_Vegeta_#5651#5645: Nem a szineszek eletkorara celoztam, hanem a karakterek tapasztalsagara, azthittem te is erre gondolsz. ;)
Pedig stagnál. Az hogy perpill nincs startrek nem jelenti azt h scifihiany van. Szeretnek uj st-et - még entet is :)) -, de attol h nincs azert van még scifi. Sose ment 1evben 5-6scifi. Minden evben megy 3-4azt kesz. Most van sg-1, atlantis, bsg, ?4400, ?invasion, ?surface volt ?threshold, hol itt a hiany keremszepen még tul is teljesitettunk. ;)
(A "?"-ek azt akarjak jelezni, hogy ezek nem teljes erteku scifik, de mégis annak titulaljak oket. :))
öööö megfogtal. :) Sajna nemnagyon nezek akciot kiveve verekedoset. Lehet hogy igazad van es nemely reteg akcio tenyleg beszunt. Pl a vándámm-fele filmek. :)
#5646: Hat nemtudom, jomagam nem sorolom az alien ill terminator filmeket az akcio kategoriaba ha kormanyzo ur is szerepel mondjuk teszemazt benne. :) Inkabb scifihez veszem én. Az ong bak es a tom yum goong is eleg gagyi sztori igazad van, de kerem.. a verekedes a lenyeg, ami k****** üt. Minden akciofilmnek szar a sztorija, mert ezeknek nem ez a lenyege. Es ne gyere a matrix-al mert az is egy keverekfilm inkabb scifi cyberpunk mintsem akcio. :)