• Tuvok #4808
    1. Akkor képzeld el mi lett volna, ha a DS9-t abbahagyják a Dominion háború kibontakozásakor ? Azt nem egyszerű 'mail-szerver lehalaszsása' ...
    2. Szerintem neked meg fogalmas sem lehet, hogy én mit láttam magyarul, ezért kezdesz személyeskedni . Mellesleg azt tudod, hogy az Elnök embereit az USA-ban mikor is kezdik ? Mert valahogy van egy érzésem, hogy nem éjfélkor, hanem főműsoridőben, mert ott nem csak 2-3 kereskedelmi csatorna van, hanem 50-60 (vagy több), és az USA kicsit nagyobb ország a miénkél . Az, hogy itt megnézik 500ezren, az ott elég nevetséges adatnak tűnne .
    3. Pontosan azért nem tükrözik a letöltések száma, mert ahová kitüzték rendes műsoridőben (értsd nem viasat), ott senkinek nincs szüksége letölteni a sorozatot, az USA letöltési száma azért tűnhet magasnak, mert az USA 400milliós ország, és minden 2.-3. ember néz Trek-et, míg magyarország 10milliós, és jó, ha minden 10ezredik ember . Hogy hányan töltik le, az csak azt mutatja, hogy hányaknak nem (feltétlenül) elérhető a sorozat, és ez még mindig csak a töredéke annak, amilyen népszerűséget vártak a sorozattól . De megbukott .
    4. Ellenkezőleg .