-
_Vegeta_ #6875 De nekik EZ A feladatuk :P
Hallom magamban a startrek introjat:
Az Űr, a legvégső határ.
Ennek végtelenét járja az Enterprise csillaghajó,
melynek feladata különös, új világok felfedezése,...
... új életformák, új civilizációk felkutatása,...
... és hogy olyan katonákat képezzünk, akik szétrúgják a galaxis gonoszainak a seggét.
Ne gyerekeskedj mar itt en vagyok a gyerek. :)
mert csak az embereknél sürgették meg egy kissé az evolúciót,
En ezt marhara nem igy szurtem le a sorozatbol. Még G'Kar is mondta nekik is voltak telepataik csak elfogytak. En pedig ketlem hogy a Narnok ennyivel elottunk lettek volna evolucio terén. :P
Öööööö az angyal az mióta isten
Ugyanaz. Az eszmeiseget nezd ne a karaktert.
First Contactos flottát több napig gyűjtögették, több rendszer védtelenül hagyva,
Nem lenyegtelen? Azt mondtam barhol megcsinaljak ezt. :)
Tehát már elfogadtad, hogy a borg támadások veszélye miatt ugyan egy bolygó sem lépne be a föderációba,
En nem allitottam hogy a borgok miatt leptek be a tagok. Bajor? Es meg volt szo egypar fajrol akik beleptek, de elsosorban a technikai fejlettseg es a fejlett orvostudomany miatt lepnek be szerintem. Meg persze egyetertenek a foderacio celjaval is.
Az erő mutatásához nem kell egy puskalövést sem leadni.
Emlexem, de ide egyik sem jo pelda. Miert? Az arnyak csak erot gyujteni mentek oda, mert szarban voltak az egen atvonulo pokhajok inkabb ketsegbeeset mutatnak nem erofitogtatast. A foldon a whitestarok pedig egyertelmuen csak affele "karneval" felvonulast tartottak, bemutattak hogy a szovetsegnek vannak hajoi is.
Visszaterve a startrekre, se a cardassiaiak se a klingonok de szerintem a romulanok se remulnenek meg egy bolygo folott atvonulo flottatol. ..nekik is van olyanuk. :)
Egyébként mondtam már, hogy a terrorizmus a szegények háborúja ...a háború meg a gazdagok terrorizmusa.
Ez badarsag. A terrorizmus is ugyanolyan lóvés mulatsag mint egy katonasag felallitasa. Annyi a kulonbseg hogy a terroristak hatulrol tamadnak es soxor nem is katonai celokat.
En inkabb azt mondanam a terrorizmus a gyavak fegyvere a haboru meg "nem gyavak"-é. :D