, még a forgatókönyv írók, és értelemszerűen a szereplők is azonosak. Abrams korábban említette, hogy szívesen rendezné a következő részt, de megerősítés nem volt még. Eredetileg 2011-ben jött volna, de ahhoz tavaly év végén kellett volna előállni a forgatókönyvel, ami nem sikerült. Mondjuk az szép, hogy ennek ellenére most már tuti megjelenési dátumot mondanak, másfél évre előre.
Folytathatnák az Ent-et, végére nagyon belejöttek és sokat javult a nézettség is.
...
És persze a 11. mozifilm alapjául készülő sorozat, az se lenne rossz.
Itt több probléma is van. Egyfelől noha a CBS-é az ST TV jogok, a régi sorozatok jogai és a mozifilm jogok maradtak a Paramountnál (a Paramountnál megszűnt a TV sorozatokat készítő stúdió.
A második probléma is ebből fakad, emiatt ugyanis a CBS nem folytathatja egyik korábbi TV sorozatot sem, legalábbis papíron. Nyilván minden elintézhető, ha arról van, persze.
@Karajjj:
, de egy TV sorozatból nem lenne akkora haszon, mint egy mozifilmből
Nyilván minden viszonyítás kérdése, de az olyan sorozatok, mint a 24, a Lost vagy a House után én azért ebben nem lennék olyan biztos...