raptorjesus#10092
A Nemesisnek külön topickot nem nyitván ide írom:
Végigszaladva a kommenteken a ST Nemesis mindenkinek unszimpatikus.
Nekem az egyik kedvenc részem. A történet tényleg primitívnek tűnhet, de az nagyon tetszik, hogy a romulánok (itt most rémánok) annyira nagyra tartják a Föderációs tiszteket, hogy inkább csinálnak egy klónt, ami az ő oldalukon harcol, mintsem kiképezzenek maguknak egy tisztet a sajátjaik közöl. Tudomány az nincs benne, de a Scimitar Warbird engem mindenért kárpótolt. Még allscifi szinten is az egyik kedvenc hajótípusom lett. Megelőzve a Crusaide Intercellar (de sajnálom azt a sorozatot), vagy Babylon 5 Warlock osztályt is.
Nos a bolygós jelenetek azzal a gyengén átépített homokfutóval az nagyon gáz volt, DATA elvesztése meg érdekes. Nem tudom a sorozatokban ezt kibeszélték e már, de ha droid akkor miért nem mentették el az információkat amit eddig megélt. Gyakorlatilag az érzelemcsippel upgradelt másik testben ugyan az a DATA lehetett volna. Azt se tudom felfogni, hogy ha ez a droid ilyen erős, akkor mért nem csinálnak többet a hajóra. Kismilliószor volt tűzharc a fedélzeten, néha nagyon kilátástalan volt a helyzet pl a Borg seccperc alatt asszimilálta magát. Szóval kicsit több droidot elviselnék (egymással vitatkozó droidok pedig szerfelett mókás lenne). Azért azt se akarom, hogy SW-os droidseregek harcoljanak.
A Nemesis nem gáz. Aki ST fun az úgyis megnéz minden egész estés filmet, csak ezt lehet nem többször, mint pl.: a Nemzedékek-et.