_Vegeta_#6811"(aki most azzal jön,..."
Szerintem inkabb azzal jonne valaki, hogy hiaba csinaltak meg jol, olvasva sokkal jobb. ;)
Igen, de eppen errol van szo hogy marhara nem fullik a foguk a harcra, aztan meg en st-ben meg egyetlen egy rambo akciot nem lattam mindig fedezekbol tuzelnek viszonylag pontosan. Felderites meg nem nagyon szukeseg mikor egy szo es mar transzortal is vissza a hajora O'Brien.. :) Egyebkent van igazsag abba amit mondasz, de szerintem ez a "nem torodomseg" a csillagflotta "ontelt onbizalmat" mutatja, hogy ok felderites nelkul is kepesek elintezni a kuldetest es altalaban sikerul is. :)
"Picard ember? Bizonyékot követelek rá! :DDD"
Ez jooo teccik. :D
Ugylatszik most elegge egysikuan gondolkodok, igy belegondolva tenyleg a galaxy az egyetlen "repulo varos" feelingu hajo..viszont tenyleg mindenki valamien szinten tudos ha mas nem gepesz vagy data :) vagy diplomaciai szakerto.
"Lehetne jó történeteket ..."
Egyetertek, még ma is rengeteg minden rejlik a trekbe es nem fontos hogy maradjunk a hagyomanyos trekknel eppezert mondtam nekem az enti is tetszett, bar a leggyengebb trek de azert voltak erdekes, aranyos reszek, igaz az a 3.szezon nem kellett volna. :)
"A Rangerek felesleges ágyútölteléket. ^^"
Azert terjesztik az igét szepen, rendesen. ;)