_Vegeta_#6279#6276: Hat nemtom, nem vagyok észlény fizikabol szoval igazat kell adnom neked hogy ez igy valoban mukodne. De azert nehez elkepzelni, hogy iranyvaltoztatashoz eleg egy légypiszoknyi hajtomu. :)
#6277: "Repülő csészeallj alias UFO ;)"
Jajj zed.. :D
"illetve DS9-ban azon röhögtem, hogy"
Amerikai film na.. televan eros tulzasokkal na. Nem az a lenyeg hogy most egy fúúdeerős hajot egy szunyog lovi darabokka, hanem hogy erzekeltessek mennyire remenytelen a helyzet. persze a foszereploknek meg eletben kell maradniuk mert ez jo a nepnek. Nemsokan szeretik a mangas "nyírjuk ki a foszereploket hadd pislogjanak a nezok mitortent"-et. :D
"csak már y irányba is van sebességed"
Nekem az nem tiszta, hogy van ugye a starfury vagy a thunderbolt, 4-4hajtomuvel. Ez tokjo mert valoban minden iranyba lehet forgatni a hajot, de egy rombolonal csak hatul vannak a fohajtomuvek azt annyi. (en nem vettem eszre tobbet) Cifu mondokaja elgondolkodtatott: az urben ugye sulytalansag van tehat ha egy akarmien böszme nagy valamit akar egy ujjal is meglokom, akkor az abba az iranyba fog elindulni. Szoval valoban eleg lehet egy kis hajtomu is.. csak fura. :)