• akyyy
    a én most értem haza és nekem is nagyon tetszett, ami szintén nem tetszett az a Warp effekt, bár ahogy kilöveltek, elég látványos volt, meg kell hagyni:D

Ami szintén hiányzott nekem, hogy hangozzon már el egy rendes jövöbeli dátum, nem csak csillagidők...

Illetve hiányzott egy kis TNG is, meg nem tudtam hova helyezni időbe spock visszatérését, de a lentebbi képregényt most elolvasva már képben vagyok, hogy a nemezis után 10 évvel volt. remélem a képregényt megfilmesítik, mint a film előzetesét...

meg kicsit rosz, hogy igy az egész eddigi trek történelem a film miatt teljesen más irányt vesz, mert most hiába kezdik el esetleg ugyanazt a történelmet követni, az a bizonyos bolygó elpusztulása miatt nehezen képzelem el. Ezért remélem lesz a filmnek még sok sok folytatása, hogy későbbi filmbe esetleg sorozatban visszautaznak az időben vagy akárhova, hogy megakadályozzák ennek a "filmnek a létrejöttét" és igy helyre tegyék az idővonalat:D pláne ha voyagerbe volt időrendőrség, mé nem jelent meg itt is? fail

viszont felismerhető volt az összes karakter valóban, scotty megjelenése valami brutális, chevovhoz meg hangosan röhögött rajta az egész mozi:D

ami nekem meg nagyon jól esett, az az ahogy scotty említette, a nagy hatótávolságú transzporterjét Archer kutyáján tesztelte xDDDDDDDDDD aki akkor elveszett... LOST...muhaha:DDD

tényleg, lehetett volna benne több Lostos motivum. valami dharma vagy bármi. azt a nokiát figyeltétek egyébként?:DD az is gecijó volt, meg a csengőhang:DDDD remélem le lehet majd tölteni, kell az nekem:DDd

szinkron is jó volt, eltalálták a karakterek hangját meg forditás is rendben volt, egyedül a vörös riadó helyett volt valami vörös készültség tán, nemtudom. illetve a vulkáni köszönés, de nem nagy kunszt, hosszú, eredményes életett helyett hosszú, hasznos életett.

viszont a végén az " Űr a legvégső határ"oz nem nyúltak, úgy hangzott, ahogy annak lennie kell:D

Remélem sikeres film lesz, nálam DVD tuti vevős.

És utálom köcsög haverjaimat, tudta hogy egy JJ film stáblista végén lesz még jelenet, de azok, neeem, nem szokott lenni, pedig az összes filmen amin eddig moziba néztem, volt valami a végén, de csak cloverfildnél maradtunk:(