23609
1418743729.jpg
  • localmester
    Sziasztok !

Jönnek számomra az érthetetlen dolgok !

1. Leszállás engedély kérés után nem enged leszállni !
    Törölni a leszállás engedélyt és kérni újra, akkor már engedi !

2. Tankolok elvileg, de gyakorlatilag nem csinál semmit csak levonja a kreditet és a tankom állapota ugyan az ! Többször próbáltam, landoltam ott és tankoltam, de nem csinál semmit viszont a kreditem fogy, a tank meg nincs tele ugyan akkor meg azt írja ki, hogy minden 100% van ! Más állomásokon is van ez a jelenség !!!

3. Kezdőként miután nekem EAGLE hajóm van s annak nincs nagy raktere csak 2 Tonna MAX, ebben az esetben nincs értelme kereskednem marad a nekem a küldetések ! Rendben van !
    Vannak olyan küldetések amikor fel veszek árút és elviszem egy másik rendszerbe egy állomásra !
    O.K.
    Viszont van olyan amikor felveszem az árút és nincs célállomás !!!
    Na akkor mi van ?

4. Fejvadászos küldetéseket meg nem tudom, hogy hogyan kell csinálni !
    Pedig ott lenne pénzem végre, de ahhoz is ügyetlen vagyok !
    Addig tiszta sor, hogy leírja a rendszert, hogy hol vannak csak,hogy nem tudok kilépni az utazó sebességből időre mert vagy túlmentem, vagy egyszerűen lelép a bandita !
    Nem tudom mikor kell kilépnem akkor, hogy le tudjam vadászni az illetőt ! Követni tudom egy darabig de mikor kell kiugrani, hogy kezdetét vegye a harc !

Üdv.
  • MasterMason
    Igen, elvileg azért lett ez egy külön fizetős dlc-re szedve, hogy sokkal részletesebb bolygófelszínek és városok lehessenek. Persze, hogy mennyi lesz az ára DLC-ként azt nem lehet tudni.
  • drop
    lesz a játékba bolygóra leszállás ?azt halottam tervezik beteni igaz ez ?
  • Chrisstophorro
    En spectrumos volram ;)
  • xalyy
    Tradelni meg nem lehet a jatekban?
  • Chrisstophorro
    milyen joystickot vegyek ehhez?
  • Moby
    40 :)
  • HUN_bulldog
    36
  • Chrisstophorro
    loool igaz....lehet hogy az asszony csinálta, hogy ne játszak, hanem foglalkozzak a gyerekekkel, és vele....
    tényleg ki hány éves? csak úgy kérdezem, mert soxor kapok a fejemre, hogy 40 évesen miért játszok????
    mert nem iszom, drogozok, csajozok (félre) , pedig emberekkel foglalkozom ( ingatlan)
  • HUN_bulldog
    külön kód elvileg gépenként csak egyszer kell

legalábbis nekem egyszer kérte a laptopon, és egyszer az asztalin

egyébként eleinte medium beállítással játszottam a laptopon, de most hogy ultra lett az asztali még jobban belezúgtam a játékba :)
  • MasterMason
    Így olvasva a történetedet, valószínűleg téged megátkozott valamelyik szomszédban lakó vudu boszorkány, miközben tűket szurkál a bábudba közben még valszeg fekete mágiát sutyorog így hozva rád a rontást. Ami biztos, hogy a te eseted egészen speciális, régebb óta olvasva a külföldi és egyéb fórumokat azt azért bátran kijelenthetem, hogy ilyen pech sorozata még senkinek sem volt.

Nem hiszek az ilyen dolgokban, de lehet rajtad már tényleg csak a Kluták Rozi segíthet és a rontáslevétel.
  • Chrisstophorro
    el sem hiszem, 123. próbálkozásra beengedett, most tölti..
  • Chrisstophorro
    ez tényleg röhej, napokat levelezek a supportal, és nem tudok login belépni.
    passwordot elfogadja, kéri a kódot, ami 10 perc késéssel érkezik meg, és azt mondja, invalid.. support azt mondja, ne zárjam le az ablakot, mert akkor resetálodik a code. nem zárom le , akkor sem enged várok órákat, hogy biztos az utolsó elküldött coddal próbáljam, azt sem engedi. kértem password resetet is, elküldték, erre a régi passwordommel tudok csak beléppmni, de loginozni nem. magyon gáz ez az egész és átgondolatlan. mi a ráknak kell passw és azonosító mellet külön kód, amikor úgyis online a játék. és 6 napja ez megy, ők hajtogatják a magukét, én hülyének érzem magam. már azt is kértem, hogy megadom nekik az utolsó passw és codot, lépjen be ő...:)
  • MasterMason
    Szerintem ez konkrétan nem igaz... Sőt tegnap előtt mondtam épp TS-en Wh-nak, hogy tényleg még az is nyomot hagy, ha egy beam laserrel végigszántok mondjuk egy ASP-t. Ott lesz a nyoma izzik nagyon szépen. Augusztus óta játszom a játékkal, és béta elején még reflection állítása sem volt lehetséges, most az is megy stbstb. Szóval nem lett vizuálisan visszavéve a dolog sehol. Azóta bekerült még egy csomó dolog is, pl amit fent mondtam.
  • drop
    Elite: Dangerous’ lighting seems to be bugged at the moment. Reddit’s members were able to reproduce this issue as you can see below (left is bugged while right is unbugged). There is still no word yet about the blurrier textures of Sidewinder’s cockpit. téves bocs
  • drop
    ez igaz lehet?ubimoka it is?
  • _Kondor_
    Igen. Options/Clear Save.
    Egyébként nincs külön mentés Open/Group/Solo módra. Ezek ugyan azok, egy különbség van közöttük: látod-e és hogyan a többi játékost.
  • Moby
    Biztos ostoba kérdés, de van mód a solo game "újrakezdésére"?
  • Chrisstophorro
    ja és kicsi karakterek sincsenek, caps lock sincs
  • Chrisstophorro
    meg vagyok átkozva ezzel a programmal
  • Chrisstophorro
    kösz de az jó...azt látom, amit beírok :)
  • Ninju
    Teszteld le a billentyűzet kiosztásodat. Hátha az van elállítva.
  • Chrisstophorro
    életemben nem szenvedtem ennyit egy rohadt játék miatt
  • Chrisstophorro
    Újraraktam a windowst, teljesen töröltem mindent, felállt a gép, laucher elindul (YES) , erre loginnál mindig azt írja, hogy invalis code....mindig kapok újat, de azokkal sem enged be...nem hiszem el....
  • HUN_bulldog
    ez még a gammában volt !
  • Renegade
    itt mi történt? neki ment egy láthatatlan falnak, vagy mi?
  • Axsys
    Ha együtt játszok haverokkal privát játékmódba, hogyan tudunk együt küldetéseket csinálni? Lehet valahogy egymásra ugrani? Pl ha egy kalóz kihúzza együkünket ugrás közbe a másik megérkezik a célhoz, akkor ő vissza tud menni segíteni és ha igen hogyan?
  • StrikeFor
    na ez a szopás :(

• StrikeFor
    ezt a BETA HYDRI-s küldit megkapta már valaki? már Petty Officer vagyok federationnél elküldtek ide,hogy majd a NAVAL OFFICER megmondja hogyan tovább,de hiába vagyok itt,hiába néztem szét a bázisokon, semmi instrukciót vagy küldit nem kapok......valaki help pls
  • Lockheed
    Időnként 1-1 bounty elsikkad. Én is tapasztaltam, elég idegesitő.
  • Lockheed
    Nagyjából már a Beta közepén körvonalazódott bennem, hogy mivel foglalkozom majd a játékban. Egyben biztos voltam, kereskedni nem fogok. Az nem az én világom, órák alatt beleunnék a játékba. Nagyjából mindnenem megvolt ami a harchoz kell (TrackIR, HOTAS) mivel elég komoly szimulátoros múlttal rendelkezem és van gyakorlatom a dogfightban ezért a Beta-t arra használtam, hogy megtanuljak FAOFF harcolni. Izzadós volt az első hét haha, de a nyilvánvaló előnyei miatt addig erőltettem a dolgot amig rendesen hozzá nem szoktam. Mikor megkaptuk a hozzáférést a galaxishoz a Gamma alatt, elindultam otthont keresni magamnak.

Egy olyan Anarchy rendszert kerestem ahol a környező rendszerek szintén Anarchyk, legalább az egyikben van egy outpost Black Markettel a naphoz emeberi távolságban (~500LS) és 20-40Ly távolságon belül van néhány HighTech rendszer bevásárláshoz. Őszintén megmondom, elég sokáig tartott a dolog de végül meglett. :) Megtaláltam a megfelelő pocketet és szépen belekezdtem a kis üzleti "vállalkozásba". Egy Adderal kezdtem, mivel ami erre a célra sokkal jobb, mint az Eagle.Van medium hardpointja és sokkal jobban felszerelhető valamint a célhoz elengedhetetlen a tágas cargobay. Ami mindenképpen szükséges az egy FSD interdictor modul, Cargo Hatch Breaker és egy Cargo Scanner. Körülbelül 4-5 óra alatt összefosztogattam a pénzt egy Cobrára, (nem nagyon törődtem az Adder fejleszgetésével a shield és power distributor kivételével) amit meg is vettem amint tudtam. Felszerelés ugyanaz maradt, majd később egy Kill Warrant scannert is hozzácsaptam a csomaghoz, nyilvánvaló okok miatt. (jelentősen megnöveli a bevételt) Folyamatosan levéve a normálisabb contractokat a bulletinről amiket többnyire a szintén anarchy környező rendszerekbe dobál igen jól lehet keresni. Miközben az USS-eket keressük folyamatosan fosztogatom a forgalmat és igen jól lehet igy keresni ráadásul folyamatos harccal ami számomra sokkal de sokkal élvezetesebb, mint a tradelés. "C" -s felszereltségű Cobrával már levettem a Hunting contractocat is ami szintén a környező rendszerekben található hajó vadászatát jelenti, jelentős bountyval (50+k) a fején és olyan 150-250k körüli rewarddal. Néhány nap alatt igen jól meg lehet tollasodni igy és bár vehetnék egy Asp-ot de nem fogok mert nekem az túl lomha és a Cobra cargoja több, mint elég. Talán majd egy Python de majd meglátom. :)

Szóval, mint az a fentiekből kiderül nekem a pirate élet bejött és nagyon szeretem is bár sajnos a PvP-nek sok értelme nincs jelenleg. Szinte senki nem jár ide haha és azok sem hurcolnak értelmes cuccokat. Meg úgy általában a PvP-nek nincs sok értelme itt. EvE-ben legalább ott az esély, egy zsirosabb drop-ra ha a győztes oldalon kerülsz ki a harcból de itt ilyen nincs. Kockázat sincs, mert a hajót visszakapod piti összegekért. Azért egy rövidpoint+web nemártana a játékba haha egész új szint vinne a harcokba. (<<- EVE-ben jártasak értik)

Üdv.
  • Axsys
    Nem írja, lőttem így egy eagle-t is, de azt sem jelzi, lehet az a baj, hogy a rendőrség vitte be az utolsó lövést? De akkor meg miért írná jobb felül a kék szöveget, érdekes.
  • Ninju
    Inkább az NPC-re jellemző, hogy kiszed. Player akkor szedet ki elsőnek.
    A játékosoknak "üreges" a radarjelük. Az NPC-nek meg "teli". :)
    Most hirtelen nem tudom jobban leírni, bocsi.
  • _Kondor_
    A Transactions-nál ott kellene lennie.
  • Axsys
    A hajó bal oldali paneljében nem kéne kilistáznia a felvehető bountykat? Ha nem akkor lehet csak rossz stationon vagyok.
  • _Kondor_
    Az állomáson a Starport Services/Contats/Local Security Office/Bountys alatt találod meg, ha az állomás üzemeltetője ugyanahhoz a frakcióhoz tartozik, mint aki kitűzte a vérdijat.
  • Axsys
    Sziasztok lenne egy kérdésem, egy aszteroida övben kilőttem egy pythont pár police hajóval (wanted volt a python), és megjelent jobb felül egy kék szöveg, hogy xy megöléséért 60k creditet kapok, na most ezt csak akkor tudom felszedni ha van/volt rajtam kill warrant scanner? Mert visszamentem az állomásra és sehol nem találok erről semmit.
  • rexsimus
    Shield generátornál mit kell nézni? Nem igazán jövök rá, hogy egy adott generátor mivel és miért lenne jobb, mint az ami fent van.
  • MasterMason
    Nekem 240 ezer volt a max, bár igaz, hogy szinte egymás után kétszer is fogtam már ki ilyet.
  • Luciferkee
    Na meglett a Lakon Type 6 teljes A-s felszereltséggel!

Nem rossz, aránylag jól fordul, 100-as raktér, 19 LY-t ugrik. Panaszra nem lehet gondom. Harcolni ne akarjuk vele, de menekülni jól lehet, aránylag gyors. A hőleadása viszont katasztrófális, alapból felmegy 100%-ra ugrásnál, legerősebb reaktorral viszont 50 fölé ritkán mászik (normális körülmények között)