Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem pont hogy a zindik voltak jók, és nekem a 4ikre már elegem van archer grimaszaiból 😊

Laalee
archer rendben van, ez a 4. szezon nagyon üt. attol a xindis évadtol eltekintve végülis az összes szezon jó volt 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Punkerwork
valakinek el kell vinnie a balhét 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Naigen, de miért csak a kapitánnyal van bajom? phlox egyszerüen szuper, trip marhajól adja a texasi egyszerü embert, a vulkáni csaj is nagyon rendben van, reed fegyvermester meg tökéletes katonacsaládbeli ivadék
meg ott van a fordítócsaj, arról se irnék egy rossz szót se

egyedül a kapitány lóg ki a sorbol

Sir Quno Jedi
Vazeg egy szar forgatókönyvbõl nem lehet jó szerepet eljátszani. Amúgy pedig Scott Bakula nagyon faja színész és egy teljesen másfajta kapitánytípust személyesít meg a sorozatban, mint amit eddig megszokhattunk. Ez reális is, itt még õk nem szuperemberek, nincs nagy flottájuk és nem állnak az erkölcsi és morális csúcsok legamagasabbikán. Itt õk a lowtech kezdõk, a barbárok, a senkik, a bénák, akiket mindenki össze-vissza toszogat.

A lényeg, hogy szemmel kísérhetjük a fejlõdést, ahogy lassacskán felnõnek a feladathoz, ezzel elõre vetítve a jövendõ sorozatokat. Azaz most már nem, mert meghalt... 😞((

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Na igen.. kicsit morcosan viselkedett. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

a 4x10ben lettem nagyon ideges rá, nagyon béna volt ahogy keresztülerõltette, hogy végigcsinálják a transzporterkisérletet

Nekem szimpatikus az archer pajtas, viszont en az egesz sorozatot eroltetettnek erzem, pedig teccik...

nemrég kezdtem el nzni a 4ik sorozat közepét, és azt kell mondjam, hogy archernek nagy szerepe van abban, hogy a sorozat nézettsége olyan amilyen
szerintem nem jó kapitány, túljátsza a szerepét, erõltetett
mondjuk ebben a véleményemben benne van az is, hogy picard, janeway szinvonalához nehéz felérni

Tuvok
<#eljen>

Veletlenul rosszul vagtam le a hajam es most tok ugy nez ki mintha vulkani lennek, nagyon cifra. 😊

Bocs, ez nem eppen kozerdeku kozlemeny, de nagyon meglepodtem. 😊

a 4ik sorozattal végetér az enterprise

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Punker
tényleg csinálják az új mozi filmet?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tuvok
Ki véli felismerni önmagát az alábbi képen ? 😄

Tuvok
écáh ...

Guest
Viszont választ kapsz arra, hogy a régi trekkerek jó része miért utálja az Enetrprise-ot 😊)
2XP
A 4x16-os enterprise-ból akkor választ kaptunk arra, hogy miért nincs érdekes koponyacsontjuk a klingonoknak a korai sorozatokban és filmekben? Mert elsõre logikusnak tûnne, csak nem értem, h terjedhtett el a vírus egy izolált bolygóról (ráadásul elhangozott, h a vírus csak a 3. szaksztól fertõzõ, miközben a gyógyszer már az 1.-ben megállítja), és miért nem értették a ds9-en Siskóék a dolgot, h egyszer a csillagflotta segített gyógymódot találni a vírusra?

most figyeltem fel rá, hogy ez a "needs of many" mennyire visszaköszön az enterpriseban is, a 4x8ban kétszer is idézik

H4lÁl0SZTÓ
Hát vége

Jövõhéttõl Új Nemzedék

Juhéé, most tartok az 5x03nal jovohetig be is fejezem az 5.szezont aztan johet a folytatas. 😊

Tuvok
Jövõ szombattól TNG lesz, elvileg a 127 . résztõl .

Tuvok
startrek.com <#vigyor3>
vagy esetleg ez

Nem ismertek jó Star Trek olalakat, fõként Voyager-eseket?

Laalee
kb 5-6 hét szünet

viso 007
Nem tudjátok véletlenül mikor vetítik az ent 17. részét, vagy itt is szünet van?

Laalee
adhatnak az entit szinkronosan tovabb

Nem folytatjak a tng-t ? tizenvalahanyadikatol.

Tuvok
egyelõre semmit, jövõhéten már meg tudom mondani

mit tudunk voyeger után mit adnak?
LOL 😄

Tuvok
😊)

😄
ja erre emlékszem 😊

RelakSfromhome
dzsénvéj odamegy a turbólift ajtajához, és megnyomja a gombot. Kinyílik az ajtó, mire kihajol Q:
-Felfelé?
-Inkább megvárom a következõt. - mondja dzsénvéj, és bezárja a turbólift ajtaját 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Q nevelese ? A tng 4x3nal tartok egynlore de en mondom a q-s reszek a legjobbak. 😊

Tuvok
<#wilting>

RelakSfromhome
kvék 2? 😄😄😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tuvok
Q2 és Author, Author

RelakSfromhome
Az elsõ ifj. Q nevelése volt.
A második meg a Doktor jogairól szólt, meg a holoszatírájáról

Punkerwork
melyik részek mentek?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Laalee
ez a két kép minek?

RelakSfromhome
nézem, ahogy hetes kezeli a pultot. Hát kész vicc 😄

RelakSfromhome

RelakSfromhome
Nédda! A háttérben ott volt egy fedlap a borg idegköüzpontról 😄 Õket is felvették dolgozóknak? 😄

RelakSfromhome
Jah, a képen látható nyúlánk mukiról volt szó (megnézte a cikikben), meg egy-két késõbbi próba

ilyesmi?

http://www.sg.hu/cikk.php?cid=22715

ez majd három éves cikk

RelakSfromhome
téged szvsz sehol 😊

RelakSfromhome
Nah, arról volt szó, hogy vakoknak "látást" visszaadni.
A pofa úgy nézett ki, hogy egy szemüvegre rágyógyítottak egy kamerát, az abból jövõ jeleket meg bevezették az agyba, egy elõzõleg mûtéti úton beültetett elektródasoron keresztül.

A látásról meg annyit, hogy csak a körvonalakat lát, azt is olyan alacsony felbontásban, hogy jajistenem :/

Tuvok
biztos a tus alatt 😄D