Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
😄😄😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tuvok
Bazz, hogy ez eddig nem jutott eszembe !! A Risa-ra megyünk nászútra ! Hogy ez eddig nem jutott eszembe ...

Punker
micsoda effektek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RelakSfromhome
valsz

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tuvok
akkor ez a csaj halt meg az elején

Tuvok
"Star Trek: The Next Generation" (1987) playing "Lt. Monroe" in episode: "Disaster" (episode # 5.5) 19 October 1991

"Star Trek: The Next Generation" (1987) playing "Ensign Pavlik" in episode: "Galaxy's Child" (episode # 4.16) 9 March 1991

RelakSfromhome
"megütögetem a hátát, hogy beinduljon a légzés"

Utána jó, hogy nem nyúlt át a kicsin

Tuvok
hmm, ahhoz képest, hogy tartalék sem volt, gyorsan összerakták a hajót ...
mintha 10 percet kivágtak volna

RelakSfromhome
A neve Jana Marie Hupp, de nem találok róla egy rendes képet...

Punker
lol Worf mint szülész 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tuvok
Monroe ? Az melyik ?

Tuvok
500 kiloAmper, rofl, egy erõmû évek alatt termel ennyit

RelakSfromhome
Emlékeztek a ST:V EF játékra?

Ezt találtam a Disaster részben: Jana Marie Hupp as Ensign Monroe

Tuvok
áz

Punker
jó rész 😊

Tuvok
Na megint 1 óra 😊))

Tuvok
Na szép magyar körmondat volt, grat tuvi

Tuvok
Raumschiff Voyager lehet, h megy valahol, de nem biztos .

De TNG meg tuti megy most 😊

Punker
nem

Kori
valamikor mostanában?

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Kori
A Voyager-t nem adja valamelyik csatorna????????????

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Laalee
az enterpriseben nem is kirk kapitany van 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Eddig 18-an keresték fel a londoni irodát személyesen is, köztük volt például Trevor Beattie, a TWBA reklámügynökség elsõ embere; Gene Simons, a Kiss zenekar egykori énekese, valamint William Shatner, vagyis alias Kirk kapitány a népszerû Star Trek Enterprise sorozatból.

http://sg.hu/cikk.php?cid=34095

Tuvok
PFFF

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Laalee
de 😄

Punkerwork
ne kezdjük elölrõl

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

RelakS
Mért kötekecc? Már rég lecsengett a dolog, erre itt flémelsz...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Laalee
szar lehet alufoliával a fejeden létezni, mert ilyen alapon 50% az esély hogy az ufók leszivják az agyadat, ha nem védekezel, és mint tudjuk az alufólia segít 😄

Sir Quno Jedi
Tény, hogy úgy illik.

Sajna az UPN péntek esti idõpontra tolta a dolgot, pont ahol a régi sorozatot is meghalasztották. Haj kérem, nagy úr a nézettség... B@sszák meg !

Viszont megy helyette a "népszerû" Szupermodell leszek 2 !!! Ez ám kultúra ! Broáfka...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ja, már letöltöttem, direkt nem néztem meg a 24est, egyszerre fogom este a kettõt 😊

Tuvok
Nekérdezd ... 😊

RelakSfromhome
na ezen a linkhalotton pl néztem, hogy mi a fene ez...

Tuvok
Fentrõl:
- Scotty, sugározzon fel ! - Scotty ? - Scotty, vétel !
- Logikus feltételezni, hogy nincs billentyûzetközelben, kapitány .
- Fenébe !
- Linkhalott, Jim . ("He's dead, Jim-bõl", mikor a pirosruhás zászlós meghal 😄)
- Linkhalott .

Poént ne kérdezd 😄

RelakSfromhome
Meg Skotty-t sem...

RelakSfromhome
Spock-ot...

Tuvok
Mit nem értesz rajta ?

RelakSfromhome

Sir Quno Jedi
Nos, új évad, új kalandok. Ajánlom mindenkinek az Enterprise 4x1-et (Stormfront 1), nézzétek, ámuljatok ! Újabb Many Cotto rész jííhááá ! E héten jön a 2.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tuvok
Hmm, milyen fasza bõrszerkója van Picardnak

Tuvok
áz !

Punker
jó rész 😊))

Sir Quno Jedi
100milka ócsenyharmatos ebben a ziparban.

"A SpaceShipOne technológiájából kiindulva a Virgin Galactic a tervek szerint 100 milliót szán a teljes fejlesztésre és a földi infrastruktúrára. Rutan-éktól a technológiát licencelik, a gépek azonban nagyobbak (a tervek szerint 3 helyett 5 fõsek) lesznek, és magasabbra (~130km) szállnak, a gyártást a Mojave Aerospace Ventures (MAV) végzi. Az elsõ gép 2005-ben száll fel a tervek szerint (a neve már megvan: VSS Enterprise) és 2007-ben indulna az elsõ járat."

http://www.space.com/missionlaunches/virgin_space_040927.html

Tuvok
Dax, ja 😊

RelakSfromhome
trill volt a "tetovált" csaj a ds9-ben is, nem?

én meg aludtam - normális ember hétvégén délelõtt nem kel fel

Punker
mi volt a mai részekben? nem voltam itthon 😞

'Enterprise' DVD Announcement Expected October

Star Trek: Enterprise is rumoured to be warping to DVD next year.

Sources reportedly told The Digital Bits that Paramount Home Entertainment is planning to make the official announcement sometime in the week beginning October 4. This week also marks the premiere of Enterprise's fourth season, with "Storm Front, Part I" scheduled to air on Friday, October 8.

The announcement is expected to contain the news that all four seasons of Star Trek: Enterprise will be released on DVD over the course of 2005. Such a release schedule was first rumoured back in June this year (story), but it was not expected that the fourth season of Enterprise, which has not yet been shown on UPN, would also hit stores so soon after its television premiere.

It is not yet known what extra features the DVD sets will include, though that information will likely be revealed when the official announcement is made. However, the Digital Bits noted that fans can "reasonably expect" the episodes to be presented in anamorphic widescreen format with a Dolby Digital 5.1 surround soundtrack.

Sir Quno Jedi
sehogy, ahogy jó vulkánihoz illik...