11588
-
karajjj #10424 nemnem, jó így, a legnagyobb punci van a végén :D -
karajjj #10423 időrend? :D hol? -
#10422 időrendi sorrendben van...plusz Pine az elejére photoshoppolva :D -
#10421 Akkor
1. Sisko
2. Picard
3. Archer
4. Janeway
5. idősebb Kirk
6. fiatalabb Kirk
:D -
#10420 Akkor pláne nem stimmel. :P -
karajjj #10419 mert tökösség szerint vannak sorba rendezve :D -
#10418 miért Archer van jobbszélen? -
#10417 a modi topikban szólj, hogy rakják be... -
#10416 akkor egy új bannernak :) egyszer csak bekerül :D
-
#10415 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
állítólag a jobb felső sarok jó lenne :D
-
#10414 Ebben többet megmutattak, persze, hogy jobb. Kirk 'I'm sorry." mondata majd végszó is lehetne. -
Inquisitor #10413 Csak szerintem volt az előző két trailer SOKKAL rosszabb mint ez? :D -
mi az már, jövöböl jött átalakitott sovering ?? -
#10411 Az sanszos... :/ -
karajjj #10410 lehet, hogy meg se fogjuk már élni... :( -
#10409 -50.-k :D -
#10408 Április 5-én volt a Kapcsolatfelvétel ünnepnapja. :) -
#10407 -
#10406 -
karajjj #10405 atyaúristen :D -
philcollins #10404 Star Trek reklám Londonban -
#10403 szerintem jó! -
#10402 melyikre gondolsz? mert kettő is van :D
(milyen szépen csillog sir Patrick kobakja :D) -
Monoton #10401 Ki ez a selyemfiú a baloson? -
#10400 kis vérfrissítés a bannera?
-
#10399 óóóóóóóóóóóóóóóóóhhh -
#10398 Ezen a képen csuklottam egyet:
-
#10397 -
morzsi555 #10396 Egy pillanatra már azt hittem hogy az új star wars filmből látok jeleneteket. -
#10395 -
sandor8206 #10394 kiderült kit játszik Peter Weller az új ST-filmben, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Alex Marcus admirálist, Carol Marcus édesapját
Remélem nem csak kis szerepe lesz, bírom a színészt, Enterpriseban is jó volt nagyon -
COOLancs #10393 Bár én sem vagyok oda a JJ Abrams féle filmtől, remélem azért összekalapoz annyi pénzt hogy elindítsanak egy új (remélhetőleg nem reboot) sorozatot. Több évadból elvégre csak lennének jó részek, akármilyen kotrevák gárdát hoznak is össze. -
#10392 Egyfelől lásd, amit LasDen írt.
Másfelől ha te nem látsz semmiféle erkölcsi fejlődést, haladást, problémamegoldást a JJ féle ST-ben, akkor az nem a film hibája. -
#10391 -
#10390 biztos én nem vagyok egy túl elfogult ember az ilyen fanboy szériákkal kapcsolatban (star trektől beleértve bármi egyéb), mert nem értem ezeket a nyavalygásokat. most akkor csak a star trekre szorítkozom.
én nem láttam minden széria minden epizódját, de kivétel nélkül mindből láttam jó pár részt (talán sorrendben legtöbbet a TOSból, voyagerből, TNGből, DS9ből és az Enterpriseból). Viszont minden filmet láttam. És tetszettek. Tetszettek a sorozatok is, mégha nem is láttam az első szótól az utolsóig. És igen, láttam a legutóbbi - 2009-es - mozifilmet is. Moziban! És tetszett! Utána nem hasonlítgattam a korábbiakhoz, hogy ez ilyen volt az olyan volt. Nem vagyok hardcore fanboy, ezért lehet, hogy nekem mindegyik tetszett többé-kevésbé.
Lehet hangot adni a nem tetszésnek, de a konstans nyavalygásnak nem látom értelmét. "Ez nem ST, ez nem ST. nincs mélysége, nincs ez, nincs az." Ha nem tetszik, nem tetszik, de ezt nem kell folyamatosan a világ tudtára adni. Megnézed - vagy nem - az ezzel a névvel készült filmeket/bármit, majd azt mondod, hogy nálad itt és itt véget ért a Star Trek. Ennyi. Elvagy azokkal az addig készült verziókkal....
Én személy szerint mindig örömmel fogadom, ha egy általam szeretett címből film/folytatás/sorozat stb készül. Én megnézem, és legfeljebb csalódom a végtermékben, ahogy csalódtam a max payneben vagy a hitmanben.
gondolom a megjelenésig még párszor átrágjátok magatokat ezen az 'ez ST vs de ez nem ST' témakörön :D -
#10389 Végre valaki megfogta a lényeget. -
#10388 Egyszerü, aki jó "filmet" akar, nézzem meg egy évadzáróévadnyitó részt, vavgy duplarészt :D Voyagerbe is van valahol egy duplarész a 4 évad után amit sikerült nem látnom pedig Borgos elvileg könvy is van róla, de tartalékolom az inséges időke :D -
Micsu #10387 ez nem teljesen igaz azért
az hogy a régi ST filmek se a nagy "útmutatásról" voltak híresek, inkább a sorozat
ebben az st filmben is van erkölcsi fejlődés és általános problémákat is boncolgat de a látvány mellett persze ezek eltörpülnek -
morzsi555 #10386 A Star Trek (sorozatok és filmek, az ENT-et és néhány filmet leszámítva) a haladásról, kutatásról, felfedezésről, erkölcsi fejlődésről és problémák megoldásáról szól.
Az ST09 csak egy látványos akció film de semmi több. Attól, hogy star trekes kellékek és szereplők vannak benne, még nem lesz ST. Látványos meg minden, csak a lényeg hiányzik belőle.
A következő film trailere mondjuk sejteti, hogy valami erkölcsi dilemmáról fog szólni (talán a közelmúlt eseményei alapján, mint ahogy a star trek sorozatokban foglalkozott sok rész ilyesmivel, bár kétlem), de szerintem ez csak a film 5% lesz, a többi 95% csak akció meg robbantgatás, meghogy Sulu megint elkezd hadonászni egy összecsukható ninja karddal. -
#10385 Star Trek: Deep Space Nine(12) (am. sci-fi sor., IV./80. rész, 1996) - Kicsi zöld emberkék
ez de jó rész :D