_Vegeta_#5862#5859 Punker: Bocsi, termeszetesen nem minden rad vonatkozik. ;)
#5860: OFF Akkor megsem vagy szűz italfogyaszto. Ennyi nekem eleg. Azert a tarsasagi elethez szorosan kapcsolodik az italfogyasztas. Arrol nem is beszelve mennyire egeszseges. (1kupica palesz, vagy 1 pohar vorosborrol nem nagy mennyisegrol beszelunk) :)
"Bukás, mert még az elvakult B5 rajongók jó részének sem tetszett...." Igen, ezen mar tucatszor vegigmentunk. Nekem bejott, szerintem hozta a b5 szinvonalat, rengeteg humor, aranyos és szimpatikus fohosok.
"...hogy szappanoperának titulálod például a DS9-t..."
Olvass a sorok kozott cifu kollega. A ds9-nak sott a crusade-nek sem volt osszefuggo torenete. Persze persze keresik a gyogymodot. Ez osszefuggo sztori? Ugyanmar. Ez csak egy vilag amibe belehelyeztek az egeszet. 1bbkent a crusade-n vilagosan latszik, hogy JMSnek 1sztorija volt amit el akart meselni, (ahogy mondta is) a B5 es megegyszer nem tud ilyen jol eltalat sztorit megirni (ezt a mondatot mrzednek szanom.) Itt még megjegyzem, hogy ertsd. A stargatenek sincs osszefuggo sztorija.
Mit is nevezunk osszefuggo sztorinak?
A reszek nem cserelgethetok, egymas utan nezve osszefuggo filmszeru tortenet kerekedik ki.
#5861: Neharagudj, de most nincs kedvem ebbe a temaba belebonyolodni, eleg nekem cifu es mrzed ellen vedekeznem. :D Azert annyit mondanek hogy a stargate - amit en hosszu ideig leneztem - nem a sztoritol utos. Inkabb olyan b5 szeru "hudef@szan kitalalt ez" dolog. (Pl a mitologiai alakok.) Es ez a szinvonal egyaltalan nem romlik. Te a sztorit szapulod, hogy az igazandibol nem valtozik, csak kozhelyek kozhelyek hatan. Ebben igazad van, de a sorozat nagyszerusege nem ebben rejlik. Ellenben a babylon5nel ahol igen.