• sandor8206
    én meg pont a traileres képek miatt azt állítom ,hogy nem csak egy sima akció-sci-fit kapunk, hanem egy jó sztorijú sci-fit+akcióval itt mire gondolok spock apja,anyja+kicsi spock,kicsi kirk stb. szóval sztem meg egy komplett filmet fogunk kapni+ jó akció kell, mert sajnos azt kell hogy mondjam nem sokan néznénk meg amúgy! És a legjobb bizonyíték ,hogy akcióval is lehet jó ST-filmet csinálni, a két kedvencem Khan haragja és a Kapcsolatfelvétel, szóval majd meglátjuk jövőre. Klingonok meg lehet, úgy fognak kinézni mint a régiek vagy hasonlóan, így is változtattak rajtuk vagy 5-ször a sorozatok és filmek alatt. Amúgy nem tudom, hogy ez alapján a négy jelenet alapján, hogy jött le a gyereknek, hogy ez a film alapjaiban rendíti meg a ST, az természetes, hogy nem olyan lesz mint a TOS. +ST-filmek mindig is kicsit akciódúsabbak voltak+ami nekem kifejezetten tetszett film, annyira sorozat trekkes a végső határ pont bukott, az a jelent amikor spock,kirk,doki+spock tesója elveszi fájdalmukat hatalmas.