11588
  • Zsolo007
    Sziasztok!
    Képzeljétek mostanában (már egy jó ideje) azon munkálkodom, hogy lemodellezzem az NX-01-et. Namost el kell mondanom, hogy egyébként kedveltem nagyon a sorozatot, és a hajó is tetszett, egészen addig míg komolyabban bele nem bonyolódtam a tervrajzokba és a modellkészítésbe. Akkora egy csicsás agyondizájnolt f********ka, hogy az hihetetlen. Tele van olyan elemekkel a hajó amiknek abszolút semmi értelmük. Ehhez a hajóhoz képest egy Galaxy vagy egy Sovereign (ami egyébként nagy szerelmem, gyönyörű hajó) egy egyszerű puritán hajó.... (bár inkább a Galaxy). Komolyan mondom hihetetlen, hogy csak azért mert mostmár megvan a számítási kapacitás hozzá képesek ilyeneket csinálni, ahelyett, hogy normális hihető hajót hozzanak össze.... És az a legnagyobb poén az egészben, hogy így tényleg nem figyeltek arra, hogy a hajó valamilyen "katonai" szempontnak megfeleljen. Ugyanis szerintem elég nagy marhaság ha az ember egy hajónak a hídját a hajó tetejére jól kivilágítva rakja ki, hogy aki arra jár lehetőleg azt lője ki legelőszr, de ugyanilyen gyönyörű célpont a gépház is....
    Egyszerűen katasztrófa....
  • hzsolt
    És legalább felkinálták a lehetőséget másik 2 Enterprise kapitánynak is?
  • _Vegeta_
    jofej :)
  • akyyy
    nahát pont beakartam irni h a blikkbe volt benne
  • Cat #6975
    Iszonyodik az űrutazástól a Star Trek kapitánya
  • Punker
    na most elmondták miért a kapitányt küldik előre meghalni :)
  • Sir Quno Jedi
    Volt egy kis időm, megnéztem a "New Voyages"-ből az "In Harms Way"-t (ep2). Nem rossz, nem rossz. Kicsit sokat akartak belezsúfolni és a fiúk színészi tehetsége nem áll a helyzet magaslatán, de egész pofás kis ST rész ez, még ha nem is official! Voltak benne kifejezetten jó ötletek (bár nem újak) és a végére egész megszoktam őket.
  • Cat #6972
    STAR TREK TOS – remastered
  • Petko
    ja chain of command, kedvenc dupla részem...

egyébként teli van ST vel a ytmnd.com

http://www.ytmnd.com/list/?search=picard

http://www.ytmnd.com/list/?search=kirk&user=

http://www.ytmnd.com/list/?search=data&user=

http://www.ytmnd.com/list/?search=worf&user=
  • akyyy
    ááhh ez nagyon jó:D
  • Cat #6969
    volt egy rész, amikor a kardassziaiak elfogták, és meg akartak tudni tőle egy csillagbázis védelmi tervét, ami az egész szektor kulcsa. Egy felhőben voltak, amit utána elkezdtek bombázni, közben picardot kinozták. A végén bevallotta, hogy majdnem megtört, és azt akarta látni, amit a kardassziai csóka mondott - tehát valótlant kellett volna mondania.
  • akyyy
    ezt most nem rtem!!!
  • Petko
    http://shatneriskirk.ytmnd.com/
  • Petko
    egy másik fórumba írták:

Amikor Picard nem az Enterprise parancsnoki posztján van,...

... mint lakberendezési tanácsadó-kritikus foglalatoskodik.
  • persakk
    Üdv!

Tudom hogy nem mindenhol látják szívesen az ilyen közleményeket, de mit veszíthetek... Akinek van türelme végigolvasni, annak köszönöm.

Tehát, hogy miről is lenne szó. Jómagam, két évig játszottam egy starwars témájú fórumos szerepjátékot, ami kicsit más volt am egszokott mai fórumos játékoktól -aki játszott már ilyet tudja mire gondolok a szokványos szónál:)- . Egy összetett fórumon folytatott storyvonalról lenne szó, melyben megtestesíthetőek a jól ismert fajok, birodalmak, de akár egy egy karaktert is irányíthatunk. Igazából a szabályokat a játékosok közös megegyezés alapján hozzák, határt pedig csak a fantáziánk szabhat.
    Az SW-s szerepjátékban kevertük a két univerzumot és a Domínium színeiben harcoltunk, de mint említettem Starwars, így a Trek elemek korlátozottak voltak.
    Felmerült akkor az ottani Trekes csapatban, hogy hozzunk létre egy hasonló szerepjátékot StarTrek témában. Az alapokat le is fektettük, de időhiány miatt játékos csapat szétesett:(

Az alapelgondolás szerintem jó, és kár lenne veszendőbe hagyni, így hát ez a hozzászólás érdeklődő, ill toborzó szándékkal született:) Szeretném megtudni azt, hogy mennyire lenne erre hangulata illetve ideje a magyar rajongóknak, tehát mennyire érdekel ez benneteket.
    Akinek volna kedve ilyesmihez, kérem keressen meg msn-en /[email protected]/ avagy itt fórumon!
    Annak aki végigolvasta köszönöm!

Az Igazság Győzedelmeskedjen!

Osvald Monroe
  • hzsolt
    ez a 200. rész. Talán a 10. évad 6. rész.
  • RelakS
    woááááw! Ez miből? XD 10. SG-1 évad? :D
  • _Vegeta_
    Carter nagyon allatul nezett ki. :>>
  • Petko
    és még cipőboxal is bekeni magát? lol
  • Sir Quno Jedi
    Star Trek TOS - Funky Disco DVD Commercial
  • Sir Quno Jedi
    Star Trekkin! Súlyos...
  • Sir Quno Jedi
    Ha igazán pontosak akartak volna lenni, akkor Carter-en fekete bőrcsizmi lenne, rövid szoknyácska és term. sötét harisnya. ÉS nagyon testre simuló streccsruha! Ja meg műszempilla és sok smink. :DDD
  • Cat #6957
    ez a kibontott felső nagyon állat :D
  • Petko
    ja és itt videóban:
    http://www.youtube.com/watch?v=6zKNZGmISZQ
  • Petko
    azoknak a sokaknak akik elgondolkodtak hogy mi lenne ha az sg1 et kereszteznék a trekkel:

• akyyy
    tam taramtamram, mikro jelentkeznek az elvonási tünetek?:D
  • akyyy
    Szét lehet benne lőni az NX-el a DS9-nt?
  • Cat #6952
    Star Trek kapitányok együtt a Legacy-ban
  • [NST]Cifu
    Közben leesett, ez a kép a Star Wreck-ből van, a Császár flottája, mikor megtámadja a Babylon 13-at.
  • _Vegeta_
    Aye Sir! :))

RelakS: Ááá nem vagyunk klingonok! :)
  • akyyy
    nem baj az:) kibirjuk -.- nézzél 24-et hétfőn meg kedden
  • RelakS
    nemÉs most minimum 3 hét szünet :/
  • akyyy
    de ki akarta kérdezni mit tudank arról a gömbről. mellesleg te sem láttad még végig?:P
  • RelakS
    Ehh, tegnapi részben (312?) Archert már megint megszivatták. Szvsz én itt már előbb lőnék, aztán kérdeznék, ha valami bajbajutottal találkoznék...
  • akyyy
    a szöveget is lehet nézni:P
  • _Vegeta_
    Eh, látod áky mien problemakat okozol a logóddal? ^^
  • [NST]Cifu
    Pardon, jogos. A logót figyeltem, az pedig kissé összetéveszthető esetetekben. ^^
  • Sir Quno Jedi
    Most néztem a TOS s2e2-t, hát kérem ilyen 60-as évekbeli nyáladzást már régen láttam, de mégis k.jó volt! :D Kirk meg megint igazi kis törpeHitler!
  • _Vegeta_
    Ezt gondolom ákynak szantad. ;)
  • [NST]Cifu
    Dunno, lehet, rég láttam a VOY-t... :)