11588
-
Cat #4970 www.port.hu jobb oldalán -
#4969 passz, én itt SG-n informálódok :) -
steweee #4968 bocs az offért, de ez a topic pörög. tudna vki nekem linket adni olyan magyar oldalhoz, amin folyamatosan rajta vannak az újonnan moziba kerülő filmek, illetve amik nemsokára fognak megjelenni.a mozilap.hu-t nézegettem, de azon nem nagyon van ilyen oldal, illetve túl sok a cikk és az egyéb hír, nekem inkább csak erre lenne szükségem tömören -
_Vegeta_ #4967 Quark. :DD -
#4966 Ferengik =) -
_Vegeta_ #4965 Lenyegtelen, azt a penzt igyis ugyis ki kell csnegetned... -
#4964 nem kell egyszerre megvenni -
_Vegeta_ #4963 Kb... -
#4962 Hát, ha mind a 10 ott lenne, akkor a teljes kollekció 35.000 Ft (ha mind dupla lenne, akkor 20 DVD)
Hát, nem is tudom. Talán ezt még mi magyarok nem engedhetjük meg magunknak
-
_Vegeta_ #4961 Valoban olcso, de nekem igyis draga. -
#4960 Trek DVD-k akciósan! -
#4959 Csakis ontopic :) Olvass csak vissza (na jó 90%) -
#4958 - Star Trek (167 új üzenet)
Mi ez a spam? :)) -
#4957 Fevittük a topicot a top 8-ra :)) -
#4956 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!
163 Új üzenet!!! -
#4955 mi történt?:S -
Cat #4954 tudom, asszem te irtad hogy hatalmas jelent, amikor a voyban amikor kinyilt a lift janeway előtt, Q állt benn, és aztmondta hogy kösz, másikkal megyek :D
(az tényleg király rész) -
Cat #4953 picard szerintem is katona, illetve pontosabban fogalmazva katonás jellem, nagyon fegyelmezett, nem tűr ellentmondást -
_Vegeta_ #4952 TNG -
#4951 Én azt bírom Q-ban, hogy igen színpadiasan viselkedik, pedig nem lenne rá szüksége. Végülis csettint egyet és eltűnik egy csillag, szóval valószínűleg nem szívózna vele senki, viszont így kiprovokálja. Kiismerhetetlen -
#4950 Ámen atyám, ámen :)) -
#4949 Nem kell érteni, érezni kell ! Fííl da ríletívpovah ! -
#4948 Bírtam mikor Q-t kioktatta Picard, csakhogy fingja sincs senkinek Q mit-miért csinál, ahhoz túl jó színész és túlságosan nagy a civilizációs szakadék köztük... -
#4947 Jaja, ott az igazság. Az őstrekik kiöregedtek, a fiatalok pedig túl buták (főleg amcsiban), egyszerűen nem értik, ezért nem nézik. Kevés az olyan mazohista (mint én), akik pl relativitás elméletről néznek doksifilmet, aztán próbálják megérteni -
#4946 De az őstreki odakint is kihaló állatfajta, nem lehet rá komoly anyagi bázist építeni, ezért próbálkoznak, kapkodnak, igyekeznek görcsösen megújulni, populárisabbá válni. Ha ez egy sima sf sorozat lett volna, tán több részt megér, de őstrekiknek nem volt eléggé trek, a sok kis hájas amcsi buzigyereknek meg uncsi volt és nem volt benne tomkrúz, na akkor ez a vége...
A rádiónak is így lett vége, a mozinak is és most a TV-nek is, lassan, de biztosan... -
#4945 Nem, ha nincs Q soha nem is kerül veszélybe az emberiség. Picard okozta a torzulást a 3 időszónában indított sugárral :)) amibe Q kényszerítette :)
Kvázi mintha Q is egy elsődleges irányelvet követne -
#4944 jvanna fáradok :) Aki okos, megért fél szavakból is :))
#4877: időközben eléggé megváltoztak a hajók is, szóval lehet, hogy a ferengik sem ismerték fel őket :) Egyébként pont ezeknél a részeknél jön elő, hogy nem volt nagy storyline az eredetiekben, így aztán nehéz elé írni bármit is
Lásd: Babylon 5, ahol JMS-nek nem okozott különösebb gondot a Beginning megírása (volt mihez !)
#4892: a katonai alapra épp Troy vizsgája a legjobb bizonyíték: csak akkor megy át, ha képes feláldozni bárkit a hajóért. Amúgy nem véletlenül van felszerelve a hajó a környék legjobb fegyvereivel. Picard pedig jó katona, teljesíti a parancsokat, még ha nem is tetszenek neki (vagy épp öngyilkos küldetés)
-
_Vegeta_ #4943 Akkor megerkeztunk az izlesek es pofonok vilagaba. :)
Nekem pont ez az idealista felfogas teccik es szerintem az "os trekkiknek" is. :)
Talan a regi vonalak kene kovetni nem egy ujat kitalalni. Velemenyem szerint mar a ds9 is sokban kulonbozott az elozo ket nagy trektol. :) -
_Vegeta_ #4942 #4866: Istenem.. tegnap neztem meg az uccso tng reszt. Ha Q nincs az emberiseg kihal. Ennyit Q reszerol. Mint ahogy Data emliti a reszben Q ugy tekint az emberisegre mintha a haziallata lenne.
#4877: Nem feltetlen, ha nem kerul szoba nem beszelnek rola. Mint amikor egy csaladban nem beszelnek vmirol es ez nem derul ki csak mondjuk 50evvel kesobb. Amikor szoba kerul.
Picardrol az elobb irtam. Még mindig nem tudtatok meggyozni az ellenkezoerol. -
#4941 #4899 félreértessz, azt mondám, nekem is a TOS-os idealista vonal tetszik jobban (KirkSpockMcCoy fan vok), csak ma már nem eladható a sok kis buzinak... -
_Vegeta_ #4940 #4866: OK. :D
#4877: Nem stilisztikai problema ez, hanem logikatlan. Persze h nincs fejlegyzes es emiatt mondhatjak Picardek h ok talalkoztak eloszor ferengivel. De istenem! Nem teszek bele olyat akikkel egy kovetkezo sorozatban talalkoznak eloszor. :)
#4892: Termeszetes, de az egesz csillagflotta nem katonai alapu erted? Tanitjak a katonai dolgokat es ha vki egy cirkalora megy szolgalni persze h tudja lehet h meg fog halni felkeszultek erre. Nem gyoztel meg, valtozatlanul kitartok amellett h Picard inkabb filozofus regesz mintsem katona. :)
#4899: Nekem pont emiatt tetszik... no komment a tovabbiakban. Izlesek es pofonok.
#4912: En az sw1-3at uj filmeknek tekintem, nekem a star wars az 4-6,de az sw 1 tortenetesen nagyon bejon. :) -
#4939 Illogikus
Cochrane
Picard -
#4938 #4866: Ha jobban belegondolsz Q nem avatkozott bele az emberek sorsába. Csinált olyat, aminek a következménye változás volt, de mindíg vissza lehetett ésszel fordítani. Tesztelte az értelmüket.
Az Enterprise-ot vitte közelebb a Borg-hoz. Azon gondolkodom ,hogy ha nem teszi lényegében időparadoxont okozhatott volna (de ebben most nem vagyok biztos).
Előtte is ismerte, de kellett, hogy felfigyeljen a Borg a Föderáció technikai színvonalára
#4877: Amidala: miért? A TOS-ban beszélni kellett volna Archer-ről, Sw4-ben nem Amidaláról? Inlogikus :)
Borgról nem tudták mi az, Cochran és társaival a tudás a sírba szállt
Pacard kőkemény katona volt
-
#4937 #4866 ez egy időkufirc, nem lényeges beavatkozás, különben a Temporal Agent-ek rögtön nyüzsögtek vón
#4877 NINCS semmiféle "kapcsolatfelvétel" se a Ferengikkel (akikről azt sem tudják meg mi a nevük) se a Borggal (akik időkufirc mián vannak ott), fel kéne fogni...
#4892 Picard katona, jobb ha mégegyszer végigmész a sorozaton, nem is akármilyen katona, mert ő szemrebbenés nélkül bármikor hajlandó feláldozni az egész legénységét, ha úgy látja jónak. Mindemellett persze kiváló politikai érzéke is van (néha) és hobbirégész is...
#4899 Igaz, de azt már egyre nehezebb eladni, nézz körül ! Nekem sem tetszik, de ez van... (útálom)
#4912 az SW a 4-estől indul, előtte semmi, khmmm ! :D
-
_Vegeta_ #4936 #4866: Nemlattam még, de Q akkor miert szarakszik h kozelebb hozza a borgot? Elvileg a bor Q miatt ismerte meg a foderaciot. Vagy nem?
#4868: A bsg-t kar volt belekeverni a vitaba. Ahhoz a feherhollo kategoriahoz tartozik h a felujitas jobb mint az eredeti.
#4873: Teljesen jogos, ezek a dolgok engem is zavarnak az entiben.
#4877: Alapvetoen logikatlan akkor egy prequel sorozatot inditani h nincsennek meg hozza az elofeltetelek nemgondolod? Ha a star warsot is belekeverted mar, akkor annyit hadd mondjak el h nemsok ertelme lett volna beszelni se amidalarol se dookurol...
Egyebkent attol fuggetlenul h az enti 1 ill 4 szezonnya (2-3még hatravan) nagyon teccett, ugy gondolom sokkal jobban meg lehtett volna csinalni. Inkabb a botladozo foldieket kellett volna bemutatni, nem a kapcsolatfelvelt a ferengivel vagy amit emlitettetek a borggal vagy ujfent az emberiseg megmenteset amikor a kutya se emlit semmit a kovetkezo evekben (ds9, tng, tos, voy).
#4892: Sajnalom h ellent kell mondjak neked, de picard hol katona? Jo persze a csillagflotta tisztje, de a startrek megmutatta h nem a harc a fontos. Picard inkabb régész v filozofus nem katona.
#4899: Eeh. Star treket pont emiatt az idealita (utopista) felfogas miatt nezem, nem az megy ami mostansag az osszes mozifilmbe vagy tvbe. Hanem egy olyan emberiseg ami tullepett a hibain. Mint ahogy a vulkainak elfojtjak az erzeseiket.
#4903: még nem lattam mindet, de a nemesis tutko az uccso helyen van. :(
#4912: Na itt jon az izlesek es pofonok jatek. Tortenetesen az swfilmek kozul nekem az elso jott be a legjobban. A 2 egy gyenge atvezeto film, a 3 meg egy akciofilm.
#4918: Akinek teccett, ilyesmin kar vitaznotok, bakker.. :) -
#4935 Ja ez első szezon alapján én sem voltam oda, de a 3.-ra megemberelték magukat ! -
#4934 Tényleg, ő az időzsaru :))))))
Van Damme marketing manager mása :)) -
#4933 Később visszatér, és elég komoly szerepe lesz a Temporal Cold War-ban. Sőt, a legjobb és legszebb rész az, amikor Arcernek megmutatja a jövőt: a hírtes beszédét, amivel megalakult a Föderáció -
#4932 Tudom, hogy volt benne, de ez nem nyújt igazán nagy perspektívát szvsz -
#4931 Szerintem meg pont nem változott, már ha azt vesszük, hogy a rajongók nem voltak hajlandó elfogandni egy új, modern, túl realisztikusra sikerült valamit, amihez Gene Roddenberry nevét adták, csak ezt a kedves befektetők képtelen voltak belátni ...