Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
ez meg jól kezdõdik, romulánok, bár tudom melyik rész
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Az NBC Universal több csatornával kíván megjelenni az összes európai kulcspiacon, ám a lépésre csak 'pénzügyi óvatossággal' kerülhet sor a médiaóriás szerint.
Az NBC Universal erõs csatorna portfolióval rendelkezik az Egyesült Államokban, ám Európában mindezidáig csak nehezen tudott tért nyerni, s egyelõre egyik országban sem fogható a teljes kínálat. Európa szerte a legelterjedtebb kínálati elem a CNBC Europe hírcsatorna. Emellett az NBC Universal kínálatában szerepel a Sci-Fi Channel, a 13th Street akciócsatorna és a Studio Universal filmcsatorna. A teljes kínálat részben fogható Franciaországban, Németországban, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban és Olaszországban is.
"Az a cél, hogy minden országban, ahol csak lehet, az egész csatorna családdal jelen legyünk. Rövid idõn belül újabb szolgáltatásokkal bõvülhet a kínálat, s a Sci-Fi rejti a legnagyobb növekedési lehetõségeket" - mondta el Brandon Burgess, a médiaóriás digitális médiáért, nemzetközi csatornákért és üzletfejlesztésért felelõs alelnöke.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A második a True Q volt
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
"A 6' 6" forward, Barkley entered the NBA in 1984, signing with the Philadelphia 76ers. From 1992 to 1996 he played with the Phoenix Suns, and then was a member of the Houston Rockets until his mid-season retirement in December of 1999."
Nekem a Bulls-Suns döntõbõl rémlik igazán 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
mivel általános suli óta nem foglalkoztam NBA-vel, így azóta visszavonulhatott 😊
akkor is valami sötétkék mezbõl rémlik, rockets esetleg ? f*szomsetuggya má 😊
de sztm ez is sok