Ami azt illeti, igen, eléggé troll viselkedés, hogy kutyára nem fogadod el más véleményét, csak és kizárólag a saját véleményed lehet jó. Ráadásul olyan témában, ami elég nevetséges. Én felhoztam érveket, hogy mibe lehet belekötni például a Wrath of Khan esetében, ami amúgy szerintem a legjobb ST filmek közé tartozik. Ha már mindenáron hibákat akarunk keresni.
Amúgy egy érdekesség: a Trekmovies-on per pillanat az Into the Darkness féle Khan-ról is lehet szavazni. Jelenleg mindössze 10% osztja a te véleményed, és 68% tartja nagyon jó főellenségnek (a harmadik, mely szerint "OK villain" ebből következőleg 22% arányban szerepel). A filmet pedig 17% tartja a legjobb, 50% pedig nagyon jó Trek filmnek (jó: 16%, OK: 8%, rossz: 5%, legrosszab: 4%) Akkor talán az ott szavazók (eddig 4700) sem lehetnek már rendes Trek fanok? :D
A bevételeknél meg nincs ok akkora pánikra, mint amit néhány elemzés sugalja. 4 nap után a becsült bevétel 164 millió világszerte, az USA-ban 84 milliónál járnak. Még az első héten sem vagyunk túl, és bár 85-100 millió dolláros hétvégét vártak sokan (meg akár 500 milliós összbevételt), szvsz ez erős túlzás volt - ez nem egy Iron Man 3. Azért remélem a Paramount se volt ennyire optimista. Hozzátenném, hogy amíg a 2009-es előzmény külföldön 127 milliót kapart össze összesen, addig a mostani négy nap után tart 80 milliónál. Ha tippelnem kellene, akkor szvsz valahol ott végez a film, ahol az elődje, 350-400 milliós összbevétel.