biztos én nem vagyok egy túl elfogult ember az ilyen fanboy szériákkal kapcsolatban (star trektől beleértve bármi egyéb), mert nem értem ezeket a nyavalygásokat. most akkor csak a star trekre szorítkozom.
én nem láttam minden széria minden epizódját, de kivétel nélkül mindből láttam jó pár részt (talán sorrendben legtöbbet a TOSból, voyagerből, TNGből, DS9ből és az Enterpriseból). Viszont minden filmet láttam. És tetszettek. Tetszettek a sorozatok is, mégha nem is láttam az első szótól az utolsóig. És igen, láttam a legutóbbi - 2009-es - mozifilmet is. Moziban! És tetszett! Utána nem hasonlítgattam a korábbiakhoz, hogy ez ilyen volt az olyan volt. Nem vagyok hardcore fanboy, ezért lehet, hogy nekem mindegyik tetszett többé-kevésbé.
Lehet hangot adni a nem tetszésnek, de a konstans nyavalygásnak nem látom értelmét. "Ez nem ST, ez nem ST. nincs mélysége, nincs ez, nincs az." Ha nem tetszik, nem tetszik, de ezt nem kell folyamatosan a világ tudtára adni. Megnézed - vagy nem - az ezzel a névvel készült filmeket/bármit, majd azt mondod, hogy nálad itt és itt véget ért a Star Trek. Ennyi. Elvagy azokkal az addig készült verziókkal....
Én személy szerint mindig örömmel fogadom, ha egy általam szeretett címből film/folytatás/sorozat stb készül. Én megnézem, és legfeljebb csalódom a végtermékben, ahogy csalódtam a max payneben vagy a hitmanben.
gondolom a megjelenésig még párszor átrágjátok magatokat ezen az 'ez ST vs de ez nem ST' témakörön :D