Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#5641: A szájfáj mindig is retegmufaj volt ahogy a fantasy is. En nem latok semmien lefele huzo tendenciat, szerintem stagnal a scifi manapsag. 😉
Sok akcijófilm keszul manapsag is, mondjuk ittvan rogton legujabb Tony film a Tom Yum Goong. mondjuk peldaul 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Az utolsó akcióhõs bizony Swarci volt, de most mintha Kiefer "24" Sutherland átvette volna ezt a megtisztelõ címet.
Egyébként maga a scifi mint társadalomkritika is eltûnõben van (nem csak az ûrhajós, a beszélgetõs is). Ha egy kicsit is hinnék az összeesküvés elméletekben (hiszek 😉) azt is gondolhatnám, hogy a hatalomnak az a célja, hogy ne kritizálhassák ilyen sunyi módon (amit még esetleg a szellemileg szegények is felfognak)
Melyik film/sorozat is volt az utolsó ûrcsatás? B5, Ent, Ep3?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Már asszittem, hogy újra láthatom a Shatner/Nimoy párost, de ezek szerint csak pár fiatal nyálgyerkõcöt fogunk majd látni mint hõsutánzat <#ijedt>#ijedt>
Ezt a hírt már csak azzal lehetett volna mégjobban elrontani, hogy fõszereplõ Leonard Caprinyó és (Topgány) Tom Cruse 😛
Sajnos tényleg meghalt a Star Trek.
REAL MADRID
REAL MADRID
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
REAL MADRID
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
REAL MADRID
lényege mi?
REAL MADRID
Akkor ez miért is volt bukás? biztos nem került ennyibe.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az Egyesült Államok Hajója
akyyy: Az, de az amcsi hajoknak is ez a felsegjele. 😊
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
USS Budapest, jol hangzik. 😊
Egyebkent miert USS? Nem az amcsi hajokat hivjak USS xyznek? Mindig furcsalottam, a dolgot. 😊
Columbia NX 02
San'rath NX 03
Zefram Cochrane NX 04
Saratoga NX 05
Challenger NX 06
Endeavour NX 07
REAL MADRID