• _Vegeta_
    Persze nem mondtam, hogy problema lenne, ha egy scifi valosaghu sőtt.. mindössze annyirol volt szo, hogy a scfi mint mufaj ugyis csak teljesen fantázia es nem ertem miert kell ennyire kovetelni a valosaghuseget. Mondjuk erdekes mert amig en csak b5-t lattam, addig enis szinte extazisban voltam hogy mien jol megcsinaltak akar igaz is lehetne, semmien transzporter meg hasonlo nemletezo dolgok, de a st ugymond felnyitotta a szemem, ahhoz hogy egy jot szorakozzak, vagy valoban erdekes, elgondolkodtato scifi-t nezzek/lassak egyaltalan nem kell ennyire ragaszkodnom a valosaghuseghez.

mrzed:
    En ideologiara gondolkodasmodra ertettem, hogy egy cel ami fele erdemes haladni. Persze a b5ben is van nagy szovetseg meg minden, de az egesz ideologiaja nem olyan zsenialis mint a st fele foderacioé. (szerintem) Ezek a orszemek mind olyanok mint egy monk egy szerzetes, es erre az st tobbszor is felhivta a figyelmet, hogy erdemesebb sokkal materialistabb lenni. :)

Nem draga sorozatokrol/filmekrol beszeltem csak scifikrol. :)

Hat en nem ereztem arulasnak, elegge erdekes resz volt es az is lejott nekem hogy Avery Brooks mien zsenialis szinesz. :)