Tudom hogy nem mindenhol látják szívesen az ilyen közleményeket, de mit veszíthetek... Akinek van türelme végigolvasni, annak köszönöm.
Tehát, hogy miről is lenne szó. Jómagam, két évig játszottam egy starwars témájú fórumos szerepjátékot, ami kicsit más volt am egszokott mai fórumos játékoktól -aki játszott már ilyet tudja mire gondolok a szokványos szónál:)- . Egy összetett fórumon folytatott storyvonalról lenne szó, melyben megtestesíthetőek a jól ismert fajok, birodalmak, de akár egy egy karaktert is irányíthatunk. Igazából a szabályokat a játékosok közös megegyezés alapján hozzák, határt pedig csak a fantáziánk szabhat.
Az SW-s szerepjátékban kevertük a két univerzumot és a Domínium színeiben harcoltunk, de mint említettem Starwars, így a Trek elemek korlátozottak voltak.
Felmerült akkor az ottani Trekes csapatban, hogy hozzunk létre egy hasonló szerepjátékot StarTrek témában. Az alapokat le is fektettük, de időhiány miatt játékos csapat szétesett:(
Az alapelgondolás szerintem jó, és kár lenne veszendőbe hagyni, így hát ez a hozzászólás érdeklődő, ill toborzó szándékkal született:) Szeretném megtudni azt, hogy mennyire lenne erre hangulata illetve ideje a magyar rajongóknak, tehát mennyire érdekel ez benneteket.
Akinek volna kedve ilyesmihez, kérem keressen meg msn-en /[email protected]/ avagy itt fórumon!
Annak aki végigolvasta köszönöm!