1418743729.jpg
  • PiszkosFred
    Tenyleg, csak es kizarolag az oszinte laikus kivancsisaga kedveert, hogy vagtak tonkre?

En egyelore nem vettem egyet sem, mert nincs ra szuksegem. Ugy vagyok vele, hogy ha eddig elvoltam 30-40 ly ugrasokkal (szerencses esetben FSD SC-dzsel 200+), akkor az 500 ly ugrasok max az idot rovidik le par perccel (es esetleg egy-ket beiktatott fuel scoop idejevel).

Gondolom az 500-as ugrasok a korabban elerhetetlen, a legkozelebbi ugroponttol 300+ ly tavolsagokra levo kulso rendszereket is elerhetove teszi, vagyis az en szememben tagitja az elerheto es felfedezheto teruletet - felteve, hogy vannak ilyen rendszerek (csak tippelek, ilyen messze sosem jartam meg, ezt hozzateszem).

Esetleg az utantoltes es "allomas" funkcioi miatt csokken a kihivas? Annak mondjuk spec orulok, ha nem kell fel uton visszafordulni es a PoNR utan is tudok meg menni, mert tudom, hogy ott van kinn a kozelben egy megaship ahol picit feltolthetem a keszleteket es mehetek tovabb, nem generalva egy ujabb "konda temetot" valamelyik holdon :)

Vagy, mit hagyok ki, mit nem veszek figyelembe?

Kozben megneztem, januar 20-ig a galaxis 0.05%-a kerult felfedezesre, van meg mit "megtalalni", hagytak nekem is egy kis morzsat a megashipek. :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.05.27. 09:23:31