• Renegade
    DS9: ezen sokat gondolkodtam, mert életem legrosszabb sorozatélménye (igen, Xéna, barátok közt, Androméda, mind benne van).

feltehetően mindenben kicsit rosszabb volt mint amit vártam, ezek felerősítették egymást, és már kész is a vegytiszta utálat :)

amikkel bajom volt:

ügyetlen szinészek ebben a sorozatban (pl Kira sokkal átütőbb kameot nyomott a BSG-ben, mint itt)
    jellem fejlődés teljes hiánya
    irreálisan viselkedő karakterek (ha én vagyok a lawful/lawful, mindenem a becsület és a törvény, nem fogom megölni az összes barátomat és azok gyermekeit, hogy a szerelmem élve maradjon, szerintem)
    buta történet
    a 6 évad intrikája (ami tényleg jó volt) ráfér egy A4-es lapra, ez nagyon kevés
    és hát az elentmóndások (lehet, hogy ez az ST sajátja, de amikor van olyan, hogy mást mond bekezdésenként!, akkor számomra az azt jelenti, hogy a forgatókönyvíró szart az egészre)
    továbbá valószínüleg ez a sorozat pályázhat a legrosszabb fillerek sokasága díjra (azzal általában a rajongók is egyetértenek, hogy az első 2 évad egy vicc, szerintem a többi is)

a látvány nálam mindíg sokadrangú, tehát a CGI olyan amilyen, pl a Tiltott bolygót nagyon élveztem tavaly :)

természetesen mindez magánvélemény, ettől függetlenül tudok annak örülni, hogy másnak nagyon tetszett :)