karajjj#10486
Na összeszedtem a gondolataimat, meg a leesett államat is tegnap óta. Szándékosan nem néztem trailert, nem olvastam semmit a filmről, hogy ne legyen lelőve semmit, mivel anno belefutottam az előző résznél itt a topikban egy mondatba a film előtt, hogy spock időutazás stb... Beültem a filmre, direkt kikapcsoltam az agyam, hogy tessék, vegyetek meg kilóra.
Hát sikerült nekik! Itt leszögezném, hogy láttam már minden trek mozifilmet többször, illetve a sorozatok nagy részét is. De mivel tetszett, én biztos valami eretnek vagyok, vagy selejt, vagy hulladék. :D Amikor kimondta főgonoszunk az eredeti nevét, hát egy erősebb aztakurva hagyta el a számat... :D nem gondoltam volna, hogy őt vették elő. Pedig egyébként minden info adott volt már addigra, mert körülírták, dehát nem raktam össze, szóval nálam ütött. Lehet fikázni, hogy nem eredeti, meg újítás, de szükség volt szerintem erre, így azért mégiscsak moziba való a film. Ha egy borg háború lett volna, lehet, hogy több trekkie megmozdítja a seggét, hogy moziba nézze, de az biztos, hogy kevesebb átlag néző ült volna be rá.
u.i.: szerintem a klingonokat kurvára eltalálták, nagyon remélem, hogy lesz még komoly szerepük ebben a formában
2. u.i.: tudom, a kurva nénikém, hogy dícsérni merem