11588
-
#5819 Hát, nyafiztam az tuti, hogy Bakula nem éppen egy kapitány típus, nomeg az első részek sztori szempontjából sem voltak éppen a csúcsok (aztán az isteni Manny Coto ide is betette a kézjegyét, és egész jó lett a 2-3. szériától). Viszont legalább új karakterek voltak, és az egyik legjobb filmen alapultak.
Azt azonban igencsak nehezen enné meg a gyomrom, hogy egy taknyos Hollywoodi nyálműmájer próbálja beadni, hogy ő a kemény, de vicces Kirk, vagy egy agyonnarkózottagyú hippi, hogy ő a zseniális logikakirály Spock ifjabb változata. Még az ötlettől is borsódzik a hátam BRRRRrrrrr.
Találnának ki egy totál új szálat, akár még úgy is mint a Generations-ban, hogy kvázi a régi Trekkesek vezetik fel (Az Ent. B-t ott már elsütötték, de egy pár ével előtte az Ent. A végzetével kapcsolatban még lehetne valamit összehozni, és azt tényleg Kirk és Spock vezethetné fel)
Arról nem is beszélve, hogy NINCS egy k-rva normális írójuk, aki van annak meg megbilincselik a kezét. JMS felajánlotta, hogy Coto-val egy teljesen új szállal ismét sikerre vinné a Star Treket, de a zsíragy barmok elutasították.
Úgyhogy Coto szépen elvállalta a 24 5. szériát, és talán ez lesz mindenidők legjobbja.
A heti rész letöltöttsége rekordokat dönget (ahogy megjósoltam, idén karácsonyig a jobb sorozatok jobb részeinek a letöltöttsége el fogja érni a 220-250.000-et, jövő karácsonyra 400.000 körüli értéket várok, azt követően 6-700.000-et), eddig 186.853-en töltötték le (ebből majd 50.000 a nagyobb HR HDTV verzsönt).
-
#5818 amúgy én egy DS9-os filmnek örülnék legjobban :) -
#5817 tényleg X3 mikor jön? :) -
Cat #5816 #5805: Szerintem jo 5let. Nyilvan picardekat hanyagolni kellene
Szerintem nem kéne hanyagolni, de inkább az a helyzet, hogy valószínűleg a két x-men film után már meg se tudnák fizetni. Persze azt elképzelhetőnek tartom, hogy a star trek franchiset akkora jelentőségünek tartja, hogy olcsóbbért elmegy tudván, hogy ezt 25 év mulva is fel fogják emlegetni, és meg fogják nézni az akkori fiatalok.
Salary
Star Trek: Nemesis (2002) $14,000,000
Star Trek: Insurrection (1998) $9,500,000
Star Trek: First Contact (1996) $5,000,000
Star Trek: The Next Generation - Encounter at Farpoint (1987) (TV) $100,000
"Star Trek: The Next Generation" (1987) $100,000 per episode
http://us.imdb.com/name/nm0001772/bio
-
_Vegeta_ #5815 #5774: Nemtudtam. Nagyon "lol". :D
A scifi channel tudtommal nem amerikai erdekeltsegu. :)
#5776: torrentet nem kell telepiteni, fogod u("mű")torrent az egydb exe allomany. 1-200kb. Bemasolod valahova es hasznalod. :)
#5789: Ejnye mrzed. Knight rider, lost? :D
#5794: Az azureus nemis a memcsit eszi nagyon inkabb az eroforrasokat. Az a franya java. :)
#5805: Szerintem jo 5let. Nyilvan picardekat hanyagolni kellene mar. Tobbiek meg nem fimes karakterek. Inkabb egy bevezetofilm kene egy uj sorozathoz. Az ütne mindent. :D
#5813: Es mien igazuk lett. :D
(Na most vissza a ds9-ra. :D) -
#5814 0.66-ost raktam föl -
#5813 Khmm... emlékszel még mi volt az ENT beindulása elött? Hogy milyen vergődés ment a pre-Starfleet történet miatt. Hogy "ez nem Trek", és többi? -
#5812 amúgy szó volt új nagyfilmről, az mikor jön?
Jelenleg pre-production, talán 2008, de inkább 2009.
mi baj a bitcomet-tel? leszámítva hogy az első 2 órában leszedett cucc elveszett baj nem volt vele :)
A 0.61 elötti verziókkal volt valami gebasz, ami miatt a nagy torrentoldalak szépen letiltották vagy az összes bitcometet, vagy legalábbis a régebbi verziókat. -
Monoton #5811 kérdés nálam is él! :DDD
de a szinkron is elég :DDDDDDDDD -
PayaVP #5810 Honnan tudnék szonkronos TOS-t találni?
-
#5809 és spock hangja berényi andrás:) (r kárpáti péter:)
kirké meg Sisko parancsnok a Ds9-tól -
#5808 persze -
Monoton #5807 hátigen! :(
amugy a TOS nak létezik magyar szinkronja? -
#5806 És még a többi hogy fog akkor tetszeni neked :)
2. vége, 3. széria, 4. vége egyszerűen k-rvajó :))) -
#5805 Ja, node ifjú Spock és Kirk
Kizárt, hogy az eredetiknek akár csak az árnyékuk közelébe képesek lennének játszani magukat, szóval csakis csalódás lehet -
Monoton #5804 de jöjjön csak az új film!
csak a lényeg hogy hozzáértő ember legyen a rendező és producer! :D -
#5803 nekem pl az a 10-15 ent rész amit láttam jobban tetszet mint a voy részek. -
#5802 nem feltétlenül, amúgy is most mindennél ez a trend minden filmhez előzményt csinálnak :) -
#5801 Nemtom mi baj vele, de mindenki ellene beszél.
Azunál még nem veszett el cuccom, még ha a progi lefagyott se
Nagyfilm: remélem soha. Ezt sztem csak elbaszni tudják -
#5800 amúgy szó volt új nagyfilmről, az mikor jön? -
#5799 lustaság fél egészség, az elmúlt 1,5 évben csak FTP-ről töltöttem elkényelmesedtem :)
mi baj a bitcomet-tel? leszámítva hogy az első 2 órában leszedett cucc elveszett baj nem volt vele :) -
#5798 Hajjajjj, majd ha rákapsz napi frissítéssel a sorozatokra :))
Ma már mire hazamegyek a Lost tegnapi része már vár :))
Úgy mellesleg mi nem tetszik a torrentben?
Szeletenként CRC ellenőrzés, sok felhasználó, jó letöltési sebességek ... -
#5797 azt a klienst önnek nem ajánlom :P
Azu hátránya, hogy java kell neki, de featuregazdag, uTorrent meg kis pofás -
#5796 azért ez gáz, megfogadtam nem kezdek el torrentezni mert annyira nem tetszik a rendszer, erre a trek elvonási tünetek győztek. :) -
#5795 bitcomet hely van dögivel, úgy tűnik 2 fájlt 380 mega helyett 18-nak kezdett el mindig, most elkezdtem máshonnan szedni. -
#5794 ezen ne vitázzunk, nekem most éppen 110 torrent van betéve mint letöltendő, 20 ami fel, ezek közül megy 3-2, és alig evett a memcsiből.
Szóval Urban Legend -
Monoton #5793 sztem a uTorrent a legjobb én azt ajánlom!
kicsi, könnyen kezelhető, nem eszi a memoriát
Az azureus memoriazabálo! -
#5792 Milyen klienst tettél fel?
Javasolt uTorrent és Azureus 2.2.0.2 (én maradtam ennél)
Hely van a temp alkönyvát drive-ján? -
#5791 az mitől van hogy lejött 68 mega, de mikor elérni a 70-et kilép a kliens hiba üzivel, 10-ből 10-szer egymás után. :( -
Monoton #5790 :DDDDDDDDD azmég nem kezdtem el:D -
#5789 Azt is ő csinálta? Már nem emlékszem. A Knight Riderből csakis az ő release-eit szedem -
Monoton #5788 bizony van a pulyka féle verzió! azt éremes leszedni! -
#5787 Bármikor megeshet. Volt már olyan ritka cuccom amit úgy szedtem le nemzetközi torrentről, hogy voltunk 20 letöltő és nem volt egy feltöltő sem (viszont a letöltőknél már megvolt szétszórva egy teljes, így szép lassan csak összejött mindenkinek) -
#5786 hát majd csak lejön egyszer, B5-ös FTP azért jobb volt amíg megnéztem 1 részt lejött a következő :) -
Cat #5785 uj cuccnál nem lenne az, réginél bármi előfordulhat.
használj egy linuxos szervert, berakod a letöltést, három nap mulva ránézel, ott lesz az egész :) (egyébként bithun is fennvan az első évad, onnan biztosan gyorsabban jönne) -
#5784 az normális hogy 4k-val jön le és 15k-val fel? -
#5783 Meg persze nem szabad elfelejteni, hogy a leecherek (letöltők) felé tart egy max arányt, azaz minél gyorsabban töltesz fel, annál gyorsabban fogsz lefelé is tölteni tőlük.
Régi cuccoknál persze lassú a dolog, de még mindig gyorsabb mint pölö az emule/DC
Én szinte csak min 260K-val szedek torrentről :)) -
#5782 kösz -
Cat #5781 1. az első 20 mega mindig, minden töltésnél lassan fog jönni - ennyi ideig tart, amig vissza tudsz osztani másoknak.
2. olyan letöltést válassz, ahol sok seeder van - minél több, annál gyorsabb lesz. Egy tucat felett már száz kbyte/sec nagyságrendet el lehet érni. A torrent elsősorban friss fájlok megosztására készült, amik iránt sokak érdeklődnek egyszerre, hirtelen. Az első szezon meg már 6 éves. -
Cat #5780 feliratok.hu n az összes szezonhoz van.
Tessék