Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem tetszett minden rész, újat tudtak mutatni a Star Trek történetében. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
De a ferengiek miatt adok neki egy esélyt.
A rész elején (A kapitány vissza emlékezése amikor a borg ellen harcolt) majdnem sirtam a röhögéstöl. 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Amikor a DS9 végére értem nagyon nem tetszett, hogy oda beraktam egy holoszobás részt a finálé elé. De ez megváltozott, amikor megnéztem, talán a legjobb holo rész volt.
Az ENT részen kívül még egy western részre emlékszem, Worf a holofedélzeten.
Szóval nem lehet azt mondani, hogy túlzásba vitték volna a témát.
Ferengikkel viszont nincs bajom, Garak után Quark volt a kedvenc szereplõm DS9-ban. 😊
Egyébként a tng-ben is van pár rész ahol találkoztatunk ferengiekkel, de ezek a ferengik eléggé mások, mint a DS9-osok.
Voyagerben benne volt az elején egy, és egy részben is benne voltak. Egy primitiv fajnak azt hazudták hogy istenek. 😄
Enterprisban is benne voltak egy részben, ki akarták fosztani a hajót. 😄
Ferengiket honnan ismered, a VOYban és az ENTben nem nagyon vannak a 2009-es filmben pláne 😊
De a hír igaz, a sorozat az eddigieknél behatóbban foglalkozik a ferengiekkel. A DS9-ban nagy figyelmet szenteltek a mellékszereplõknek, így inkább azt mondanám, hogy 3 ferengi is van, aki elõre viszi a történet. Meg persze további ferengik is feltûnnek majd.
Most az enterpriset nézem, ez nagyon tetszik. 😄 Ezt 10 évadon is keresztül nézném. 😄 Tpol eléggé formás. 😄
ds9 is elfogom kezdeni, ha jól tudom az egyik föszereplõ egy ferengi, és az az egyik kedvenc fajom. 😊
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
Az ismerõsömmel 4 esetre emlékszünk. Kérdés mely epizódokban történtek, és volt-e még?
Azt hiszem nem élek elég sokáig, hogy ez összejöjjön nekem 😊
Én azért is szeretem a TOS-t mert árad belõle a 60-as évek hangulata, olyan ez nekem mint Tom Parris-nek a Proton kapitány. 😊
Neeeem, TOS nagyon is jó!
Filmekrõl találsz sorrendet Wikipédián.
Meg szeretném nézni az összes Star Trek részt (sorozatok + mozifilmek). De nem tudom, milyen sorrendben kellene megnéznem õket. Tudtok ebben segíteni, hol találok valamiféle "sorrendet"?
http://youtu.be/4v8qae11_-M
A Star Trek: Enterprise-t honnan lehet megszerezni?
"A mûszereim szerint, minden kétséget kizáróan: 'Nagy Buli Volt Itt'" fél percig röhögtem rajta😊
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
A tüköruniverzumos rész igazi utolsó évados csemege volt, a folytatás csak csökkentette volna az értékét 😊
Ûrbázis, Shrem, romulán háború elõkészítése jöhetett volna.
Shran? De mé? Am. jó lett volna. Jófej volt.
Egyébként, gondolom a T'pol-Trip viszonyt 5. évadra tartogatták, csak abból (mély sajnálatomra egyébként) nem lett semmi. <#rinya>#rinya>
http://www.freetvmaci.info/