11588
  • Cat #5659
    ez az effekt a Firefly DVD egyik extrájában jött elő: a pilota mondta, hogy van felül három kapcsolo, és mindig amikor dumált, közben azokat kapcsolgatta fel le. Persze azon kivül hogy nagyot kattantak, semmi jelentőségük nem volt :)

(Ja, ha nem láttátok, FELTÉTLEN nézzétek meg, csak 13 rész, és atomjó western scifi!)
  • Monoton
    én az orion űrhajóban bírtam hogy a csávó kapcsolgatott valamit az űrhajóban és megrántott egy kart ami egy régi vasaló volt :DDDDDDDDd
  • Punker
    én azt mostanában nézem filmmúzeumon nagyon komoly :)
  • _Vegeta_
    #5652: Koszi a tippet, ha lesz idom bepotolom sajnos ez kimaradt. Viszont mondjak enis egy nagyon kemeny minosegi akciofilmet, akkor Fight club. Van ilyen de nem ez a jellemzo, ezert batorkodtam mondani amit mondtam. :)

#5653: B*****, még jo hogy odairtam valamit zarojelbe.
    Ez vonatkozik #5654-re is.

Na megegyszer erthetobben, mert a fogalmazassal mindig is gondba voltam.
    Tehat.. inditottak a 4400at ami nem igazan nevezheto scifinek, de mégis ugy kezdtek hogy az. A 4400 sikeren felbuzdulva csinaltak tavaly +3scifit hatha azok is ilyen sikeresek lesznek (tujduk ugye hogy nem lettek), ezek voltak a surface, invasion es threshold. Amit en mar anno mikor kezdodtek mondtam, h annyi kozuk van a scifihez, mint a lodarazskiralynonek a klonozashoz, de hivatalosan scifiként indultak. Ennyi.

#5654: OFF Na enis pontosan ezen az allasponton vagyok. Az invasionon marhara meglatszik hogy a lostot probalja utanozni. Ugyanolyan vontatott, lassu meg minden csak annyi h a lostot mar rég elkurtak a sztorival az invasion meg kezdi kinoni magat egy ertelmes cuccnak. :)

Kar hogy nemsok helyen van AXN.
  • Cat #5655
    Napi 18 órás, scifivel foglalkozó tematikus csatornát indít az AXN, mely eddig is igen sok fantasztikus sorozatot vetített. Az új tévéadó regionális jellegű lesz, azaz nem csak hazánkban, hanem egyes környező országokban is fogható lesz, mint például Lengyelországban, Romániában, vagy épp Bulgáriában.

http://www.sfportal.hu/content/view/1376/386/
  • Sir Quno Jedi
    A BSG az sf az Invasion az NEM!
  • akyyy
    hűű a lostos kifelejtetted, a te szempontodból az is scifi! miért? mert ha 50 részben csa egy percre is mutatnak benne valamit, amire ott azt monjdák hogy földönkívüli, akkor neked már scifi
  • Sir Quno Jedi
    Nézdd meg a Face/Off-ot pl., hogy mást ne mondjak. AZ 5 pontos akciófilm, van sztorija is és pazar benne a két főszereplő, igaz már ez is messze van a klasszikus akciófilmektől. John Woo nagyon ott van szeren, ha eksöndzseksön vanik!
  • _Vegeta_
    #5645: Nem a szineszek eletkorara celoztam, hanem a karakterek tapasztalsagara, azthittem te is erre gondolsz. ;)

Pedig stagnál. Az hogy perpill nincs startrek nem jelenti azt h scifihiany van. Szeretnek uj st-et - még entet is :)) -, de attol h nincs azert van még scifi. Sose ment 1evben 5-6scifi. Minden evben megy 3-4azt kesz. Most van sg-1, atlantis, bsg, ?4400, ?invasion, ?surface volt ?threshold, hol itt a hiany keremszepen még tul is teljesitettunk. ;)
    (A "?"-ek azt akarjak jelezni, hogy ezek nem teljes erteku scifik, de mégis annak titulaljak oket. :))

öööö megfogtal. :) Sajna nemnagyon nezek akciot kiveve verekedoset. Lehet hogy igazad van es nemely reteg akcio tenyleg beszunt. Pl a vándámm-fele filmek. :)

#5646: Hat nemtudom, jomagam nem sorolom az alien ill terminator filmeket az akcio kategoriaba ha kormanyzo ur is szerepel mondjuk teszemazt benne. :) Inkabb scifihez veszem én. Az ong bak es a tom yum goong is eleg gagyi sztori igazad van, de kerem.. a verekedes a lenyeg, ami k****** üt. Minden akciofilmnek szar a sztorija, mert ezeknek nem ez a lenyege. Es ne gyere a matrix-al mert az is egy keverekfilm inkabb scifi cyberpunk mintsem akcio. :)

Na lehet kopkodni Ngem.
  • Monoton
    JA meg az alfa holdbázis vagy micsoda :DDDDD
  • Monoton
    mag a Orion űrhajó! :)
  • RelakS
    T2 - Ultimate az nagyon állat volt :) a plusz jelenetek külön feldobták, meg ezt-azt megmagyaráztak :)
  • Sir Quno Jedi
    Ja, az ST-ben mindég a nagy öregek hozták a színvonalat!
  • Sir Quno Jedi
    Úúúúúúúúúáááááááááá, hagyjuk a Tony filmjeit. 1xnézhetőek a bunyók miatt, néha még azt sem. Nagyon gyerekcipőben jár még az. Még a kezdeti dzsekicsen színvonalat sem ütik meg. Mi most itt a Terminator2/Aliens2 szintű eksöndzseksön filmekről beszélünk (hogy már némi sf beütés is legyen)!
  • mrzed001
    Ööööööö
    Nem tom melyik Star Treket nézted, de valahogy sem a DS9 parancsnoki gárdája, se a Voy se az Ent se a TOS hídján nem huszonéves tinik futkostak (max 1 / sorozat)

A scifi nem stagnál, az azt jelentené hogy elért egy szintet és azt tartja (na jó, azt is jelenti, hogy lecsúszott egy szintre és azt tartja). A vegetál sztem jobb szó sajnos (néha igenritkán 1-1 az éhezőknek).

Sorold azt a sok jó akciófilmet (meg úgy mindet ami 9/11 után készült). És ne Tom Cruse-os húúúúdekeményvagyok féle műmájerkodást :P
  • _Vegeta_
    #5639: Nem kene leirni mar igy az elejen. TNG-t kiveve, mindegyik sorozat szereploi fiatal nyálgyerkőcök. :P

#5641: A szájfáj mindig is retegmufaj volt ahogy a fantasy is. En nem latok semmien lefele huzo tendenciat, szerintem stagnal a scifi manapsag. ;)

Sok akcijófilm keszul manapsag is, mondjuk ittvan rogton legujabb Tony film a Tom Yum Goong. mondjuk peldaul :)
  • mrzed001
    Igaz, 6-7 részenként mintha ott is csatázgatnának pár pillanatot azZűrben :)
  • vg
    Hát őőő, azért még megy a Battlestar Galactica... Egyébb űrcsatás sorozat jelenleg nincs.
  • mrzed001
    Hát igen, kihalt mint az akciófilm.
    Az utolsó akcióhős bizony Swarci volt, de most mintha Kiefer "24" Sutherland átvette volna ezt a megtisztelő címet.
    Egyébként maga a scifi mint társadalomkritika is eltűnőben van (nem csak az űrhajós, a beszélgetős is). Ha egy kicsit is hinnék az összeesküvés elméletekben (hiszek ;)) azt is gondolhatnám, hogy a hatalomnak az a célja, hogy ne kritizálhassák ilyen sunyi módon (amit még esetleg a szellemileg szegények is felfognak)
    Melyik film/sorozat is volt az utolsó űrcsatás? B5, Ent, Ep3?
  • vg
    Én azért kíváncsi vagyok rá! Sajnos manapság már nincsenek sci-fi-űrhajos mozifilmek!
  • mrzed001
    James T. Kirk és Mr. Spock. Erre akár még azt is mondhatnám, hogy coool , node amikor tovább olvastam, hogy első találkozásuk az akadémián, és első űrküldetésük, nos ott valahogy lehervadt a mosoly.
    Már asszittem, hogy újra láthatom a Shatner/Nimoy párost, de ezek szerint csak pár fiatal nyálgyerkőcöt fogunk majd látni mint hősutánzat
    Ezt a hírt már csak azzal lehetett volna mégjobban elrontani, hogy főszereplő Leonard Caprinyó és (Topgány) Tom Cruse :P
    Sajnos tényleg meghalt a Star Trek.
  • Monoton
    :DDDDDDDDDDDDDdd
  • _Vegeta_
    Lusta fajtadat. :P
  • Monoton
    ugy hogy valaki nem szeret olvasni :DDDDDDDDD
  • Punker
    végre egy jó rész :)
  • [NST]Cifu
    Az ST:Nemesis teljes költsége emlékeim szerin 70 millió dollár volt.
  • _Vegeta_
    Te jo ég, hogy lehet magyar szinkronnal nezni. :D
  • Monoton
    :DDDD [egyetért]
  • akyyy
    szinkronos?:D feliratosan nem kell
  • Cat #5630
    A cselekmény a TOS kezdeteibe nyúlik majd vissza, amikor még James T. Kirk és Spock először találkoztak az akadémián, és elindultak az első küldetésükre.
  • Monoton
    LOL sorry! elnéztem!
  • Cat #5628
    ?
    miért kéne várnod? töltsd le...

http://thepiratebay.org/search.php?q=enterprise&video=on
  • akyyy
    oda irtma, lol!
  • Monoton
    nemvágom az angolt !

lényege mi?
  • akyyy
    érdekes volt a második évad utsó része az ent-nek. most várhatok május 21-ig :(
  • Cat #5624
    "e 10th film, "Star Trek: Nemesis," bombed at the box office on its December 2002 release, earning just $43 million in North America."

Akkor ez miért is volt bukás? biztos nem került ennyibe.
  • Zsolo007
    Érdekes, hogy IMDBről eltűnt a Star Trek: The Beginning....

Asszem ez volt a címe
  • akyyy
    huu basszus:) monkdul csa a filmről ír, 2008ban várható, és ezt erősítték meg a Mission Impossible renezői a bemutatón valami ilyesmi. meg hogy az alias meg lost készítők ....
  • Zsolo007
    '08as Star Trek visszatérés, CNN szerint...
  • akyyy
    hát elég érdekes rész, de akkor a föderáció adatbázisában benne kell hogy legyen ez a kibernetikus faj, aminek nem tudják a nevét.... bár, ezután Picardék taliznak velük, de akkro az adatbázisban ismerniük kéne