• _Vegeta_
    Neharagudj, de totalisan nem tudok egyeterteni veled. Ha szineszi munkat nezzuk a tng minden szinten ver mindent. Patrick Stewart a legjobb szinesz szerintem. Az ent szineszei pedig eppenhogycsak megutik egy orszagos tv-re valo szineszi kepesseget. A Tossal viszont az a baj h regi, akkor egesz masok voltak az elvarasok mint most, szineszi munkaban a tos sem kozeliti meg a tng szintjet, de ez nem negativum a tos es tng kozott 20! ev a kulonbseg.

"hanem azért mert érdekes volt. Mihez kepest? Az űrgammákhoz kepest? ;) Mert a tobbi startreknel aligha volt erdekesebb/elgondolkodtatobb.

#5409: Megint ittjarunk: Akarmennyire is fejlodunk, nincs mindenkinek internettje! Még odaat sem. Arrol nem is beszelve hany % warezezik. Igenis azok a fiatalok vagy akik még nem lattak startreket es az entivel kezdtek a startrekes palyafutasukat azok nyilvan az entre klikkelgetnek.

Offtopik mrzedhez
    Itt vagyok enis. Eddig nemigazan erdekelt a stargate mizeria. Hebe-hoba egy-egy resz amit tvbe adtak nem nyugozott le. Viszont most potolom a lemaradasom es ra kell dobbennem h nagyot hibaztam/tevedtem. A stargate nem annyira rossz mint azt en bealitottam magamnak. Persze messze van a tnghez kepest, de entit üti pl.
    Ezzel csak annyit mondok, igenis vannak olyanok akik entiznek holott nem lattak még a sorozat tobbi tagjat.