• ZS90
    Tegnap én is megnéztem moziban, és szerintem nagyon jó volt! Én a TOS kivételével minden Star Treket megnéztem, filmet és sorozatot egyaránt. Máig a DS9-t tartom a csúcsnak. (Anyám egy szombat reggel amikor a V3-on és csak ennyi volt a reakciója: "milyen rondák ezek, de milyen okos dolgokról beszélnek". Szóval filozófiai és morális tanításban abban volt a legtöbb szerintem. Persze TOS-t nem ismerem.

Visszatérve a filmre, valóban ez már nem az a Star Trek, de attól még Star Trek. A történet lapos, egyszerű nem érdemes róla szót ejteni, maximum az időutazás kapcsán átírt történelem miatt. Ami zseniális volt szerintem azok a karakterek és azok színészei, ennél jobban nem is választhattak volna. Ami még pozitívum szerintem a dizájnok átgondolása, megmaradtak a klasszikus dolgok, de mégis modernek néznek, de nem modernebbnek mint a TNG-ben. Összességében egy jó mozi, ami arra volt jó hogy újra életet leheljen a Star Trekbe és ha már a régit nem is kaphatjuk vissza de azért örüljünk hogy nem hal ki.