Renegade#11228
én Colm Meaney-t csak a Star Trekben nyújtott alakítása után tudom megítélni, alapból hozta a papírformát (kicsit gyenge, de biztos olcsó, ST-be pont jó lesz), aztán amikor el kellett volna játszania egy döbbenetesen nehéz szerepet "Hard Time", akkor fájt nézni a próbálkozását.
Félre értések elkerülése végett: AZ ST-nek sosem volt erőssége a casting, voltak villanások, lásd Leonard Nimoy, William Shatner, Patrick Stewart, stb. Ami viszont érdekes: amióta elindult az új franchise (mozi+STD), a casting az támadhatatlan szerintem, és hát ki nem állhatom Tillyt, illetve nagyon nem tudok azonosulni Michaellel, de ehhez az kell szerintem, hogy jók legyenek a színészek. át tudjam érezni, hogy na ezzel a típussal nem szívesen vagyok egy szobában. :)
nálam aki meglepetés volt, az Thomas Gibson, a Criminal Minds alapján azt hittem, hogy rá írták a szerepet és egy sótlan, karót nyelt csóka, aztán kiderült, hogy egész jól elvan a Broadwayen, vagy akár mint komikus, na meg nyilván ott van még Matthew McConaughey, aki egyik napról a másikra lett AA+ színész a cuki szörfös fiú attitűdből.