_Vegeta_#6911Érdeklődési körömből fakadóan ez esetben hátrányos helyzetű vok. ^^
Ez nagyon nagy! :)
Akkor mégis hogy jellemeznéd őket? Polgárőrök? Nemzetőrség? :)
Ha vicces akarok lenni, akkor intergalaktikus jofiuk. Amugy inkabb rendorseg mint katonasag. A rendorsegnel is fontosak a rangok. Bar abban egyetertek hogy a konnyebb erthetoseg miatt az amerikai haditengereszetet vettek alapul. Nagy kar mer most mindenki katonakkent gondol rajuk. :)
hogy előre tudja kb mikor és hogy fog meghalni, vagy a császár felesége pölö jövőbelátó volt
Hat igen, ezt mar amikor a b5-t neztem sem tetszett, ez az en materialista felfogasomnak nem nagyon fexik. De mondjuk igaz es tenyleg csak az evolucios letran kicsit feljebb allnak, de belegondolva felvilagosultsag teren eleg tavol vannak a minbariktol. Mondjuk azt a centaurik kaptak egy olyan kepesseget amit csak 22oranal lehetett volna. Hibazott a teremto. :)
Na ezért kellett a vorlonoknak felzárkóztatni minket, mert a telepaták nélkül még csak 1 óránál lennénk.
Hat nemtudom enis csak hasraszamot mondtam, csak az aranyok szerintem kb ilyen eloszlasuak. A narnokkal nem ertek egyet, mert leheg hogy G'Kar egy igazi szellemi vezeto, de a nep maga messze van a minbarik szintjetol pl.
mi: 2h
narn, centauri: 3h
minbarik: 6h
energialénnyé válás: 14h
galaxis elhagyasa: 22h
lorien: 23:50perc :D
A narnok egy eleg harcias faj kb mint a trekk klingonjai (de nem annyira) messze vannak még a minbari gondolkodasmodtol, a centaurik pedig a maguk gyarló, pazarlo eletvitelukkel megintcsak messze vannak.
A minbarik meg csak azert vannak elorebb mert oregfaj nagyon, amugy lassabbak a fejlodesben mint mi(emberek).