• Cat #5863
    haverommal dumáltunk a Battlestar galactica és a stargateről, és aztmondta hogy neki előbbi azért nem jön be, mert lehuzós, mig a stargateben mindig kinyirják a gonoszt, és olyan felszabadult érzéssel áll fel utána, hogy "ez is megvolt". Szóval szerintem az emberek nem azért néznek 9 szezonon át csillagkaput, mert annyira ütős lenne benne bármi, hanem a szórakoztató sorozat mintapéldája. Vannak benne hősők, akikről tudod hogy soha nem halnak meg (nem kell halálra izgulnod magad), minden részben van lövöldözés, egy kis rejtély, mindenféle fura bigyók, és a szereplőknek van egyedi stílusa (pl. richard dean anderson flegma modora, vagy a nagydarab néger szótlansága és humortalansága).

A stargateben minden fehér és fekete, vannak jók és rosszak, tudod kit lehet szeretni, kit kell utálni, nem vegyes a kép. Egyértelmű, letisztult - rágógumi. Szóval az a sorozat, amit én is szoktam nézni néha, de nagyon nem esek kétségbe ha nem látok egy részt... Szerintem ez a többségnél is így műküdik.