Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
nekem annyira nem tetszett😄 bár asorozat se....😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

sztm a film se volt szar.

mrzed001
Túlnõtte, igaz, DE maga az film is egy alapmû volt (vagy inkább remekmû?)
Szóval olyan példát kérek, ahol a film szar volt, és a sorozat ütõsen jó

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Punker
ja ott a sorozat túl nõtte a filmet 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

akyyy
csillagkapu

mrzed001
Úgyvan. Bár mint már említettem, ha az EU-sokra (+Japán?) alapoznának sokkal minõségibb filmeket készíthetnének, mert itt még igény van rá. Az amcsik meg azt se tudják, hogy hol van Európa 😛

#5834 :
Szar filmbõl jó sorozat? Volt már ilyen?? Példát kérek 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Punker
és tényleg ahoz hogy kint sikeres legyen sz@r filmet kell csinálniuk 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

akyyy
hátha a film, még ha sokaknak nem is tetszik itt, nagy sikere lesz amcsiban, és újra elkezdik ontani a jobbnál jobb sorozatokat😊

mrzed001
Talám azért írtam, mert már bizonyítottak külön-külön és együtt is (ráadásul még az Ent-ben is!)
Ha jól csal a memóriám a 2 vége + 3 sorozat nagyrészt JMS érdeme (Tanácsadó Coto) és a rajongók (meg B5 fanok, merthogy sikerült a B5 egyes erényeit ide is becsempésznie) tapsikoltak, hogy frankó lett a ST. Aztán JMS megunta hogy minden szarság miatt megkötötték a kezét és kilépett, Braga-ék csinálták a 4 nagy részét (hatalmas bukás), majd a végére Coto szabad kezet kapott, az utolsó 4 rész k. jó lett (és pont ekkor hagyták abba a barmok )

#5830: Végletek, végletek. 😊)

#5831: Mert ha JMS meg Ménes Kotta irja akkor mar jo is lesz? Ugyanmár. S. Kingnek se jo minden iromanya. 😉
Egy szar sztori is lehet jol megcsinalva, es egy jo sztorit is el lehet kurni vacak stabbal. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

mrzed001
Nekem is a régiek a kedvenceim, sõt a legrégebbiek 😛

Ami a másik felét illeti emlékszem, hogy neked nem tetszett a 2-3 szezon az Ent-bõl (bár mindenki másnak éppen az volt a csúcs 😛 ).
Ha ezt folytathatták volna megkötések nélkül, akkor ismét tündökölhetett volna a Star Trek.

Csak azért mert noname írók valami noname szereplõkkel elhülyéskednek valami pizsamás filmet, no azért az még nem lesz se Star Trek, se scifi. Biza a profikra kellene bízni a felnõtteknek való feladatokat 😛P

Punker
na jó bakker de amíg mi 1-2 felest zavarunk le, addig õk 1-2 üveg tiszta lsd csöpögtettek a nyelvükre, naná hogy jöttek a képek hogy õ a hosszúfülû zseni 😊

#5816: Szinte biztosra veszem hogy P. Stewart elvallna "szinte" barmien jelkepes osszegert. Viszont ok mar kioregedtek, es mindenki ujat szeretne. Kivetel talan en. 😄

#5819: Errol az egesz hozzaszolasrol eszembejutott donnie darko. Kis taknyos srac a rendezo/iro. Es kultuszfilmmé valt. (Na nem amerikai pite szeru kultussza. 😄)
Szeritnem teljesen oktalanul aggodsz. Visszaterve a trekkre. Nekem a velemenyem az entrol, hogy J. Billingsley mellett eppenhogy S. Bakula volt aki hozta a szineszi "minoseget". Raadasul az iroi munkat ahogy dicsered, nekem pont a 2-3. evad tunt eleggé "gyér"-nek a kezdethez és a "véghez" kepest.

Tuti volna viszont, ha ezt a mozit egy olyan bevezetofilmfelere csinalnak, es kapnank egy "regi ujabb trekket" uj stabbal. Es az enterprise 4szezonja nem szegyen lenne, hanem kuriozum, mint a tos 3szezonja. 😊)

#5821: Aki nem iszik az hulye. 😉

mrzed001
Dettó Ep4-6 50-60x , de Ep1-3 csak 2x

Punker
hát ja SW nõttem fel erre a 3. epizódot 1x láttam fél év alatt nem néztem meg a DVD-t

na igen, itt a lényeg. Tudnának az amcsi szinészek is, csak egyszerüen nem mi vagyunk a célcsoport 😞
(lásd star warst hogy elbaszták - a 12 éves gyerekek bedõlnek a franchisenak, mert manapság nem a jeggyel lehet igazán kaszálni, hanem a bögrével, polóval, lézerkarddal)

mrzed001
És miért ne nekik írnák, hiszen õk a nagy Háj(p)tömeg.
Mellesleg 12 éves magyar ~ 18 éves amcsi gyerek

Punker
szal szerintem lehet belõle jó filmet csinálni h anem a 12 éves kis pöcs amcsiknak írják 😊

mrzed001
Hát, azért elég nagyot változott a világ az elmúlt 42 évben 😊

Punker
ember ott már 100 éve se találtál tiszta arcokat, kínaiak vitték az ópiumot stb, 60-70-es évek a LSD-rõl és társairól szóltak, sztal ettõl nem kell aggódni

mrzed001
Mármint Nimoy? Ivott, ja, de narkórol nem hallottam soha. Mellesleg valódiból sem hülye az ipse, szóval nem volt nehéz eljátszania a vulkáni agyat.
Node szted manapság hány nemszétnarkózott agyú tényleges zseni futkos Hájlewood utcáin?

Punker
"vagy egy agyonnarkózottagyú hippi, hogy õ a zseniális logikakirály Spock ifjabb változata." mert szerinted akkoriban nem voltak feszt elszállva mi? 😊

mrzed001
Hát, nyafiztam az tuti, hogy Bakula nem éppen egy kapitány típus, nomeg az elsõ részek sztori szempontjából sem voltak éppen a csúcsok (aztán az isteni Manny Coto ide is betette a kézjegyét, és egész jó lett a 2-3. szériától). Viszont legalább új karakterek voltak, és az egyik legjobb filmen alapultak.
Azt azonban igencsak nehezen enné meg a gyomrom, hogy egy taknyos Hollywoodi nyálmûmájer próbálja beadni, hogy õ a kemény, de vicces Kirk, vagy egy agyonnarkózottagyú hippi, hogy õ a zseniális logikakirály Spock ifjabb változata. Még az ötlettõl is borsódzik a hátam BRRRRrrrrr.

Találnának ki egy totál új szálat, akár még úgy is mint a Generations-ban, hogy kvázi a régi Trekkesek vezetik fel (Az Ent. B-t ott már elsütötték, de egy pár ével elõtte az Ent. A végzetével kapcsolatban még lehetne valamit összehozni, és azt tényleg Kirk és Spock vezethetné fel)

Arról nem is beszélve, hogy NINCS egy k-rva normális írójuk, aki van annak meg megbilincselik a kezét. JMS felajánlotta, hogy Coto-val egy teljesen új szállal ismét sikerre vinné a Star Treket, de a zsíragy barmok elutasították.
Úgyhogy Coto szépen elvállalta a 24 5. szériát, és talán ez lesz mindenidõk legjobbja.
A heti rész letöltöttsége rekordokat dönget (ahogy megjósoltam, idén karácsonyig a jobb sorozatok jobb részeinek a letöltöttsége el fogja érni a 220-250.000-et, jövõ karácsonyra 400.000 körüli értéket várok, azt követõen 6-700.000-et), eddig 186.853-en töltötték le (ebbõl majd 50.000 a nagyobb HR HDTV verzsönt).

Punker
amúgy én egy DS9-os filmnek örülnék legjobban 😊

Punker
tényleg X3 mikor jön? 😊

#5805: Szerintem jo 5let. Nyilvan picardekat hanyagolni kellene

Szerintem nem kéne hanyagolni, de inkább az a helyzet, hogy valószínûleg a két x-men film után már meg se tudnák fizetni. Persze azt elképzelhetõnek tartom, hogy a star trek franchiset akkora jelentõségünek tartja, hogy olcsóbbért elmegy tudván, hogy ezt 25 év mulva is fel fogják emlegetni, és meg fogják nézni az akkori fiatalok.

Salary
Star Trek: Nemesis (2002) $14,000,000
Star Trek: Insurrection (1998) $9,500,000
Star Trek: First Contact (1996) $5,000,000
Star Trek: The Next Generation - Encounter at Farpoint (1987) (TV) $100,000
"Star Trek: The Next Generation" (1987) $100,000 per episode

http://us.imdb.com/name/nm0001772/bio

#5774: Nemtudtam. Nagyon "lol". 😄

A scifi channel tudtommal nem amerikai erdekeltsegu. 😊

#5776: torrentet nem kell telepiteni, fogod u("mû")torrent az egydb exe allomany. 1-200kb. Bemasolod valahova es hasznalod. 😊

#5789: Ejnye mrzed. Knight rider, lost? 😄

#5794: Az azureus nemis a memcsit eszi nagyon inkabb az eroforrasokat. Az a franya java. 😊

#5805: Szerintem jo 5let. Nyilvan picardekat hanyagolni kellene mar. Tobbiek meg nem fimes karakterek. Inkabb egy bevezetofilm kene egy uj sorozathoz. Az ütne mindent. 😄

#5813: Es mien igazuk lett. 😄

(Na most vissza a ds9-ra. 😄)

Punker
0.66-ost raktam föl

[NST]Cifu
Khmm... emlékszel még mi volt az ENT beindulása elött? Hogy milyen vergõdés ment a pre-Starfleet történet miatt. Hogy "ez nem Trek", és többi?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
amúgy szó volt új nagyfilmrõl, az mikor jön?

Jelenleg pre-production, talán 2008, de inkább 2009.

mi baj a bitcomet-tel? leszámítva hogy az elsõ 2 órában leszedett cucc elveszett baj nem volt vele 😊

A 0.61 elötti verziókkal volt valami gebasz, ami miatt a nagy torrentoldalak szépen letiltották vagy az összes bitcometet, vagy legalábbis a régebbi verziókat.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

kérdés nálam is él! 😄DD

de a szinkron is elég 😄DDDDDDDD

REAL MADRID

Honnan tudnék szonkronos TOS-t találni?
akyyy
és spock hangja berényi andrás😊 (r kárpáti péter😊

kirké meg Sisko parancsnok a Ds9-tól <#ticking>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Punker
persze

hátigen! 😞

amugy a TOS nak létezik magyar szinkronja?

REAL MADRID

mrzed001
És még a többi hogy fog akkor tetszeni neked 😊
2. vége, 3. széria, 4. vége egyszerûen k-rvajó 😊))

mrzed001
Ja, node ifjú Spock és Kirk <#wilting>
Kizárt, hogy az eredetiknek akár csak az árnyékuk közelébe képesek lennének játszani magukat, szóval csakis csalódás lehet

de jöjjön csak az új film!

csak a lényeg hogy hozzáértõ ember legyen a rendezõ és producer! 😄

REAL MADRID

Punker
nekem pl az a 10-15 ent rész amit láttam jobban tetszet mint a voy részek.

Punker
nem feltétlenül, amúgy is most mindennél ez a trend minden filmhez elõzményt csinálnak 😊

mrzed001
Nemtom mi baj vele, de mindenki ellene beszél.
Azunál még nem veszett el cuccom, még ha a progi lefagyott se

Nagyfilm: remélem soha. Ezt sztem csak elbaszni tudják

Punker
amúgy szó volt új nagyfilmrõl, az mikor jön?

Punker
lustaság fél egészség, az elmúlt 1,5 évben csak FTP-rõl töltöttem elkényelmesedtem 😊

mi baj a bitcomet-tel? leszámítva hogy az elsõ 2 órában leszedett cucc elveszett baj nem volt vele 😊

mrzed001
Hajjajjj, majd ha rákapsz napi frissítéssel a sorozatokra 😊)
Ma már mire hazamegyek a Lost tegnapi része már vár 😊)

Úgy mellesleg mi nem tetszik a torrentben?
Szeletenként CRC ellenõrzés, sok felhasználó, jó letöltési sebességek ...

mrzed001
azt a klienst önnek nem ajánlom 😛
Azu hátránya, hogy java kell neki, de featuregazdag, uTorrent meg kis pofás

Punker
azért ez gáz, megfogadtam nem kezdek el torrentezni mert annyira nem tetszik a rendszer, erre a trek elvonási tünetek gyõztek. 😊

Punker
bitcomet hely van dögivel, úgy tûnik 2 fájlt 380 mega helyett 18-nak kezdett el mindig, most elkezdtem máshonnan szedni.

mrzed001
ezen ne vitázzunk, nekem most éppen 110 torrent van betéve mint letöltendõ, 20 ami fel, ezek közül megy 3-2, és alig evett a memcsibõl.
Szóval Urban Legend

sztem a uTorrent a legjobb én azt ajánlom!
kicsi, könnyen kezelhetõ, nem eszi a memoriát
Az azureus memoriazabálo!

REAL MADRID

mrzed001
Milyen klienst tettél fel?
Javasolt uTorrent és Azureus 2.2.0.2 (én maradtam ennél)
Hely van a temp alkönyvát drive-ján?