Sziasztok Srácok! Kérnék egy pici segítséget, hogy mivel érdemes kezdeni a játékot, ha nagyon NOOB vagyok, és most kezdtem bele az igaziba training után.
Ugye bedob egy kezdő állomásra, megcsináltam 1-2 szállítzó feladatot, de kissé a kereskedésben amit nem felatad ad, el vagyok úszva. nehezenm találom meg a galaxy mapon a helyeket amiket keresek, ráadásul ugye semmi nincs felfedezve, ami nem tudom mit jelent, hogyen lehet pl térképet gyűjteni (nem vásárolni) egy adott rendszerről. Traiding list-vagy mit pl veszek egy rendszerről,amire azt hittem ebből meg tudom mit mennyiért adnak/vesznek ott, igy könnyű kereskedni.nem szivom be, hogy valamit veszek, oda szenvedem magam, és aztán veszitek 270cr-t az árfolyamon.
Másik ami felmerül, hogy ugye az elején csak 4 cuccot pakolhatok a raktérbe. nem sok.
Találtam egy Bountyhunteres feladatot os, ami elküldött egy ismeretlen rendszerbe, majd semmi. megérkeztem és semmi nem volt. szerencsére többször megnéztem a feladatot, elküldött az "utolsó hely ahol látták a fickót" egy másik rendszerbe megint, ahol aztán megérkezés után kilőtt, úgy hogy kb semmit nem csináltam.:))
Egyszóval kicsit döcögős nekem ez a kezdés. pls ha vannak tanácsok, etalon tippek, osszátok meg!