11588
  • Jakuza1
    A szubjektiv szavazasokat hagyjuk mar.
    Kozel nem fedi a valosagot amikor a elfogult fanok osztjak az eszt.
  • [NST]Cifu
    Ami azt illeti, igen, eléggé troll viselkedés, hogy kutyára nem fogadod el más véleményét, csak és kizárólag a saját véleményed lehet jó. Ráadásul olyan témában, ami elég nevetséges. Én felhoztam érveket, hogy mibe lehet belekötni például a Wrath of Khan esetében, ami amúgy szerintem a legjobb ST filmek közé tartozik. Ha már mindenáron hibákat akarunk keresni.

Amúgy egy érdekesség: a Trekmovies-on per pillanat az Into the Darkness féle Khan-ról is lehet szavazni. Jelenleg mindössze 10% osztja a te véleményed, és 68% tartja nagyon jó főellenségnek (a harmadik, mely szerint "OK villain" ebből következőleg 22% arányban szerepel). A filmet pedig 17% tartja a legjobb, 50% pedig nagyon jó Trek filmnek (jó: 16%, OK: 8%, rossz: 5%, legrosszab: 4%) Akkor talán az ott szavazók (eddig 4700) sem lehetnek már rendes Trek fanok? :D

A bevételeknél meg nincs ok akkora pánikra, mint amit néhány elemzés sugalja. 4 nap után a becsült bevétel 164 millió világszerte, az USA-ban 84 milliónál járnak. Még az első héten sem vagyunk túl, és bár 85-100 millió dolláros hétvégét vártak sokan (meg akár 500 milliós összbevételt), szvsz ez erős túlzás volt - ez nem egy Iron Man 3. Azért remélem a Paramount se volt ennyire optimista. Hozzátenném, hogy amíg a 2009-es előzmény külföldön 127 milliót kapart össze összesen, addig a mostani négy nap után tart 80 milliónál. Ha tippelnem kellene, akkor szvsz valahol ott végez a film, ahol az elődje, 350-400 milliós összbevétel.
  • sandor8206
    hát engem most kurvára meglepett az első hétvégi bevételi adat, nem tudom mi történt, mi az oka, de én azt hittem sokkal jobb a 2009 film megítélése és erősebb nyitány lesz bőven

persze így se rossz, teljesen jó eredmény, sőt nemzetköziben jobb lesz DE a paramountnál most tuti értekezlet van? :-) hogy mi történt

+ most erősen imádkozhatnak is, hogy 2. hétre mi lesz
  • Jakuza1
    Vegul is nem volt rossz a film, bar hagyott hatra par keseru szajizt.
    Peldaul nekem a tulzott foldi akciozgatas nem tetszik, Uhura kerekteret meg egyenesen utalom, pontosabban a szinesz "muanyag" eloadasa idegesit.
  • sandor8206
    ja én vagyok a troll ? mert egy Star Trek topicban megkérdőjelezem, hogy kb. a leghíresebb ST-gonoszt miért játszotta egy teljesen más karakter :-)
    és így végleg telibeszarba az ST-contiumitást
    és állítólag igazi trek fanek még védik is :-D
    Írok már JJ-nek, hogy az új SW adja már Han solo szerepét Denzel Washingtonnak, hisz korba hasonló, + jobb színész is mint Ford, oscar-díja is van, tuti jó csere lenne
  • LasDen #10459
    egy nyílvánvaló trollal nincs miről beszélnem....
  • sandor8206
    nem értelek?! te magad mondtad, hogy sima nézőknek készült, a 10454 hsz-ben, az meg egyértelmű (akinek 80 több IQ tudja), hogy az átlagnézők igénytelenek
  • LasDen #10457
  • sandor8206
    na csak, hogy felfogod: ez sima nézőknek készült és azok igénytelenek
  • sandor8206
    most ezek , hogy jönnek ide?

nem érted a lényeget, pl: az is teljesen rendben lenne nálatok Kirkot Denzel Washington játssza?
  • LasDen #10454
    ez nem igénytelenség...
    karakterhez választanak színészt, nem a korábban azt eljátszó színészhez És a karakter általános leírása valószínű nem az volt, hogy olyan legyen, mint Montalban :D
    de ez egy ilyen kényes dolog. Ilyen esetekben nem lehet minden fannak és minden nézőnek a kedvére tenni. és ha választani kell, akkor a sima nézők nyernek, mert többen vannak.
  • [NST]Cifu
    Roppant érdekes az érvrendszered. Én is Trek Fan vagyok, és egyáltalán nem zavar, hogy nem Ricardo Montalbán-hoz hasonló színészt választottak. Sőt. Nagyon is jó színészt választottak a célra, szerintem.

Ha meg erőltetett érveket akarsz, akkor nekiállhatunk elemezni a részeket. Például az Wrath of Khan azon szép kis jelenetét, amiben Khan Chekov-nak mondja, hogy jól emlékszik rá... holott a Space Seed TOS epizódban nem is szerepelt Chekov, sőt, az egész első évadban sem. Vagy el lehet gondolkozni azon, hogy a fenébe tudnak egy naprendszer két bolygóját (Tau Ceti V. és VI.) összekeverni, és észre sem venni azt, hogy az egyik bolygó konkrétan eltűnt/megsemmisült. A Mutara Nebula béli harcot már fel sem emlegetem, egy statikus zajjal teli, alig kivehető képet néznek, miközben a külső felvételek szerint elég lenne (az amúgy rengeteg) ablak egyikén kinézni.

Szóval ja, ha éppen nagyon kötekedni akarok, akkor bármibe bele kötni, akár az élő fába is...

A különbség kettőnk között, hogy én elismerem, hogy van, akinek más a véleménye, mint nekem. Nálad viszont van a te véleményed, és mindenki más zizi, akinek a véleménye nem azonos a tiéddel, és fixa ideád a jelek szerint, hogy márpedig csak a te véleményed lehet jó...
  • sandor8206
    miért nem? ebből látszik, hogy igénytelen J.J
  • sandor8206
    ki rinyál csak azt mondom, hogy mint trek fan zavar, te nem vagy fan így nem zavar, ennyi
    csak megjegyzem, hogy ennyire látszik, hogy kurvára leszarják a trek univerzumot, hogy még hasonló raszt sem választottak
    gondolom neked az is tökéletesen megfelelt volna, ha Kirtkit egy fekete srác játssza
    + elhiszem, hogy tehetséges srác, de így a film alapján negyed annyira se jó Khan mint Montalban volt
  • LasDen #10450
    de nem ez a lényeg, te sügér :D
  • sandor8206
    :-D ne legyél már dilo, van két film amiben R. Montalban játsza Khant, hát kurvára nem hasonlít a mostani fehér srácra
  • [NST]Cifu
    Egy genetikailag kifejlesztett, mesterséges egyedről beszélünk. Biztos, hogy a neve alapján be kellene behatárolnod, hogy milyen színű a bőre? Ami egy génmanipulált egyednél már csak azért is érdekes, mert Indiában (ázsia nagy részéhez hasonlóan) a világos bőr a "divatos", míg Európában szoliznak az emberek, ázsiában bőrfehérítő krémeket használnak...

A Sikh származása sincs bizonyítva, csak feltételezik egy kép alapján, ami még a TOS-ban volt látható.
  • LasDen #10447
    Jót derülök ezen :DDD
    Ne félj, JJ nem hagyja ott az ST-t. :D Megcsinálja az SW-t, majd hozzákezd a 3. részhez....:D
    nem hasonlít?? színészi kvalitásai? komolyan?? :D csak napjaink egyik legjobb színésze, de az a legfontosabb, hogy nem hasonlít :DDD
    Annyira feleslegesnek tartom ezt a dühöngést...anyuanyu,nem így volt, nem hasonlít, bácsi nem jó színész, anyuuu...
    rinya rinya hátán.
    rá kéne jönni, hogy néhány egyezésen túl két teljesen különböző címről van szó. lehet rinyálni, én nem mondom meg senkinek mit csináljon, de szerintem elkéne vonatkoztatni a korábbi címektől...
  • sandor8206
    + ja igen azt el is felejtettem írni, hogy mint trekfan botrányosnak tartom, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Khant ezzel a színésszel játszatták el, hogy hogy az istenbe jutott eszükbe, egy Sikh harcost ( akit egy latin-színész játszotta) és még a neve is Khan Noonien Singh, eljátszatni egy tej fehér gyerekkel??? és legkisebb mértékben sem hasonlít R. Montalbanra, se fizikailag se színészi kvalitásban

eddig védtem a 2009 rebootot, hogy alternatív univerzum stb. belefér de tényleg látszik, hogy J.J telibe szarja az eddigi ST-univerzumot, jó hogy eltakarodik és inkább SW csinálja
  • sandor8206
    hát ez az új film nagyon unalmas lett, szépen megcsinálták
    de ennyi évet kellett filozni egy lófasz sztorin?!
    leggyengébb ST-mozifilm, max 4/10

• Seth
    KHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!
    Tetszett ez a szerepcsere :D
    Kár hogy annyira nyilvánvaló volt hogyan hozzák vissza Kirk-öt,hogy semmi hatással nem volt rám a dráma :(
  • akyyy
    Jók voltak ezek az előzetesek, én végig azt hittem, hogy az Enterprise fog lezuhanni :D erre.. pff..
    amugy mikor a jupiternél van scotty, kajak azt hittem az egy Borg kocka :O de álmodik a nyomor.

Klingonék szerintem meg nevetségesen néztek ki, még a TOS-os időben is jobban megvoltak csinálva :S
  • philcollins
    Épp most jövök a moziból, Star Trek rajongóként nagyon tetszett a film.

KHAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!
  • LasDen #10441
    ott több pénz van...így mi isszuk meg a levét...:(
  • xido
    Na ma felkerült orosz oldalra a camrip..magyaron még nem látom..akkor tényleg a mi nemzetünk az utolsó köcsög,akitől mindig a legelső kalózkópia származik mindenből?:)
  • akyyy
    vivát magyarország, 4dx-et se tudom megnézni mert egyszerüen nem tudok eljönni pestről. vonatis tök hülyén megy, busz meg 2310kor lelép, a filnek meg 2312kor van vége:D
  • Narxis
    Ez rohadt jó :D
  • RelakS
    Technically we not inside yet
  • LasDen #10436
    kicsit off, ha belefér...:D
  • Narxis
    kellemetlen
  • akyyy
    mi a lóhúsos k anyját kell 22:00 ra beteni imax-ben. esélyemsincs hazajutni, se miskolc (LOL), se fehérvár, se dunauj... max fehérvári busz lenne 00:26-kor,ha lelépek a végéről.
  • sandor8206
    na két ST kapitány is :-)
  • akyyy
    jaja
  • Monoton
    Mostanában a Warehouse 13 egyes epizódjaiban szokott vendégszerepelni.
  • akyyy
    most van a születésnapja
  • LasDen #10429
    Pine (aka Fiatalabb Kirk) utólag lett ráphotosoppolva a képre....
  • karajjj
    az oké, de akkor az elsőt nem értem
  • [NST]Cifu
    LasDen a sorozatok sugárzásának időrendjére gondolt...
  • karajjj
    az Ent bőven a TOS előtt játszódik
  • LasDen #10425
    TOS, TNG, DS9, VOY, ENT....