Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
Ez a következetlenség szvsz már megszokott jelenség...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tuvok
Hmm, a fiatal Picard-nak itt haja van ... a Nemesis-ben a fotón nem volt ...

Tuvok
Na nekem meg most ez nem rémlik

Noos...azt hiszem ide is kijár egy gyors üzenet, hogy féléves álmából pár napja újraindult a Transporter magazin... <#vigyor3>
Tuvok
Hmmm 😊

Troi haja még mindig borzalmas 😊)

Guest
Tudod, ilyen narancsdzsem 😊
Tuvok

Guest
(Na jó nem ember, hanem ilyen pszeudo-Odo 😊)
Tuvok
ok 😄

Guest
Ember volt benne 😄
Tuvok
hmm, mi is volt a kutyával ? a végérõl lemaradtam

ez meg jól kezdõdik, romulánok, bár tudom melyik rész

Punker
a kutya ismerõs volt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tuvok
én igen, a kutyában ember van 😊

Punker
nem emlékszek erre a részre

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tuvok
már megnéztem st.com -on, de köszi ,)

RelakSfromhome
A második rész a Ship in a Bottle volt. A gonosz hologram életre akart kelni, ezért Pikárdot, Détát és Bárklit egy holoenterprájszra csalta

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tuvok
köszi

Tuvok
a 2 . -ban mi volt ?? meccset néztem <#vigyor5>

NBC Universal: Európa felé nyitna

Az NBC Universal több csatornával kíván megjelenni az összes európai kulcspiacon, ám a lépésre csak 'pénzügyi óvatossággal' kerülhet sor a médiaóriás szerint.

Az NBC Universal erõs csatorna portfolióval rendelkezik az Egyesült Államokban, ám Európában mindezidáig csak nehezen tudott tért nyerni, s egyelõre egyik országban sem fogható a teljes kínálat. Európa szerte a legelterjedtebb kínálati elem a CNBC Europe hírcsatorna. Emellett az NBC Universal kínálatában szerepel a Sci-Fi Channel, a 13th Street akciócsatorna és a Studio Universal filmcsatorna. A teljes kínálat részben fogható Franciaországban, Németországban, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban és Olaszországban is.

"Az a cél, hogy minden országban, ahol csak lehet, az egész csatorna családdal jelen legyünk. Rövid idõn belül újabb szolgáltatásokkal bõvülhet a kínálat, s a Sci-Fi rejti a legnagyobb növekedési lehetõségeket" - mondta el Brandon Burgess, a médiaóriás digitális médiáért, nemzetközi csatornákért és üzletfejlesztésért felelõs alelnöke.

Tuvok
<#gonosz1>

Sir Quno Jedi
Mászthev !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

RelakS

<#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Punker
jaja

Tuvok
Ezek a ferengik sokkal jobbak, mint a DS9-ban <#vigyor1>

Hujujj Q volt ? ÁÁÁÁÁÁ az kell.. remelem drs kollega szepen bedigizte nekunk. Q az isten. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

RelakSfromhome
Az elsõben elrabolták a legénység tagjait, és kisérletezgettek rajtuk.

A második a True Q volt

melyik részek voltak?

RelakSfromhome
?

Tuvok
Troi-nak egyre szörnyûbb hajviseletei vannak <#wilting>

Punker
Data ökörségeit soha nem csíptem 😞

De erdekes témák voltak itt hajajj

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Laalee
hát persze a penge az kell 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Tuvok
htx

Tuvok
de nem úgy lett

Guest
Storno, sztem csak a ték miatt szóltál be 😊))
Guest
Miért, szerinted itt mirõl kéne dumálni, Trekrõl, vagy mi? 😄
Guest
It iz 😊

"A 6' 6" forward, Barkley entered the NBA in 1984, signing with the Philadelphia 76ers. From 1992 to 1996 he played with the Phoenix Suns, and then was a member of the Houston Rockets until his mid-season retirement in December of 1999."

Nekem a Bulls-Suns döntõbõl rémlik igazán 😊
Laalee
gyanitom az nba.com on hamarabb megtaláljátok a választ 😄

Tuvok
kösz 😊
Sixers-es is volt, nem ? <#miaz>

KG21
bingó, a Houston Rocketsben tényleg játszott, és onnan is vonult vissza. Amúgy még a Phoenix Sunsban is nyomta elõtte.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Tuvok
Barclay szerintem pár százerer amcsi állapolgár 😛
mivel általános suli óta nem foglalkoztam NBA-vel, így azóta visszavonulhatott 😊
akkor is valami sötétkék mezbõl rémlik, rockets esetleg ? f*szomsetuggya má 😊

Guest
Barclay az egy hitelkártya, Barkley pedig egyrészt már rég visszavonult, másrészt sosem játszott a Minnesotában. <#mf2>
Tuvok
akkor majd nézz meg egyet, hogy tudd mi van benne
a bazinagy négeren kívül

a szupercsapatból hál istennek egy részt se láttam, azt tudom hogy vmi bazinagy autókat építenek mindig benne a végén, és van benne egy bazinagy néger is
de sztm ez is sok

Tuvok
Barkley egy NBA-s kosaras, asszem a Minnesota-ban, Barclay a gyagyás hadnagy a Trek-bõl, Murdock pedig a gyagyás a Szuper Csapatból .

Guest
A szupercsapat-ból (The A-Team) a hangyás pilóta 😊
az ki?

Guest
Barkley-ról nekem mindig Murdock villan be, sazl még jó, hogy nem komoly karakter 😄
KG21
itt Szegeden fogható <#wilting>

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Laalee
axn.hu 😄

nemtudok más szolgáltatót a fiberneten kivül akik sugározzák