11588
-
#9623 Én eleve azt nem értem, miért kellett Kirk-et kihúzni a kalapból?
Enterprise - az időháború lezáratlan maradt.
Voyager - mikor visszaér sok évvel fejlettebb, kiváló alap.
DS9 pedig egyenesen sírva könyörög egy filmért...
Szeressük Kirket, de ez az alternatív idővonalas, logikai bakugrásoktól hemzsegő film, hiába jó, hiába ST, eléggé hajánál fogva előrángatott koncepció. -
#9622 Értem én.... )))
Jajj hallottam ma egy szenya viccet....
Pasi kérdezi a csajtól :
- Ezt a viccet hallgasd meg..leesik a melled is ...
- jah ...vagy már ,meséltem ?? -
#9621 Ez se rossz.:D -
#9620 ilyet én is tudok :D
"Jók a gondoláid...közelebbről is megnézhetem? :D"
de vajon hány olyan csaj lehet, aki érti :D -
#9619 Kitaláltam egy jó Star Trekes csajozós szöveget, persze csak akkor működik ha a csaj is szereti a Star Treket. :D
Na ezt figyuzzátok:
"Szia! Megvizsgálnád a görbületi hajtóművem?"
Na milyen? xD
Na most épp eszembe jutott egy másik is:
"Szia! Megláttalak és egyből túlhevült bennem az antianyag!"
Így Valentin-nap közeledtével jól jöhet. :D -
mlacko86 #9618 Ha már Soong (Brent Spiner, azaz Data) előkerült, volt anno Roddenberry-nek egy sorozatterve, a The Questor Tapes. Abban gyakorlatilag kidolgozta Data koncepcióját. Abból végül nem lett sorozat, de az androidot "átmentette" a TNG-be:
http://lmlm.blog.hu/2010/01/24/uj_sorozat_a_lathataron_the_questor_tapes -
#9617 Engem személy szerint azért egy kicsit zavar(na), ha a rebooted ST filmek innentől a TOS epizódok remakjei lennének... -
karajjj #9616 Dr. Sung a tudós, aki a génjavítottakat teremtette és a klingon homlokrácok eltűnését is ezzel magyarázták, és ott kerül szóba Khan, meg asszem korábbi évadban is említik, amikor szintén Sung szökik -
sandor8206 #9615 4. évadban a klingonos-genetekailag módosított részek, 3db amiben B. Spiner (Data-TNG) eljátszotta dr. .....(nem jut eszembe a neve)-nek az ősét, aki később megalkotta Data-t. Ott megemlítik csak Khan-t. -
Valezius #9614 Na igen, ha az eredeti univerzumban volt egy Khan, akkor az újban is lehet minden gond nélkül. És micsoda véletlen itt is gonosz :)
De az Enterprise-os utalást én se értem, pedig láttam minden részt.
Egyébként ma volt a kedvenc részem belőle: Klingoni igazságszolgáltatás.
Ha lenne új Kirkös sorozat, tetszene benne egy becsületes klingon birodalom. -
sandor8206 #9613 ha ő is lesz a főgonosz nem kötelező ugyanarról szólnia a filmnek -
#9612 Ezen nem fognak sokat problémázni szvsz, legutóbbi filmben is egy tollvonással átrendezték a Star Trek univerzumot(alternatív sík). Itt is megtalálják a módját. -
#9611 na jó, de a filmben pont ez volt a lényeg, hogy visszatért egy szereplő, akire nem számítottál. Most ilyen nem lehet.
Az Enterpriset nem láttam, melyik részben volt? -
sandor8206 #9610 előbb találják meg a hajót -
karajjj #9609 az Enterprise-ban is felhozták a témát -
#9608 Ezzel nekem csak annyi a gondom, hogy a Khan története az egyik TOS epizódra épült. Kíváncsi leszek hogy oldják meg ezt. -
Monoton #9607 Mégis csak Khan lesz a főgonosz a Star Trek 2-ben? Természetesen semmi konkrétat nem mondott a két író, Alex Kurtzman és Roberto Orci, viszont nagyon jó folytatásra pont a Wrath of Khan-t emlegették. Az első részben összekovácsolja a csapatot, a második részben pedig próbára teszi őket az ellenfél. És itt hozták fel Khan-t, hogy az milyen jó példája ennek. De hogy a "miért ne?" kérdésre is válaszoljanak, oda azt ejtették el, hogy sosem csinálnának remaket. Meglátjuk.
/filmbuzi/
-
#9606 lol -
karajjj #9605 _DA:F_AS:Dfasdas
szegény blöki :( -
#9604 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#9603 már készül az új filmhez a makett:
-
#9602 Ja ezt észrevettem. Lehet ezért van utolsó helyen ha sorrendet kellene állítanom a sorozatok között. Túl "tökéletes". -
karajjj #9601 a TNG már-már olyan, mint a századelőn elképzelt tökéletes kommunizmus, hogy az emberek békében élnek, mindenki végzi a munkáját és ingyen van a boltba minden, persze csak annyit vesz el az ember, amennyire szüksége van -
#9600 Most néztem meg(sokadjára) a TNG S07.E12. The Pegasus részét. Ejj ezt a sok erkölcscsőszt, nagyon idegesítő. Ebből is lehetne majd egy epizódot csinálni a leendő sorozatban, a 31-es szekció megmenti az álcázó berendezést és építenek egy hajót amit kifejezetten ehhez terveztek(kisebb, mozgékonyabb) ami persze kiderül stb. Túl idegesítő már ez a szentfazékoskodás a TNG-ben, a romulánok ráomlasztják az aszteroida bejáratát az Enterprise-ra ezek meg szerződést emlegetnek....
A DS9-ban pedig Sisko lazán bevet egy vegyifegyvert a máki ellen még ha figyelmeztette is őket előre. Ezért bírtam Sisko-t, sokkal emberibb mint Picard, Picardot is bírom, de már mondom, megfeküdte a gyomrom a sokszor emlegetett becsület és stb. szavak a TNG-ben. A DS9 Q-s részében egyébként pont erről van szó, Sisko lazán bemos egyet Q-nak amikor idegesíti. :D -
Reg5 #9599 Korábban láttam néhány Ent s4-es nézettségi adatot, de nagyon gyérek voltak(0,9-1,2 közötti értékek), főleg ha hozzávesszük a show hatalmas költség vetését. Állítólag a vége felé már nemhogy nullszaldóra nem jött ki, hanem csak veszteséget termelt az epizódok egy része.
Ha új sorozat akkor mindenképpen az Alfa Kvadrásban játszódjon, a Voyager főleg ezért nem tetszett annyira. Esetleg Zefran Cohren életéről lehetne valamit alkotni hamár mind a 4 újabb sorozatban utaltak rá többször is. -
#9598 @Narxis:
A mozifilmről én is hallottam, de csak annyit, hogy lesz. Ki rendezi, legutóbbi film szereplői lesznek benne?
Ugyanaz a gárda csinálja, mint a XI.-et, még a forgatókönyv írók, és értelemszerűen a szereplők is azonosak. Abrams korábban említette, hogy szívesen rendezné a következő részt, de megerősítés nem volt még. Eredetileg 2011-ben jött volna, de ahhoz tavaly év végén kellett volna előállni a forgatókönyvel, ami nem sikerült. Mondjuk az szép, hogy ennek ellenére most már tuti megjelenési dátumot mondanak, másfél évre előre.
Folytathatnák az Ent-et, végére nagyon belejöttek és sokat javult a nézettség is.
...
És persze a 11. mozifilm alapjául készülő sorozat, az se lenne rossz.
Itt több probléma is van. Egyfelől noha a CBS-é az ST TV jogok, a régi sorozatok jogai és a mozifilm jogok maradtak a Paramountnál (a Paramountnál megszűnt a TV sorozatokat készítő stúdió.
A második probléma is ebből fakad, emiatt ugyanis a CBS nem folytathatja egyik korábbi TV sorozatot sem, legalábbis papíron. Nyilván minden elintézhető, ha arról van, persze.
@Karajjj:
, de egy TV sorozatból nem lenne akkora haszon, mint egy mozifilmből
Nyilván minden viszonyítás kérdése, de az olyan sorozatok, mint a 24, a Lost vagy a House után én azért ebben nem lennék olyan biztos... -
karajjj #9597 ha lesz sorozat, akkor Abrams film szerű felújított TOS környezetben fog játszódni, most a retró a nyerő -
#9596 Folytathatnák az Ent-et, végére nagyon belejöttek és sokat javult a nézettség is.
Vagy lehetne egy TNG-hez hasonló, ismert területeken bóklászó föderációs hajó, ez lenne az alap. Ezt lehet variálni, hogy pl. ne legyenek a csillagflotta krémjei, meg zászlóshajója, hanem egy kicsit átlagosabb legénység. 31-es szekciót szívesen látnám újra, az jó dobás volt a DS9-ban.
Vagy ott a Gamma Kvadráns, mi lett az Alapítókkal? Útnak indítanának egy felderítő hajót, pl. a Voyagerben megismert akkor még prototípust amire a Doki megérkezett és megszabadította a romulánoktól. De nem kell feltétlen ragaszkodni az Alapítókhoz, találhatnak más nagyobb fajt is akik nem csípik a Föderációt. Szerintem ötlet lenne bőven ha jó írókat szerződtetnek le.
És persze a 11. mozifilm alapjául készülő sorozat, az se lenne rossz. -
karajjj #9595 arról pletykáltak szeptemberben, hogy a nagy siker miatt egy a film korszakában játszódó sorozatot indítanának, de gondolom az komoly pénzügyi beruházás lenne, bár tuti, hogy sokan néznék, de egy TV sorozatból nem lenne akkora haszon, mint egy mozifilmből -
Reg5 #9594 Sztem még csinálnak pár filmet és ha mind pénzügyi siker lesz akkor mernek belevágni egy újabb sorozatba. Lásd: A ToS-t 4 film követte mire bele mertek vágni a TNG-be. Bár el nem tudom képzelni miről szólna; legjobb lett volna az Ent is megéli a 7 évadot :( -
#9593 A mozifilmről én is hallottam, de csak annyit, hogy lesz. Ki rendezi, legutóbbi film szereplői lesznek benne?
Sorozat meg miért nincs? Félnek, hogy bukás lesz? Pedig a film bizonyította, hogy lehet sikeres is a Star Trek a tömeg számára. Vagy csinálnának csak kicsit később? -
#9592 Röviden és tömören: semmi remény jelenleg. A CBS rendelkezik 2006 óta a TV jogokkal, akkor mindenki fel volt villanyozva, hogy most aztán... aztán semmi sem lett.
2012 Június 29.-én jön az ST XII. mozifilm, ennyit tudni biztosra... -
#9591 most kedden indul az STO open beta, már ha van itt olyan akit érdekel :D -
#9590 Jah... kiszúrtam magammal ... mivel nagyon megtettezett, holnap mehetek venni lépkereteket ))) -
karajjj #9589 haversrác megcsinálta ezt a szobájában -
#9588 A filmeket kezdtem el majd nézegetni szép sorban.
Vártam hogy lesz sorozat a fiatal csapattal, de eddig nem hallottam róla, pedig kár lenne kihagyni.. -
#9587 lehet megnézem a az új mozit este, vagy az ENT-ből a tükörrészeket. -
#9586 Kéne már egy új sorozat. -
#9585 ez mindig tetszett -