• mrzed001
    és hogy olyan katonákat képezzünk, akik szétrúgják a galaxis gonoszainak a seggét.
    Beletrafáltál: Elite Force 1-2. Ugyanis már a készítők is rájöttek az általunk sokat felemlegetett hibákra (kapitány/első tiszt/főgépész kommandós küldetéseken, ténylegesen KATONÁNAK harcolni kiképzett személyzet hiánya ....)
    Mellesleg felderengett bennem nem egy rész, ahol felszíni harcban vettek részt föderációs tisztek (mit is kerestek ott ha nem katonák voltak :PP)

En ezt marhara nem igy szurtem le a sorozatbol.
    Hát, megint nem figyeltél oda egy fontos részletre :P
    Még G'Kar is mondta nekik is voltak telepataik csak elfogytak. En pedig ketlem hogy a Narnok ennyivel elottunk lettek volna evolucio terén. :P
    De, pontosan hogy ennyivel előttünk jártak evolúciós téren. És nem a technikai evolúcióra kell gondolni, hanem a szellemi (ha a technikait nézzük, hol is voltunk mi 800 évvel ez előtt?? Védtük az alvéget meg a 400 éves országunkat a törököktől karddal meg puskaporos ágyúkkal/kartácsokkal).
    Azt pedig gondolom mondanom sem kell, hogy a Centaurik és Mimbarik pedig ugyebár 1000 évvel ez előtt is már űrképes fajok voltak (sőt a Mimbarik győzték le az árnyakat, és már akkor jelentős telepatamennyiséggel rendelkeztek)

"Öööööö az angyal az mióta isten"
    Ugyanaz. Az eszmeiseget nezd ne a karaktert

Ez sztem csak egy egyszerű álca volt (az árnyak miatt nem fedhette fel, hogy ő ki).
    Valójában közel sem úgy nézett ki, mint egy angyal (meg a többi nép saját angyal figurája), ezt a képet közvetítette a nézők agyába (ki is merült tőle ha jól emlékszem)

"First Contactos flottát több napig gyűjtögették, több rendszer védtelenül hagyva,"
    Nem lenyegtelen? Azt mondtam barhol megcsinaljak ezt. :)

Pontosan, bárhol, csakhogy egy borg kockának nem kell egy nap, hogy egy milliós civilizációt asszimiláljon, a többieket meg megölje (2 napra rá már kész is a kocka elleni sereg, megy felmenteni )

En nem allitottam hogy a borgok miatt leptek be a tagok.
    Igaz, tényleg Punker mester féligmeddig viccelődöt vele, hogy "mert jött a Borg és tudták hogy egyedül esélyük sincs :)"
    Talán erre reagáltam, hogy ha belépnek se...

Az arnyak csak erot gyujteni mentek oda, mert szarban voltak az egen atvonulo pokhajok inkabb ketsegbeeset mutatnak nem erofitogtatast.
    Öööööö nemtom mit néztél, de ugyebár abból az árny seregből 1 hajó is képes volt komplett flottákkal elbánni (illetve 3-5 WhiteStar kellett ellene, ha nem volt rajta erős telepata), szóval az a sereg ott az égen mondjuk a fél galaxis elfoglalására/elpusztítására képes lett volna ...
    Arról nem is beszélve, hogy az árny hajókat jellemző sikolynak is volt (telepatikus?) letaglózó ereje

A foldon a whitestarok pedig egyertelmuen csak affele "karneval" felvonulast tartottak, bemutattak hogy a szovetsegnek vannak hajoi is.
    Akkor nézd meg újra a részt, meg a résztvevők (pölö elnöknő) ábrázatát
    A hangerő itt sem véletlen volt NAGY

Ez badarsag. A terrorizmus is ugyanolyan lóvés mulatsag mint egy katonasag felallitasa
    Mennyibe is került egy testre szerelhető bomba, és mennyibe egy lézervezérlésű rakéta??? Gondókozzá :P