_Vegeta_#4936#4866: Nemlattam még, de Q akkor miert szarakszik h kozelebb hozza a borgot? Elvileg a bor Q miatt ismerte meg a foderaciot. Vagy nem?
#4868: A bsg-t kar volt belekeverni a vitaba. Ahhoz a feherhollo kategoriahoz tartozik h a felujitas jobb mint az eredeti.
#4873: Teljesen jogos, ezek a dolgok engem is zavarnak az entiben.
#4877: Alapvetoen logikatlan akkor egy prequel sorozatot inditani h nincsennek meg hozza az elofeltetelek nemgondolod? Ha a star warsot is belekeverted mar, akkor annyit hadd mondjak el h nemsok ertelme lett volna beszelni se amidalarol se dookurol...
Egyebkent attol fuggetlenul h az enti 1 ill 4 szezonnya (2-3még hatravan) nagyon teccett, ugy gondolom sokkal jobban meg lehtett volna csinalni. Inkabb a botladozo foldieket kellett volna bemutatni, nem a kapcsolatfelvelt a ferengivel vagy amit emlitettetek a borggal vagy ujfent az emberiseg megmenteset amikor a kutya se emlit semmit a kovetkezo evekben (ds9, tng, tos, voy).
#4892: Sajnalom h ellent kell mondjak neked, de picard hol katona? Jo persze a csillagflotta tisztje, de a startrek megmutatta h nem a harc a fontos. Picard inkabb régész v filozofus nem katona.
#4899: Eeh. Star treket pont emiatt az idealita (utopista) felfogas miatt nezem, nem az megy ami mostansag az osszes mozifilmbe vagy tvbe. Hanem egy olyan emberiseg ami tullepett a hibain. Mint ahogy a vulkainak elfojtjak az erzeseiket.
#4903: még nem lattam mindet, de a nemesis tutko az uccso helyen van. :(
#4912: Na itt jon az izlesek es pofonok jatek. Tortenetesen az swfilmek kozul nekem az elso jott be a legjobban. A 2 egy gyenge atvezeto film, a 3 meg egy akciofilm.
#4918: Akinek teccett, ilyesmin kar vitaznotok, bakker.. :)