• [NST]Cifu
    Roppant érdekes az érvrendszered. Én is Trek Fan vagyok, és egyáltalán nem zavar, hogy nem Ricardo Montalbán-hoz hasonló színészt választottak. Sőt. Nagyon is jó színészt választottak a célra, szerintem.

Ha meg erőltetett érveket akarsz, akkor nekiállhatunk elemezni a részeket. Például az Wrath of Khan azon szép kis jelenetét, amiben Khan Chekov-nak mondja, hogy jól emlékszik rá... holott a Space Seed TOS epizódban nem is szerepelt Chekov, sőt, az egész első évadban sem. Vagy el lehet gondolkozni azon, hogy a fenébe tudnak egy naprendszer két bolygóját (Tau Ceti V. és VI.) összekeverni, és észre sem venni azt, hogy az egyik bolygó konkrétan eltűnt/megsemmisült. A Mutara Nebula béli harcot már fel sem emlegetem, egy statikus zajjal teli, alig kivehető képet néznek, miközben a külső felvételek szerint elég lenne (az amúgy rengeteg) ablak egyikén kinézni.

Szóval ja, ha éppen nagyon kötekedni akarok, akkor bármibe bele kötni, akár az élő fába is...

A különbség kettőnk között, hogy én elismerem, hogy van, akinek más a véleménye, mint nekem. Nálad viszont van a te véleményed, és mindenki más zizi, akinek a véleménye nem azonos a tiéddel, és fixa ideád a jelek szerint, hogy márpedig csak a te véleményed lehet jó...