_Vegeta_#6866az NGC-n és Disc.-en
Ezek tudomanyos kutatohajok? En eddig aszittem ezek csak amolyan kalandorok. :)
a csillagflotta akadémiáján tanultak.
Nem..termeszetesen minden tiszt ott tanult. Még Data is gyorsba elvegezte. :) De amugy nekem ez igy termeszetes, ha matematikus akarok lenni nem megyek egy egeszsegugy szakra szakosodott egyetemre, en igy latom.
Tévedés, nagyon sok civil van,
Ebben igazad van.. De en ugyhiszem a foderacio eszmelyiseget fejezi ki a katonai fegyelem a hajon, a szigoru rendszabalyok és a kotelezo egyenruhaviseles. Mivel az egesz foderacio ilyen. "A szabalyokat be kell tartani!"
#6862: Egy ideje ezen vitazunk hogy az-e vagy sem. Szerintem egyertelmuen Nem. De teny hogy valamifele galaktikus rendorseget jatszanak, de a rendorseg az nem katonasag. Sosem volt az. :) Kirk igen mereven ragaszkodik a KATONAI rangokhoz
Ezt szerintem embere valogatja még a foderacioban is, de megintcsak a foderacio jellegzetessege ez a merevseg, a szabalyok betartasa/fenntartasa. Egyebkent mar errol is volt szo, hogy a csillagflotta tisztek afféle "szuperemberek", egyertelmuen kell a katonai tudas/kikepzes egy urhajora. Nem a csendes oceanokat/tengereket jarjak. :)
Garak mondott sok komolytalansagot aminek a felet o sem gondolta komolyan. ;)