Akkor ez itt már ízlés dolga de nekem az Avatar és a Transformers is egy egyszer nézhető filmek voltak, igaz a Transformers franchise engem jobban beszippant mert még az animációs sorozatot is néztem aminek már vége van de szerettem.
A Gravity pedig nagyon tetszett pedig tableten(!!!) néztem, igaz 1080p-be de akkor is... majd leszédültem az ágyról mikor a Földet mutatták először, hogy ott javítják azt a műszert. Ha vennék egy bazi nagy TV-t akkor egyszer újranézném rajta.
Én már nem merem ST fannak nevezni magam mert ha ilyen filmek jönnek akkor az lesz, hogy megnézem egyszer és kész. Úgy látszik az én utam különválik a Star Trek-től mert nekem bocs de ez így nem kell. Letöltöm, megnézem aztán viszontlátásra. Szomorú, hogy ilyen válaszút elé kerültek az "öreg" star trek rajongók bár ha azt nézem a Star Wars-nál is ez volt. Az eredeti trilógiát rongyosra néztem vhs-en, most már megvan digitálisan de sokszor újranézem az új filmek meg nem izgatnak. 2-szer ha megnéztem mindegyiket.
Nem tom mi lesz de így a sorozatot se várom annyira, tucatscifi lesz ez így (nekem).