11588
-
Micsu #11266 Igy van
Jo a trailer csak jobb legyen mint a discovery -
#11265 mekkora borg kocka már, vááááá -
#11264 facebookon láttam hetesről valamit, elgondolkodtam, vajon a borg öregedhet? vagy ő? de így meg van a válasz :DDD
Data-n is meglepődtem. várós nagyon :D -
gunji #11263 Én meg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Data-ra meg pláne nem. Úgy tudtam, hogy Spiner nem akart már Data lenni a kora miatt (ő is már hetven, a fenébe, hogy szalad az idő).
Másik cikk sorozatbeli szereplőkről: link
Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.07.21. 00:36:03 -
#11262 Ebben a bő 2 percben több Star Trek volt, mint a Discovery két szezonjában összesen. -
Inquisitor #11261 Hát sok mindenre felkészültem, deee ... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hetesre nem!
-
#11260 -
#11259 Na igen... Remélem én is, hogy végre kisül ebből valami normális sorozat. Bár félek, hogy ez is egy új hullámos vacak lesz. -
#11258 csíkozódott az egész (nem emlékszem pontosan mi a neve már, tán deinterlace,) -
Kissssss0 #11257 passz... ha jól rémlik volt valami gebasz ennek a teaser videónak a megjelenésével a youtubon, de már nem emlékszem a részletekre. -
Renegade #11256 nincsen kedvem VPN-ezni, miért nem elérhető itthon? -
Kissssss0 #11255 jobban jársz ha inkább kihagyod az újhullámos star wars filmeket, olyan szinten tömve vannak egysíkú érdektelen karakterekkel hogy már majdnem a tapétát kapartam a falról, ha választanom kéne akkor inkább bevállalok még egy ST discovery színvonalú sorozatot. -
#11254 és szőlőben, mint ahogy a TNG záróepizódjában :D -
#11253 Ha neki sem sikerül végre megcsinálni, akkor esküszöm életemben először megnézek egy Star W....Wa...WARS filmet. -
Kissssss0 #11252
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#11251 elkezdték forgatni a picardos sorozatot, ami a nemezis után fog játszódni -
#11250 Controllal kapcsolatban csak nekem ugrott be a Borg? Amikor Lelandot lefogta, és átállította, pl az injekció a szembe - tisztára mint amikor Picardból Locutust csináltak. Aztán ahogy a véráramban mutatták a nanogépeket, a zöldes szín... bár lehet, hogy csak sima kikacsintások voltak, easter eggek, szimbolikus főhajtás, mert semmi konkrét összefüggés nem derült ki, valamiért mégsem tudok szabadulni az érzéstől, hogy esetleg a harmadik évadban mégis lesz valami összefüggés Control és a Borg között. Egyenlőre arra tippelek, hogy Control az idegen adatbázisból szerzett tudomást a Borgról, a technológiájukról, stb, és fölhasználta.
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2019.04.28. 23:27:33 -
Renegade #11249 engem csak az utolsó rész zavart, azt szerintem nagyon túl tolták -
Micsu #11248 technikailag rendben van a sorozat de én a vége fele alig birtam már nézni pedig nem kezdődött rosszul az évad
számomra nagyon érdektelenek a karakterek és a szálak, történetet is csűrték csavarták de absz nem érdekelt mi lesz -
Renegade #11247 hááát, mutattak, Pike jövője, végül is jövő :) -
#11246 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem jól esett volna, ha most is mutatnak valami jövőbeli dolgot (bármit), mint ahogy tavaly az enterprise feltünése. max annyit tudunk hogy valahol a beta kvadránsba vannak. mást semmit. -
Renegade #11245 máshogy: megmagyarázzák azt, hogy miért is nem hallottál spórákról, Controlról, egyebekről, a régi sorozatokban
nem mintha kéne logikus magyarázat egy olyan sorozatba, ahol már sokszor feltalálták az időutazást, örökéletet, dimenzió váltást ilyesmit :)
ennyire jó fejek ezek a csillagflottások, simán lemondanak az összes OP dologról amit találnak, kikutatnak :) -
#11244 Hogyan teszik így rendbe? Előre mennek az időben, nem vissza -
Renegade #11243 hogy rendbe tegyék az idővonalat, erről szólt az utolsó pár perc kihallgatása
-
#11242 Uccsó részben nem értem, vagy lemaradtam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Control megsemmisült, bőven azelőtt, hogy ugrottak volna a jövőbe. Miért, ha a veszély elmúlt? -
#11241 egyes mondta az enterprison, hogy tiltott technológia lett -
Zsoxx #11240 Ha lesz 3. évad, remélem feltűnik Q is (John de Lancie). -
Kissssss0 #11239 én valahogy lemaradtam arról a magyarázásról... -
#11238 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vajon átmegy a discovery a következő évadban a jövőbe? az úgy nem is lenne rossz. igazából amúgy engem az zavar a sorozatból, hogy jó dolog ez a TOS kicsatintás, stb, de nekem jobban bejött a TNG széria az LCARS rendszerrel, és egyedül csak az ent utolsó részében mutattak belőle dolgokat :D
de talán majd most..
amugy jó pofa volt, ahogy "megmagyarázták", hogy hova tüntek a hologrammok kirk idejéből -
#11237 -
gunji #11236 Valaki vásárolt már az Eaglemoss hajómodell sorozatából?
#11235: Nem láttam a részt, sem az említett dokufilmet (nincs meg a link valahol?), de ez nem lehet igaz. A Star Trek jogok a Paramountnál és a CBS-nél vannak megosztva (leegyszerűsítve a mozifilmeké az előbbinél, a többi (beleértve a tévésorozatokat) az utóbbinál). Ha eladták volna, akkor lenne hír róla valahol, de ilyet nem találtam, s a Star Trek Online játékban is kiderült volna. -
Inquisitor #11235 Azért most az S02E08 rész eleje kissé megkavart, mivel pont előző résznél linkelt valaki egy dokumentum filmet arról, hogy miért NEM lehet jogi okokból olyan ST filmeket csinálni mint a régiek. Mert azok minden joga a BBC-nél vannak. Erre most az epizód a TOS Pilot jelenetekkel indúl és össze is fűzték a sztorit vele? WTF?
A beszólásért Spock szakálára meg jár a piros pont. :D -
#11234 -
#11233 De egy biztos: kiválóan bemutatta a csillagflotta "esszenciáját" [fekveröhög]
Zseniális, átsugárzom pár trekie-nek :D -
#11232 Mert hármat hol kötöttek össze, utaztak egy párhuzamos világba, szedték el az ottaniak warp magját, jöttek azokkal vissza ebbe a világba, majd a hat maggal csináltak egy tóruszt egy csillagból?
-
#11231 LoL. :)
Azt mondjuk nem értem, hogy a két warpmag összekötést (= 2x sebesség) hol volt, de zseniális. :) -
Renegade #11230 a pokolba fogok jutni:
-
#11229 Hmm... https://i.imgur.com/3qqXH7q.jpg -
Renegade #11228 én Colm Meaney-t csak a Star Trekben nyújtott alakítása után tudom megítélni, alapból hozta a papírformát (kicsit gyenge, de biztos olcsó, ST-be pont jó lesz), aztán amikor el kellett volna játszania egy döbbenetesen nehéz szerepet "Hard Time", akkor fájt nézni a próbálkozását.
Félre értések elkerülése végett: AZ ST-nek sosem volt erőssége a casting, voltak villanások, lásd Leonard Nimoy, William Shatner, Patrick Stewart, stb. Ami viszont érdekes: amióta elindult az új franchise (mozi+STD), a casting az támadhatatlan szerintem, és hát ki nem állhatom Tillyt, illetve nagyon nem tudok azonosulni Michaellel, de ehhez az kell szerintem, hogy jók legyenek a színészek. át tudjam érezni, hogy na ezzel a típussal nem szívesen vagyok egy szobában. :)
nálam aki meglepetés volt, az Thomas Gibson, a Criminal Minds alapján azt hittem, hogy rá írták a szerepet és egy sótlan, karót nyelt csóka, aztán kiderült, hogy egész jól elvan a Broadwayen, vagy akár mint komikus, na meg nyilván ott van még Matthew McConaughey, aki egyik napról a másikra lett AA+ színész a cuki szörfös fiú attitűdből. -
#11227 Dunno, alapvető probléma, hogy néhány színész az alapból ráírt karakterével nehézkesen tud alkotni valamit. Aztán amikor ki kell térnie a megszokottból, akkor olyat alkot egy-egy epizódban, hogy csak na.
Nálam ilyen például Scott Bakula. Ilyen szódával elmegy volt számomra az ENT-ben, kivéve az 'In a Mirror, darkly I.' epizódot, ahol zseniálisat alakított.