-
_Vegeta_ #6915 Valamit itt nagyon rosszul gondolsz. En a technikai szintet abszolut nem szamoltam annak semmi koze a felvilagosult gondolkodashoz.
Közel sem. Ők tényleg egy öreg sokezeréves köztársaság.
Kb egyidosek a minbarikkal, de ez nem jelenti azt hogy mennyire felvilagosultan gondolkodnak. Sott. Ahogy a minbariknal mondtam, rettenetesen lassan fejlodenek..
(marmint az emberekhez kepest) Még londo is mondja hogy ejj mi voltunk a galaxis oroszlanjai meg mien erosek voltak, ez azt jelkepezi hogy azota rengeteget valtozott a felfogasuk, elkenyelmesedtek es egyre kevesbe erdekli oket a vilaguralom...meg londo tobbszor is mondja hoy hat en lennek az egyeduli igazi centauri?? :)
pölö a Narnoktól vettük a mimbarik elleni háborúhoz a fegyvereket
Ejnye a kedvenc sorozatodra nem figyeltel oda ennyire? A narnokat elnyomtak a centaurik azelott csak amolyan foldi 1800as evekbeli emberek voltak, a centaurikra megvaltaskend gondoltak..az elejen. Aztan rajottek hogy csak csalok es háát mondjuk azt hogy eluztek oket, de ez hosszu folyamat volt es volt idejuk kitanulni a technikai ujitasokat. Mondhatjuk h a narnok tulajdonkepp centauri technologiat adtak nekunk.. Raadasul azert toluk vettuk meg mer olcson adjak, meg annyi eszuk sincs hogy dragan adnak. :)(ez csak vicc volt)
A narn egy eleg elmaradott faj...ez van andreas katsulas akarmien jo szinesz volt es G'Kar akarmien jo szellemi vezeto. Bar az igaz vag az eszuk a narnoknak, es szentem gyorsabban fejlodnek mint az emberek, de ez nem jelenti azt hogy elorebb allnanak. :)
Drakh-okat viszont nagyon elnezted, azok az arnyak csatlosai es (valoszinunek tartom ok lesznek/lennenek az uj arnyak) de ezsem jelenti azt hogy a sorozat idejeben olyan magas szellemi szinten allnanak. Sott..
Command & Conquer Generals
Igy mar ismeros, de inkabb maradok az en kedvenceimnel: Starcraft, AOE1 es HoMM. :)
Amugy elegge offtopikok vagyunk már.. :)
Picard rulz!!! Ez mar ontopik. :)
Cat: Nehez volna osszehozni. :D