• [NST]Cifu
    Izlések és pofonok.

-Janeway karaktere néha villan egyet-egyet, szerintem maga a női kapitány ötlete nem volt rossz ötlet (a DS9-ban is volt női kapitány :D).
    -Chakotay megint időszakosan emelkedett ki, de megint nem volt rossz szerintem.
    -Tuvok... nos igen, Tuvok sajnos tényleg tucatkarakter, pláne hogy alig-alig került fókuszba...
    -Kim... a másik tucatkarakter...
    -Tom Paris, ő tudott némi színt vinni a játékába, bár tény, hogy korántsem olyan badass feeling, ami illet volna hozzá...
    -Neelix, jujj, feletsük gyorsan el.
    -A Doktor. Alfa és Omega a karakterek között, szerintem egy ritka jól eltalált és nagyon jól castingolt karakter. A sorozatírók is adtak neki lehetőséget a játékra, szóval még szerencsésnek is mondhatja magát.
    -7 of 9. A kétségbevonhatattlan testi adottságain túl azt kell mondjam, hogy azért utólag nem tett rám túl nagy benyomást, pedig nagyon-nagyon sok lehetőséget kapott.

A történeteknél az a baj, hogy láthatóan nem volt előre kialakított koncepció. Mennek és mennek, és néha történik valami... Olykor hirtelen ugranak egy nagyobbat, és hát hurrá. A Hirogenek az elején még szórakoztatóak voltak szerintem, csakhát az idő előre haladásával mentek össze (az elején 2 méter feletti órások, a végén már az átlag ember magasságot is alig érték el), és laposodtak el. A 8472 faj egy jó szál volt, az nagyon tetszett. A Borg túlzásba vitele a végén már nem tetszett, ahogy a SevTrek is rávilágított, amíg a flotta zászlóshajója se nagyon tudta egymaga felvenni a versenyt egyetlen Borg kockával, a Voyager a végén már rutinból nyomta le őket. :P

Az Enterprise első két évada egy kicsit nehéz lesz szerintem, de a harmadiktól már egész fogyasztható. :)