Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Láttam hogy utaltok arra hogy innen meg onnan töltitek le a külömbözö részeket.
Tudnátok adni eléréseket...hol érdemes mazsolázgatni meg sorozat részeit letölteni?
A
mrzed: LOL 😄DD
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Valaki milliomosnak néz minket 😊)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Hát, nem is tudom. Talán ezt még mi magyarok nem engedhetjük meg magunknak
163 Új üzenet!!!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(az tényleg király rész)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A rádiónak is így lett vége, a mozinak is és most a TV-nek is, lassan, de biztosan...
Kvázi mintha Q is egy elsõdleges irányelvet követne
#4877: idõközben eléggé megváltoztak a hajók is, szóval lehet, hogy a ferengik sem ismerték fel õket 😊 Egyébként pont ezeknél a részeknél jön elõ, hogy nem volt nagy storyline az eredetiekben, így aztán nehéz elé írni bármit is
Lásd: Babylon 5, ahol JMS-nek nem okozott különösebb gondot a Beginning megírása (volt mihez !)
#4892: a katonai alapra épp Troy vizsgája a legjobb bizonyíték: csak akkor megy át, ha képes feláldozni bárkit a hajóért. Amúgy nem véletlenül van felszerelve a hajó a környék legjobb fegyvereivel. Picard pedig jó katona, teljesíti a parancsokat, még ha nem is tetszenek neki (vagy épp öngyilkos küldetés)
Nekem pont ez az idealista felfogas teccik es szerintem az "os trekkiknek" is. 😊
Talan a regi vonalak kene kovetni nem egy ujat kitalalni. Velemenyem szerint mar a ds9 is sokban kulonbozott az elozo ket nagy trektol. 😊
#4877: Nem feltetlen, ha nem kerul szoba nem beszelnek rola. Mint amikor egy csaladban nem beszelnek vmirol es ez nem derul ki csak mondjuk 50evvel kesobb. Amikor szoba kerul.
Picardrol az elobb irtam. Még mindig nem tudtatok meggyozni az ellenkezoerol.
#4877: Nem stilisztikai problema ez, hanem logikatlan. Persze h nincs fejlegyzes es emiatt mondhatjak Picardek h ok talalkoztak eloszor ferengivel. De istenem! Nem teszek bele olyat akikkel egy kovetkezo sorozatban talalkoznak eloszor. 😊
#4892: Termeszetes, de az egesz csillagflotta nem katonai alapu erted? Tanitjak a katonai dolgokat es ha vki egy cirkalora megy szolgalni persze h tudja lehet h meg fog halni felkeszultek erre. Nem gyoztel meg, valtozatlanul kitartok amellett h Picard inkabb filozofus regesz mintsem katona. 😊
#4899: Nekem pont emiatt tetszik... no komment a tovabbiakban. Izlesek es pofonok.
#4912: En az sw1-3at uj filmeknek tekintem, nekem a star wars az 4-6,de az sw 1 tortenetesen nagyon bejon. 😊
Cochrane
Picard
Az Enterprise-ot vitte közelebb a Borg-hoz. Azon gondolkodom ,hogy ha nem teszi lényegében idõparadoxont okozhatott volna (de ebben most nem vagyok biztos).
Elõtte is ismerte, de kellett, hogy felfigyeljen a Borg a Föderáció technikai színvonalára
#4877: Amidala: miért? A TOS-ban beszélni kellett volna Archer-rõl, Sw4-ben nem Amidaláról? Inlogikus 😊
Borgról nem tudták mi az, Cochran és társaival a tudás a sírba szállt
Pacard kõkemény katona volt
#4877 NINCS semmiféle "kapcsolatfelvétel" se a Ferengikkel (akikrõl azt sem tudják meg mi a nevük) se a Borggal (akik idõkufirc mián vannak ott), fel kéne fogni...
#4892 Picard katona, jobb ha mégegyszer végigmész a sorozaton, nem is akármilyen katona, mert õ szemrebbenés nélkül bármikor hajlandó feláldozni az egész legénységét, ha úgy látja jónak. Mindemellett persze kiváló politikai érzéke is van (néha) és hobbirégész is...
#4899 Igaz, de azt már egyre nehezebb eladni, nézz körül ! Nekem sem tetszik, de ez van... (útálom)
#4912 az SW a 4-estõl indul, elõtte semmi, khmmm ! 😄
#4868: A bsg-t kar volt belekeverni a vitaba. Ahhoz a feherhollo kategoriahoz tartozik h a felujitas jobb mint az eredeti.
#4873: Teljesen jogos, ezek a dolgok engem is zavarnak az entiben.
#4877: Alapvetoen logikatlan akkor egy prequel sorozatot inditani h nincsennek meg hozza az elofeltetelek nemgondolod? Ha a star warsot is belekeverted mar, akkor annyit hadd mondjak el h nemsok ertelme lett volna beszelni se amidalarol se dookurol...
Egyebkent attol fuggetlenul h az enti 1 ill 4 szezonnya (2-3még hatravan) nagyon teccett, ugy gondolom sokkal jobban meg lehtett volna csinalni. Inkabb a botladozo foldieket kellett volna bemutatni, nem a kapcsolatfelvelt a ferengivel vagy amit emlitettetek a borggal vagy ujfent az emberiseg megmenteset amikor a kutya se emlit semmit a kovetkezo evekben (ds9, tng, tos, voy).
#4892: Sajnalom h ellent kell mondjak neked, de picard hol katona? Jo persze a csillagflotta tisztje, de a startrek megmutatta h nem a harc a fontos. Picard inkabb régész v filozofus nem katona.
#4899: Eeh. Star treket pont emiatt az idealita (utopista) felfogas miatt nezem, nem az megy ami mostansag az osszes mozifilmbe vagy tvbe. Hanem egy olyan emberiseg ami tullepett a hibain. Mint ahogy a vulkainak elfojtjak az erzeseiket.
#4903: még nem lattam mindet, de a nemesis tutko az uccso helyen van. 😞
#4912: Na itt jon az izlesek es pofonok jatek. Tortenetesen az swfilmek kozul nekem az elso jott be a legjobban. A 2 egy gyenge atvezeto film, a 3 meg egy akciofilm.
#4918: Akinek teccett, ilyesmin kar vitaznotok, bakker.. 😊
Van Damme marketing manager mása 😊)