Fagy, mint az allat!
-
Hatalmas gonddal allok szemben, amit eddig sajnos nem sikerult megoldanom.
Osszeraktam egy nagyon regi gepet (Pentium 90), minden rendben volt vele, a Win95, Office2000, es minden szar siman feltelepult hiba nelkul, viszont a floppy meghajto folyamatosan hulyesegeket csinal. Ha errol a regi geprol akarok valamit felvenni lemezre, akkor merevre fagy. Ha egy masik geprol akarok atvinni erre a most osszerakott regi gepre valamit, akkor a floppyrol valo masolas kozben merevre fagy. Ha nagy nehezen sokadik alkalomra megis sikerul valamit felvenni a lemezre az osszerakott geprol, es atviszem egy normalis gepre, akkor az meg kekhalallal megdoglik. Tehat valami nem franko az osszerakott geppel. Az az erdekes, hogy olvasni olvas, mert a win98 rendszerlemezt siman megeszi. Probaltam ugy is, hogy rendszerlemezrol bootolok, majd DOS-os kornyezetben atmasolom a fajlt, amit akarok, de miutan a lemezt beraktam egy rendes gepbe, az kekhalallal vegzodott.
Floppy meghajto cseret valamint kabelcseret probaltam, semmi kovetkezmenye nem lett.
A BIOS-ba meg nem turtam bele, de szerintem ott nincs is erre vonatkozo allitasi lehetoseg.
Ha talalkoztatok ilyen problemaval, akkor legyszi segitsetek.