Most, hazafelé úton, nem a filmről, hanem a díszletről volt szó, a szereplőkről... A történetről szó nem esett.
Ez feltétlenül a film hibájának kell felróni? :)
NEKEM ez nem igazi Star Trek. Ahogy pl a Tomb Raider sem az igazi. Nagyszerü játék. De Lara ne túlélősködjön, Lara félkézzel nyírjon ki mindenkit, egy műkincs vadászata közben.... Ami jó, azon nem kell változtatni.
Tökéletes analógia, ugyanis amíg a "klasszikus" Tomb Raider vonal kifulladt még 2006-ban a The Angel of Darkness-el, akkor úgy ahogy volt, a fejlesztőket is lecserélték. Újra felfuttatták a franchise-t, de az Underworld-al megint kezdték érezni, hogy fáradni kezd a sorozat. Így csináltak egy második reboot-ot. Ami a sorozat második legsikeresebb epizódja lett... A félreértések elkerülése végett én sem feltétlenül rajongok a TR reboot-ért, mert ez nem az a Lara, amit még 1996-ban megismerhettünk, de nekem az új játék is bejött.
A Star Trek esetén sem az első paradigmaváltást láttuk 2009-ben. Erre utaltam korábban, a TNG óriási változásokat hozott a TOS-hoz képest, mert hát lássuk be, a TOS rengeteg helyen improvizált, és mai szemmel nézve abban aztán akkora plothole-ok voltak, amit még most is próbálnak összefércelni a rajongók... :)
Paradigmaváltások pedig folyamatosan voltak, ismét: a DS9-es sötét árnyalatú időszak, az ENT-el a kvázi előzménytörténetbe menekülésig. Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2014.12.31. 09:06:51