Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
az kurvajó rész.
idõutazás, borg, OSH doki, világháború, mérges picard, részeges jégeres ember....😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

LasDen
Mi vagyunk a Borg...minden ellenállás hasztalan...jó rész ez a kapcsolatfelvétel 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Elírtam 2161-re gondoltam természetesen 😊
"A Star Trek: Az új nemzedék címû sorozatból kiderül, hogy a Föderációt 2161-ben alapították." (Emlékszem is arra a részre 😊 Pókereztek, és minden 2,6,A joker volt 😊 )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha jól emlékszem ott csak egy laza szövetséget hoznak létre amire pár évvel alakul meg az igazi föderáció.

akyyy
lehet spojler, de az utolso részben alapitják, nem?

LasDen
tehát én emlékszek rosszul az egészre...fasza 😄
nah mindegy...akkor hagyjuk 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Várjunk csak. A föderáció megalapítása nem az Ent idején volt?

Nem hiszem, hogy valaha elhangzott volna, hogy Janeway volt az elsõ nõi kapitány. Az amúgy is teljesen értelmetlen lett volna.
Wiki ezt írja:
"Spock volt az elsõ vulkáni, aki csatlakozott a Csillagflottához"
T'Pol nem nagyon volt csillagflotta tag, akkor lett volna rendes egyenruhája 😊 (Amúgy, ha 2061-ben megalakult a föderáció, akkor elég sokáig tartott, mire létrejött az egységes haderõ 😊 )
LasDen
a francba....pedig zárójelbe oda akartam írni, hogy nemzedékek....de aszittem nem lesz belõle félreértés....ezt egy picit benéztem 😄
elnézést mégegyszer 😄

de ahogy lentebb is írtam szerintem õ a legjobb kapitány....én bírtam...

de nem úgy volt, hogy Janeway volt a flotta elsõ nõi kapitánya??? mert vagy a tegnapi vagy az elõzõ részben volt az egyik hajónak nõi kapitánya....meg hogy ugye Spock volt az elsõ vulkáni a flottában...de akkor az enterpriseban mér volt??? 😄

nem vagyok nagy hozzáértõ de van egy olyan érzésem, hogy már párszor felmerültek ezek a kérdések 😄

gErIbÁ
egy pillanatra megállt az ütõ,még jó hogy már tisztázták itt elõzõ hozzászólásban

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

Narxis
Többet ilyet ne.... 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LasDen
akkor elnézést a kellemetlenségekért 😄

akyyy
én is :\

Bazz, már azt hittem a színész halt meg...

LasDen
jah nem úgy...😄 csak a nemzedékeket nézem az hbo-n...és Kirk meghalt 😄

Link?

LasDen
oh...meghalt az egyetlen és igazi kapitány....<#sir>

Narxis

LasDen
irány a nem ismert tartomány 😄

Chekovot bírom...õ jó arc 😄

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Narxis
Mindeegyik sorozatban voltak idõutazós részek... 😄

DS9-ben és Enterpriseban is voltak.

Totti5
Voyagerbe is voltak részek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Punker
7 éves unokaöcsém nézte velem 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

LasDen
nah...ma a IV. rész a hazatérés volt....szeretem az ST idõutazós vagy az ilyen XX. század v elõtte játszodó részeit (ha jól emlékszem a TNG-be volt több ilyen holofedélzetes jáccadozás) 😄

viszont a szinkron néhol elcsúszott, de szerencsére ebbõl volt a kevesebb....az vicces volt mikor megérkeztek a földre...meg a kórházba McCoy megjegyzései 😄

holnap meg a VI. rész lösz....

Totti5
Akkor minden nap Trekket kell nézni? király😊 Kapcsolatfelvételt nem rég néztem meg, meg persze az utolsó mozit is, DVDn nem is 1szer az utóbbi hónapokban, de sosem elég ezekbõl😊

LasDen
igen...erre megy ki az egész...😄 vasárnap lesz ugyebár 😄

Totti5
Gondolom az új trek felvezetõjeként adják le most mindet ( reklámot nem sikerült még elkapni ). Szinkron nekem fura volt, vagy csak régen láttam már ezt a részt és hozzászoktam a késõbbiekhez, meg a sorozatéhoz.

LasDen
aha...mivel ezeket még nem láttam vagy nem emlékszem rá, így jó alkalonm hogy megnézzem õket...😄

Totti5
Nézed te is a HBOt?😄

LasDen
jó arc ez a Khan 😄

Annak örülnék a legjobban, hogy ha a TNG-t gyorsan kipörgetnék és a helyére a 8 órás sávba betennék az Entet.

Hú ezt jól megkavarták, ezen a héten már péntek-szombat-vasárnap este is lesz TNG.
TV6-on meg megy az Enterprise, hétköznap reggel 8-kor és délután 1-tõl.

LasDen
gondolom sokaknak nincs HBO-ja, de gondoltam beírom, hogy mától minden este adnak 1 ST filmet....a Khan haragjával kezdenek ma és vasárnap pedig a legújabb filmmel zárnak...😄

Én még csak az elsõt vittem végig (vagy 3 napja, nemigen játszottam eddig ilyenfajta játékokkal), de szerintem nem volt rossza a sztorija, de részként nem is a legjobb lenne.
Narxis
Az jóféle, olyan sztorit adott ami filmnek is elment volna... 😊 A 2. rész biztos, elsõre már nem emlékszem annyira...

phalanx
én a napokban vittem végig az ST Voyager - Elite Force c játékot 😊

a D-A-C c. játékra gondolsz? én egyfajta játékmódot próbáltam rajta, starfleet academy után nagyon gagyi volt. klingon academy meg dominion wars fut valakinek xp-n? nekem kompatibilitási módban sem...

gErIbÁ
mindenki elment a nagyihoz hétvégén hogy nincs itt ilyenkor senki? <#hamm>
Egyébként jó itt olvasgatni,néha úgy meg jön az ember kedve hogy megnézzen egy két részt,de ma például szenvedtem egy jót az új STAR TREK alapján készült játékkal annyira nem rossz, valaki játszott már vele?

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

ha TOS-t újranézel, az jó, ha miattam, akkor még jobb😄 bár szerintem inkább nézd végig, és aztán nézz újra több részt, én pl a múltkor gyûjtöttem ki kb 20 TOS és 40-50 TNG részt, amelyeket majd vmikor megnézek... DS9-bõl nem gyûjtöttem, mert szívem szerint 176 részt írtam volna össze😄 most hogy kezdõdött a suli, nemigen tudok nézni Star Treket, mert az idióta koleszba nem lehet gépet bevinni, meg inkább leülök haverokkal beszélgetni, de hétvégén próbálok...

akyyy
nekem van voyos könyvem., meg láttam máskat is

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ismerem az oldalt, be is vagyok regelve, de kell még neki idõ mire tényleg úgy fog mûködni ahogy elképzelték.

Xbluereaper
A Star Trek Magazin igaz nem könyv, de azt legalább már elkezdték fordítani. A lelkes magyar rajongók még csak augusztusban kezdtek neki, tehát még tart az "elsõ" szám átirata. De ha kész lesz biztos felkerül a startrekportal.scifi.hu-ra.

startrekonline.hu

Amíg az új mozifilmek sikeresek, addig nem hiszem, aztán hasonlóan a régi filmek keltette lelkesedés miatt, elindulhat egy újabb ST láz.

\"Tegnap találtunk egy dobozt a koli hűtőjében, és kinyitottuk. Azt hittük mákos tészta maradványok, de ez az elmélet megdőlt, mikor a haver egy csontot húzott ki belőle.\"

hátha inditanak valamikor megint egy újabb ST sorozatot ami újból sikeres lehet.
Hát angolul tudok valamennyire, szóval az nem akadály, sokkal inkább a beszerzés, mert gépen jó sorozatot nézni... olvasni már nem annyira.

\"Tegnap találtunk egy dobozt a koli hűtőjében, és kinyitottuk. Azt hittük mákos tészta maradványok, de ez az elmélet megdőlt, mikor a haver egy csontot húzott ki belőle.\"

Csak sajnos a könyvek és képregények 98%-a angol 😞 Én még 10 éve sikeresen szert tettem egy TNG könyvre, de sose olvastam el. Ettõl függetlenül szívesen látnék még magyar nyelvû akár Star Trek akár Stargate könyveket.

Én is most gondolkoztam el, hogy basszus már két évadnak vége is, mi lesz ha végig nézem. De múltkor találtam Wikipedián egy összefoglalót, hogy mennyi képregény és könyv jelent meg. Csak annyit tudtam mondani: WOW.

Hehe, a DS9-ban volt valami ilyesmi: "Azt kívánom bárcsak sose olvastam volna a könyveit, mert akkor most úgy olvashatnám, mint elõször"

Én is így vagyok az Enterprise-al 😊