• mrzed001
    Hát, nyafiztam az tuti, hogy Bakula nem éppen egy kapitány típus, nomeg az első részek sztori szempontjából sem voltak éppen a csúcsok (aztán az isteni Manny Coto ide is betette a kézjegyét, és egész jó lett a 2-3. szériától). Viszont legalább új karakterek voltak, és az egyik legjobb filmen alapultak.
    Azt azonban igencsak nehezen enné meg a gyomrom, hogy egy taknyos Hollywoodi nyálműmájer próbálja beadni, hogy ő a kemény, de vicces Kirk, vagy egy agyonnarkózottagyú hippi, hogy ő a zseniális logikakirály Spock ifjabb változata. Még az ötlettől is borsódzik a hátam BRRRRrrrrr.

Találnának ki egy totál új szálat, akár még úgy is mint a Generations-ban, hogy kvázi a régi Trekkesek vezetik fel (Az Ent. B-t ott már elsütötték, de egy pár ével előtte az Ent. A végzetével kapcsolatban még lehetne valamit összehozni, és azt tényleg Kirk és Spock vezethetné fel)

Arról nem is beszélve, hogy NINCS egy k-rva normális írójuk, aki van annak meg megbilincselik a kezét. JMS felajánlotta, hogy Coto-val egy teljesen új szállal ismét sikerre vinné a Star Treket, de a zsíragy barmok elutasították.
    Úgyhogy Coto szépen elvállalta a 24 5. szériát, és talán ez lesz mindenidők legjobbja.
    A heti rész letöltöttsége rekordokat dönget (ahogy megjósoltam, idén karácsonyig a jobb sorozatok jobb részeinek a letöltöttsége el fogja érni a 220-250.000-et, jövő karácsonyra 400.000 körüli értéket várok, azt követően 6-700.000-et), eddig 186.853-en töltötték le (ebből majd 50.000 a nagyobb HR HDTV verzsönt).