Kroki105#11175
Nemrég kezdtem el nézni a sorozatot, be is daráltam ahány rész van. Egész jó, várom a következő részt.
Van azért érdekes dolog. Pl. várom a hosszú, szőke hajú vulkániakat, íjakkal felszerelve. A klingonokból sikerült Tolkien orkokat csinálni, állati röhejesek.
A premier plánba smároló férfiakat se nagyon értem. Amíg csak fogat mostak, ok, de biztos hogy ezt kell mutogatni egy ST filmben? Lehetett volna a doki csaj is, mi lett volna? Beszippant egy fekete lyuk?
Mi lesz vajon a következő PC baromság? Batman tolókocsival, vagy Amerika Kapitány kezek és lábak nélkül? Esetleg Jamie Bond?
Phillippa kapitány több kellett volna (szerintem), következő évadra nem hiszem hogy maradna. Főleg hogy tuti kinyúlik. Ha Lorca elvezette ezt a bárkát, neki is menne. Mr. Sarunak lenne félnivalója
Picit megdöbbentett mikor egy olyan gyorsan futó izét lakmároztak.
A hajó kinézet is olyan semmilyen. A többi ST sorozatból itt vannak a szemem előtt a hajók, de ez olyan tök jellegtelen lett. Ok, egy Voyager-t vagy Ds9-t volt idő megnézni, napokon, heteken át a tv -előtt rögzültek, ezt meg pár nap alatt lezavartam, de akkor is...
Azért jellemző az Orville-al való összehasonlításban, a Discovery-t kezdtem nézni, olyan 3-4 részig, aztán mondom belenézek az Orville-ba. Annyira belenéztem, hogy csak az utolsó Orville után folytattam a STD-t Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2018.02.12. 02:45:18