• Kroki105
    Nemrég kezdtem el nézni a sorozatot, be is daráltam ahány rész van. Egész jó, várom a következő részt.
    Van azért érdekes dolog. Pl. várom a hosszú, szőke hajú vulkániakat, íjakkal felszerelve. A klingonokból sikerült Tolkien orkokat csinálni, állati röhejesek.
    A premier plánba smároló férfiakat se nagyon értem. Amíg csak fogat mostak, ok, de biztos hogy ezt kell mutogatni egy ST filmben? Lehetett volna a doki csaj is, mi lett volna? Beszippant egy fekete lyuk?
    Mi lesz vajon a következő PC baromság? Batman tolókocsival, vagy Amerika Kapitány kezek és lábak nélkül? Esetleg Jamie Bond?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Phillippa kapitány több kellett volna (szerintem), következő évadra nem hiszem hogy maradna. Főleg hogy tuti kinyúlik. Ha Lorca elvezette ezt a bárkát, neki is menne. Mr. Sarunak lenne félnivalója
    Picit megdöbbentett mikor egy olyan gyorsan futó izét lakmároztak.

A hajó kinézet is olyan semmilyen. A többi ST sorozatból itt vannak a szemem előtt a hajók, de ez olyan tök jellegtelen lett. Ok, egy Voyager-t vagy Ds9-t volt idő megnézni, napokon, heteken át a tv -előtt rögzültek, ezt meg pár nap alatt lezavartam, de akkor is...
    Azért jellemző az Orville-al való összehasonlításban, a Discovery-t kezdtem nézni, olyan 3-4 részig, aztán mondom belenézek az Orville-ba. Annyira belenéztem, hogy csak az utolsó Orville után folytattam a STD-t
    Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2018.02.12. 02:45:18