• sandor8206
    én se azt írtam, hogy pánikolni kell, csak engem is kurvára meglepett, hogy csak így nyitott, 2009-es filmnek úgy tűnt eddig, hogy nagyon jó a megítélése
    Íratlan szabály, hogy egy jó megítélt rész után a köv. rész első hétvégéje magasan veri előzőt én simán amikor olvastam a paramount várakozását a 4 napos 100 millióra, legyintettem, hogy simán lesz az 120 is
    Erre kevesebb lett mint az 2009-es + infláció + 3D jegyárak...egyértelműen kevesebben nézték meg mint a 2009 filmet
    azt meg írtam is külföldi jobb lesz, de azért az amcsi bevételek mindig is jobban számítottak (külföldinél több cseppen a forgalamzónál és a moziknál)
    +sztem ha beleraktak 40 millióval többet és a marketing költség is (újságok szerint 100 millió) szerint magasan veri a 2009 filmjét, akkor gondolom nem kevesebb bevételt vártak a 2009
    biztos, hogy megy a telefonálás, persze nem pánikszerűen...de "bajban" vannak, ha 2. hétvégére nagyot csökken és az esély meg van, mert jön A Fast 6 és a Hangover 3 elvileg