npolos#4207
jan. 1-2.-án végre volt időm játszani :), egy kis tapasztalat leírás
TS-en kapott tanácsok alapján bányászattal próbálkoztam, de nagyon lassan haladt, inkább maradtam a kereskedésnél
http://www.elitetradingtool.co.uk/ oldalt szoktam használni, BPC annyira nem jön be
hauler után vettem egy adder-t, de sikerült fél órán belül felrobbanom :), így visszaálltam haulerre
folyamatos kereskedéssel 1 nap után vettem egy cobrát, 50-es raktérrel már kicsit jobban haladt
3.-án hajnalra összejött 2.000.000 cr, amiből megvettem a type 6-ot, de a cobra is megmaradt félig felszerelve
type 6-ot csak lóvé gyűjtésre használom, amiből felszerelem majd a cobrát felderítésre, harcra később
tegnap estig sikerült feltornáznom a type 6 rakterét 96-ra, fuelcoop "A", mert drága hozzá az üzemanyag, economic plan útvonaltervezés esetén alig kell scoop-ot használnom, mert az "A" scoop ugrás után szinte azonnal pótolja az üzemanyagot
most megint van 2.000.000 cr-em, amiből FSD-t fejlesztek és kereskedek tovább
96-os raktérrel most oda-vissza 2800 a haszon, azaz 268.000 cr, 59 Lv-re van a 2 állomás, óránként 2 kör mindig meg van vele, most már csak napi 1-2 órám lesz, abba ez kényelmesen belefér majd
tudom kicsit unalmas, de közben megtanultam scoop-ot használni, type6-ot vezetni( első dokkolásnál majdnem felrobbantm vele :) ), elmenekülni :)